kacsa
Velünk: 4171 napja
Részemröl mehet.
Részemröl mehet.
M1/M7 bevezetőn van egy jó "kis" plakát. Csinálhatnánk egy olyan képet, hogy NA-NB-NC-vel haladunk egymás mellett a plakát előtt. Kinek van kedve?
.
Valaki nem készíti el ennek a Miata változatát?
Jahogy engedje meg hogy Megértettem. Na igen, sírás a vége a sónak.
Fun is not a straight line
De jó Móka lesz sírósanSzomorúSmiley hangulatjel Kevesebb rozsdát! - kevésbé jól szórakozik majd - itt: Mátraháza Karosszérialakatos és festőműhely.
Engedje meg, hogy aztaqrva. éseztígy hooogy??? ez így el??
Egy kicsit irónikus/humoros (nameg persze irigykedő) válasz akart lenni a kollégának, de ahogy látom nem mindenkinek ment át...
Ez nem az enyém, csak a példa kedvéért mellékeltem képeket, hogy így jár(hat) aki nem vigyáz az autójára...
De jó Móka lesz sírósanSzomorúSmiley hangulatjel Kevesebb rozsdát! - kevésbé jól szórakozik majd - itt: Mátraháza Karosszérialakatos és festőműhely.
Engedje meg, hogy aztaqrva. éseztígy hooogy??? ez így el??
Fun is not a straight line
Én is teszek már hozzá valamit a képállományhoz
De jó Móka volt wink hangulatjel Még több havat! – jól szórakozik – itt: Mátraháza Kékestető.
De jó Móka volt wink hangulatjel Még több havat! – jól szórakozik – itt: Mátraháza Kékestető.
De jó Móka lesz sírósanSzomorúSmiley hangulatjel Kevesebb rozsdát! - kevésbé jól szórakozik - itt: Mátraháza Karosszérialakatos és festőműhely.
2016.01.24. 02:24 Jó Miatás, segít az árokba eső BMW-nek, neki nem adta ki a Drift smile hangulatjel – jól szórakozik – itt: Mátraháza, Heves, Hungary.
2016.01.24. 02:24 Jó Miatás, segít az árokba eső BMW-nek, neki nem adta ki a Drift smile hangulatjel – jól szórakozik – itt: Mátraháza, Heves, Hungary.