m4n4
Velünk: 5391 napja
ezek tényleg ritka rondák!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Elrettentő példa! :-(
http://www.kepfeltoltes.hu/view/101005/mx_r_m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ritka ronda átalakítás... :-(
@m4n4 - meg se lepődnék, ha a következő képen a tréleren egy Caterpillar 797-est látnánk
Japánba is van egy pár rajongó... :-)
Akkor már komolyan ,)
Na ez a nem semmi!Amerikában nem véletlenül írják rá a tükörre hogy amit a tükörben látsz nem felelnek meg a valóságnak,a kis japok biztos fogják a fejüket ha ilyen képet látnak
Én arra alapoztam, hogy a németeknél lehet, akkor nállunk is. A használati utasítás ezen részét sosem láttam (eddig). Nyaraláshoz szeretek mindent vinni (sátor, hűtő, keró, csónak, tűzhely...), szóval kellett a futó. Évente csak 2 hétig van rajta, szóval év közben nem rondítja el a hátulját.
Valami ilyesmire emlékeztem én is. Akkor a németek hogyan vontatnak vele? Nem az a népcsoport, aki ilyen ajánlásokat figyelmen kívül hagy. Az USA-ban készült képen nem csodálkoztam.
Gépkönyv (8M61-KK-01) 4-11 oldal :
"Utánfutó vontatás: Az Ön Mazda gépjárműve nem alkalmas utánfutó húzására, így erre soha ne használja."
Az igazi akkor lenne, hagy az elejét nem csak simán lelemezlték volna, hanem egy NA elejét szerkesztették volna rá.
Amúgy dajcséknál lehet vontatni az MX-5-tel? Az én forgalmimban nincs kitöltve a fékezett és fékezetlen vontatmány sora.
Ja.
Remélem az utánfutó is sperres.
A motort nehéz lehetett belehefcőőőni.
Illetve úgy lehet még 4wd, de ez a képen nem látszik, ha vonóhorog helyett, egy kardántengellyel van a kocsi difijéhez akasztva
Dovasz: Kár. Azt hittem hogy a rózsaszín-tamponszemű srác tényleg ilyen kompresszióval tolóf*sik. Egy újabb városi legenda dőlt be.
Szabcsy: "Gyanutlanul" át is küldtem a linket egy ájfónos ismerősömnek, aztán játszottam is vele. Jóó