atomin
Velünk: 4106 napja
Gyéé, Enkei RP01-02 között mi a különbség?
És egyik-másik mennyibe van ami 16x7 méret?
Gyéé, Enkei RP01-02 között mi a különbség?
És egyik-másik mennyibe van ami 16x7 méret?
Szerintem erre a perzsaszőnyegencsillogásra alkalmas.
AZ első még ok, de a hátsó szerintem nem 9" ... Lehet kilógna, mint a bili.
Hátul ET mínusz 62 11 col... Nem tudom, mire lenne alkalmas.
..aham...ez perem a javából... már látom a ződ verdát a szemeim elött jővő tavasszal...
AZ első még ok, de a hátsó szerintem nem 9" ... Lehet kilógna, mint a bili.
Minap tettem fel egy mattigot, az csak 8" volt, de et -11, nos volt "terpesztése" :D, Mint ahogy azt oszi bá is mondaná, "terpesztése Jolikám, terpesztése"
Gyéé, te úgy is eléggé felni ***** párti vagy, nincs kedved levadászni nekem egy jó 14x8és9 et15-20 és 20-30 közötti szettet, amire rátennék egy jó ballont? A lényeg, legyen rajta perem"""
Gyéé, te úgy is eléggé felni ***** párti vagy, nincs kedved levadászni nekem egy jó 14x8és9 et15-20 és 20-30 közötti szettet, amire rátennék egy jó ballont? A lényeg, legyen rajta perem"""
Work Equip01 15x7 et35 550£, ezért ez elméletileg nem sok. http://classifieds.w___ifieds/ads/view/6756
Jackson Racing légszűrőház:
Úgy érzem sikerült egy igazán konstruktív témát kirobbantani Meglepődtem, hogy senki nem hozta fel a padlólemez eltávolítását esetleges tyuning gyanánt
nem olvasol elég fórumot!!!!! Ez teljesen alap: ezért nem lakatoljuk a padlólemezt...
amúgy a rugózatlan tömeg terén, valaki nézte már, h a 235/231mm-es féktárcsa mennyivel könnyebb mint az NB nagyféke?
Úgy érzem sikerült egy igazán konstruktív témát kirobbantani Meglepődtem, hogy senki nem hozta fel a padlólemez eltávolítását esetleges tyuning gyanánt
Srácok, a varázsszó a rugózatlan tömeg!
A kulcs rugózik, a szelepsapka nem!
Srácok, a varázsszó a rugózatlan tömeg!
A kulcs rugózik, a szelepsapka nem! :)