b_ricsi
Velünk: 4423 napja
keresek bontott puhatetot, kicsi szakadassal is belefer. ha valakinek lenne, jelezze
keresek bontott puhatetot, kicsi szakadassal is belefer. ha valakinek lenne, jelezze
Én is most vettem,német ebay-ről,fűthető üveg + szövet anyag. 422 € postával,kicsit alkudtam
Még nem raktam fel,mert egyéb munkák voltak a kocsival és nem akartam összekoszolni. Egyelőre szerintem még a dobozban marad. Hidegben amúgy sem célszerű a felszerelése.
Helló! Látom Te is veszprémi vagy, nekem van egy bontott nb tetőm ,ha esetleg kellene segítségnek a vászon felrakásához szívesen megmutatom, vagy ha bármi kérdésed van , nyugodtan keress, tavaly az egész autó szét volt borítva tudok segíteni bármiben. üdv .
Kösz, írtam mailt.
Veszprémi vagyok,ha erre laksz vagy jársz,akkor persze,megmutatom szívesen!
Elado NB-re valo kiváló állapotú ezust szinu kemenyteto 120 eFt (a teto belul karpitozott, olvasolampa): 70/5283849, Gyöngyös (ha érdekel e-mail cimre képeket kuldok)
Hello,
Adsz egy email címet? Lehet érdekelne a tető.
Kösz.
És így dobozában meg lehet esetleg "tapgatni", és megnézni a kidolgozast? Állítólag abban van nagy különbség... Kossz, B
Üdv, B
Én is most vettem,német ebay-ről,fűthető üveg + szövet anyag. 422 € postával,kicsit alkudtam
Még nem raktam fel,mert egyéb munkák voltak a kocsival és nem akartam összekoszolni. Egyelőre szerintem még a dobozban marad. Hidegben amúgy sem célszerű a felszerelése.
Üdv, B
Elado NB-re valo kiváló állapotú ezust szinu kemenyteto 120 eFt (a teto belul karpitozott, olvasolampa): 70/5283849, Gyöngyös (ha érdekel e-mail cimre képeket kuldok)
ez autoteile-safa tetö?
http://www.ebay.de/i___S-EDEL-/360906718660
Mennyibe kerül ezt feltetettni?
Igen,innen van.
Felrakási költség passz,én megoldom magam.
Hello,
megkerdezhetem hol vetted eshol cserelteted a tetöt? En is epp most szertetnem cserelni a regit..
Köszi!
Gergö