boogie84
Velünk: 4050 napja
Te is? Eddig azt gondoltam hogy csak én... Mondjuk most hogy mondod, szex közben mindíg valami autós műsor megy a tévében... fura...
Gyéé, te annyira hüje vagy!
Ezt mindenki csinálja, de hogy bevallani??????????? :-)
Hehe, nagyon jellemző. Én azon kaptam magam, hogy ha a feleségem csak úgy felhív és kiderül, hogy olyasmit akar megbeszélni ami nincs kihatással a következő 24 órára akkor akármeddig beszél én csak hümmögök és közben fejben visszaülök ahhoz az óriáspuzzle-hoz aminek az a címe hogy "az én ideális Miatám" és azt rakosgatom. Remélem élő beszélgetésben nem csinálom ezt mert abból baj lesz. Hogy szex közben fórumozok az ágy mellé rakott telón eddig még elcsúszott valahogy....
és sokan azt hiszik, hogy ez csak vicc...
és sokan azt hiszik, hogy ez csak vicc...
Egy ilyen váltókulissza csak nekem nagy kedvenc?
Tök jók a képek, a kaját is meg a kanyarokat is értem, de mi az a kultúra?????????? :-)
A felni LOL
Tök jók a képek, a kaját is meg a kanyarokat is értem, de mi az a kultúra?????????? :-)
Az olyan drift a macskakövön, vagy mi?
Jól érzem hogy dicsekszel a lányommal??
Még mindig jobb, mintha a feleségeddel dicsekednék! :-)
Black Sushi
Jól érzem hogy dicsekszel a lányommal?? :D
Amúgy ami a kultúrát illeti...
Ami a kaját illeti...
Ez itt az egyik kanyar. Ha jól számolom ezt vettük be 6x. Kétszer az egyik és 4x a másik irányba.
Ez meg itt a tenger a lent írt szállodával.
Szombaton pedig szomorkás idő, száraz aszfalttal és 19 fokos hideggel. (a tetőt csak a parkolás miatt húztuk fel) ;-)
Nem mersz több képet feldobni az útról. ...
És végezetül, itt éppen Atominra gondoltam, miközben egy dalt dúdolgattam, címe most nem jut eszembe, de valami olyan van benne, hogy "üzenem az összes győztesnek" vagy valami hasonló!
Black Sushi
És végezetül, itt éppen Atominra gondoltam, miközben egy dalt dúdolgattam, címe most nem jut eszembe, de valami olyan van benne, hogy "üzenem az összes győztesnek" vagy valami hasonló!
Ez hol készült?
Nem Érd, ófalu.
Isztria, 66-os út, Zagorje alatt, Hotel Fanona parkolója.
Akkor azért volt olyan ismerős! Én is jártam arra tavaly, csak Ti a parkoló végében álltatok meg, így nem látszik se a hotel, se a tenger, azért nem ismertem fel egyből.
Üdv, Csaba
Ez hol készült?
Nem Érd, ófalu. ;)
Akkor azért volt olyan ismerős! Én is jártam arra tavaly, csak Te a belső oldalon álltál meg, nem a külső, tenger felé nézőn, azért nem ismertem fel egyből. :)
Üdv, Csaba
Ez hol készült?
Nem Érd, ófalu.
Black Sushi
Ez hol készült?
Nem Érd, ófalu.