Teszla
Velünk: 4280 napja
Ahogy olvasom a hirdetést, nem üveg és nem is fűthető a hátsó szélvédő, hanem műanyag. Én emiatt biztos nem venném meg
Ahogy olvasom a hirdetést, nem üveg és nem is fűthető a hátsó szélvédő, hanem műanyag. Én emiatt biztos nem venném meg
Hello!
Van valakinek tapasztalata ezzel a soft tetővel kapcsolatban ? Elég olcsó így kicsit félek kapásból megrendelni!
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
http://www.ebay.com/___g%3AKuEAAOSwJkJWkD0E
fekete bőr tető letakaró eladóóóóóó! 9.000Ft
Az ötlet nem rossz, de ez a süllyesztett fejű csavar elég gányul néz ki szerintem....akkor már egy pici hatlap fejüt tennék. Amugy tényleg jó 5let !![]()
Köszönöm
Sziasztok
Jobb oldalon a tetőcsattom kivan kopva. Már nem kell megnyomni a kis gombot és kilehet nyitni sőt néha egy picit magától is kinyílik. Ezen lehet valahogy segíteni? Vagy csere a megoldás? :/
Köszönöm.
Szerk.: Sajna ki van kopva, uh. csavar, vagy új...
"Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek. - Elmer Diktonius"
Sziasztok
Jobb oldalon a tetőcsattom kivan kopva. Már nem kell megnyomni a kis gombot és kilehet nyitni sőt néha egy picit magától is kinyílik. Ezen lehet valahogy segíteni? Vagy csere a megoldás? :/
Köszönöm.
Sziasztok
Köszönöm.
Lehet javítani is ha kikopott.
Sziasztok
Köszönöm.
Sziasztok
Köszönöm.
Csao! Érdekel valakit egy sérult nb ponyvatető? A jobb oldala ki van vágva. Én keménytetőre váltottam véglegesen. Kis pénzért adnám. Helyileg Hódmezővásárhelyen.
Mailt írjatok, a sűrűn nézem: hodmezoslam@gmail.com
András
Csao! Érdekel valakit egy sérult nb ponyvatető? A jobb oldala ki van vágva. Én keménytetőre váltottam véglegesen. Kis pénzért adnám. Helyileg Hódmezővásárhelyen.
András
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni! Pécs környékén keresek vászontetőt! Tudtok esetleg valakit ajánlni, aki tud javítani beszakított tetőt??? Esetleg egy bontót, ahonnan be lehet szerezni anyagot???
2003/12 MK II 1.6 16V autóhoz.
Köszönöm!
Sziasztok!tudtok esetleg valakinél egy jó állapotú NB-FL tetőt vagy hogy honnan érdemes rendelni?
Sziasztok.
Rendeltem ebay-ről tetővásznat Nb-re. Valaki Pest környékén foglalkozik felrakással?
köszi
Szia,
Tudsz ajánlani valakit Pesten aki vászontetőt cserélne szakszerűen és emberi áron? köszi