susu
Velünk: 2856 napja
Ha azért keresel, mert nem záródik be rendesen, arra van egy barkács-fix.

Touge Runnerz
Ha azért keresel, mert nem záródik be rendesen, arra van egy barkács-fix.

Touge Runnerz
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Sziasztok,
köszönöm a válaszotokat, igazából már láttam amit előttem írtak de eléggé régi volt mar az a hsz- és volt akit már nem értem el, aki maradt ő viszont nagyon drágának tűnik, ezért is gondoltam, hátha van ötlet.
Amit linkeltetek valóban nem rossz, de az is lehet, hogy szánok rá, akkor csináltatok vászonból valóban drága de akkor az mar olyan lesz amilyet szeretnék
Mazda mx5 10th anniversary. 1999.
Sziasztok
ötleteket szeretnék vinyl tető javításhoz, széleken kb 2-2 cm repedés található, van esetleg olyan szaki aki tudja ezeket javítani? Ha nem akkor tudtok ajánlani , honnan tudnék venni puha tetőt, nem kell vinyl, csak szép legyen.
láttam olyat amiben nem volt hátul ablak, ebayen, ebbe be tudnám rakni az én régi tetőmből a fűtött ablakot?
Köszönöm a válaszokat, jó gurulást.
Máté
Sziasztok
ötleteket szeretnék vinyl tető javításhoz, széleken kb 2-2 cm repedés található, van esetleg olyan szaki aki tudja ezeket javítani? Ha nem akkor tudtok ajánlani , honnan tudnék venni puha tetőt, nem kell vinyl, csak szép legyen.
láttam olyat amiben nem volt hátul ablak, ebayen, ebbe be tudnám rakni az én régi tetőmből a fűtött ablakot?
Köszönöm a válaszokat, jó gurulást.
Máté
En egy leselejtezett uj motoros borkesztyut vagtam ki a tenyerenel, majd szelvedoragasztoval bekentem es raragasztottam + belulrol is kentem ra belole.
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Szia! Nekem is van egy vinyl kicsit repedt peremmel, csatjai nem tökéletesek de a csavaros megoldással fillérekből javítható.
Tudnál pár képet küldeni róla a schalidavid93kukacdzsímélpontkom-ra?
Tudnál pár képet küldeni róla a schalidavid93kukacdzsímélponthu-ra?
hali, van egy, csatjai nem tökéletesek, vinyl levágva róla, szerkezet jó, III. kerületben olcsóért
hali, van egy, csatjai nem tökéletesek, III. kerületben olcsóért
Sziasztok! Eladó nb soft top-ot keresek, lehetőleg jó csatokkal bikini top projekthez, tehát lehet szakadt is felőlem