Brit_Mia
Velünk: 3313 napja
M1/M7 bevezetőn van egy jó "kis" plakát. Csinálhatnánk egy olyan képet, hogy NA-NB-NC-vel haladunk egymás mellett a plakát előtt. Kinek van kedve?
NC-t tudok hozni, ráadásul pont abban a színösszeállításban, mint a plakáton szereplő ND. Még királyabb lenne, ha három piros-feketét tudnánk összeszedni hozzá, NA-NB-NC bontásban! Piros NA-NB tulajok???
NBFL Classic red. Pentekenkent jarok Bp-en
Sziasztok,
a plakát április végéig lesz kint. Én várnék a fotóval, amíg sokkal szebb idő lesz. Reggel/délelőtt pont ellenfényes, így inkább talán déltől lehetne szépen meglőni. Kis forgalom kellene, tehát szinte csak a hétvége jöhet szóba.
Nem ismersz véletlenül egy jó fotóst? ;-)
:-)
ezt úgy szépen meglőni, h a három autó szépen behúzva menjen, ugyanolyan távolságot tartva egymás mellett, s a háttérben a kép is kitöltse a teret szépen - ami kb fél másodperc alatt tűnik el - szóval ez szép feladat. Ráadásul a magas plakát miatt alulról (= fényképezőt leengedve majdnem az aszfalt szintjére) kellene fotózni, ami életveszélyes azon az úton. Ráadásul be van kamerázva az egész, fordulni kell minimum 5-6 kört a plakát előtt a megfelelő beállítás eléréséig, s le merném fogadni, 5 perc alatt megjelenik a rendőrség villogózva mögöttünk. Az M0-áson, s Németországban is átéltem már, nem kellemes élmény, nem értik a rendőrök, minek akarsz ilyen képet. Közúti veszélyeztetés, biztonsági öv be nem kapcsolása, kihajolás, stb. Százezeres büntetési tétel. Ki lenne benne a mókában? :-)
Sajnos nem vagyok milliardos de legyen!! :D Legalabb lesz mit meselni/mutogatni (kepeket) az unokaknak... :D :D :D
Jinba ittai!