BCapelluti
Velünk: 2623 napja
Csütörtökön 200 GBP-ért vettem sperrt liciten, csak jól kell időzíteni.
Csütörtökön 200 GBP-ért vettem sperrt liciten, csak jól kell időzíteni.
Valóban olcsó, de licites és még van belőle 5 nap. ;-)
Igen, OEM.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszi, de már megrendeltem, kifizettem, az eladó pedig megrendelte a futárt. Elvileg 1 hét alatt itt is lesz.
Üdv, elkérhetem az ember elérhetőségét?
Köszi, de már megrendeltem, kifizettem, az eladó pedig megrendelte a futárt. Elvileg 1 hét alatt itt is lesz.
Hmm, maga a csomagtartó helye biztos, hogy szabadon választható bizonyos határok közt szóval felrakni felrakhato. Ha gondolod az enyémet felprobalhatjuk ha nem jó, max lesz a klubnak egy közös
Köszönöm az infót, megvettem.
Most ugyan megy az izgulás, mert az mx5parts szerint coupe-ra nem jó. Az angol fórumon azt olvastam, ha maga a csomagtartó elfér a nyíló tető alatt, csak akkor van baj, ha magasabb csomag van rajta, mint a hátsó függőleges tartó rész.
Engem érdekel
Egy szlovak/cseh csoportban bukkantam erre most, meg keszuloben van. Valaszolt az elado es 50 euro korul lenne (16ezer), ha tenyleg jo lesz. Meg most csinaljak az elso verziot. Posta nem gond.
Felul egy Jacksonracing van ahogy latom, also reszen meg a muanyag prototipus. Elvileg egyben lesz a ket resz, viszont csak NB-hez mert ahhoz van autojuk.
"It's one piece. Place in original holes. Material aluminium. And free RAL color - method komaxit."
Ha valakit mozgat esetleg a dolog, akkor egy groupbuyt lehet tudnank ra osszehozni, hatha ad kedvezmenyt.
Amint kesz, kuld majd fotot aztan rakom fel ide.
Dani
Egy szlovak/cseh csoportban bukkantam erre most, meg keszuloben van. Valaszolt az elado es 50 euro korul lenne (16ezer), ha tenyleg jo lesz. Meg most csinaljak az elso verziot. Posta nem gond.
Felul egy Jacksonracing van ahogy latom, also reszen meg a muanyag prototipus. Elvileg egyben lesz a ket resz, viszont csak NB-hez mert ahhoz van autojuk.
Ha valakit mozgat esetleg a dolog, akkor egy groupbuyt lehet tudnank ra osszehozni, hatha ad kedvezmenyt.
Amint kesz, kuld majd fotot aztan rakom fel ide.
-25%-os Bilstein akció a Demon Tweeksnél
az előbb találtam, nem tűnik szar állapotúnak
eladó enkei felni
gyári Honda 15x7 felni 4x100, 56 középfurat, 7,4kg/db et40 körül
https://auto.jofogas___lni_15__75753853.htm
így mutat mx5-ön:
Tettem neki egy ajánlatot.