LaLeekirály
Velünk: 5626 napja
Twin leather 15.000 Km 7.000 Euro
Twin leather 15.000 Km 7.000 Euro
használt miata cucok amcsiban.
http://treasurecoast___used-parts.html
Wolfblind: 205$
Rattila: 126$
mi: 225 $
kb 556$ - 90$ a vám eddig.
Wolfblind: 119$
plusz rájön valami adó 1-2 $
kb 475$ - 90$ a vám eddig.
Wolfblind: 205$
plusz rájön valami adó 1-2 $
kb 556$ - 90$ a vám eddig.
Egyben lesz, mivel 1 konténerben hozzák. Mindenki irja be a rendelni kívant cuccot és az értékét és attól függ milyen vám lesz. A csomag súlyát mindenki a magáét fizeti, ez evidens, a vámot osztjuk. Az én csomagom 225$. Eddig a vám 45$.
Délben rendelek!
Egyben lesz, mivel 1 konténerben hozzák. Mindenki irja be a rendelni kívant cuccot és az értékét és attól függ milyen vám lesz. A csomag súlyát mindenki a magáét fizeti, ez evidens, a vámot osztjuk. Az én csomagom 225$.
Aki 100%-ra tudja, hogy mit szeretne rendelni az írja meg és rendelek holnap. Imrével és a céggel is egyeztettem a szállításról. Ahogy Imre is írta: 1$/lb és a vám ami:
0-$350$: $45
$351-$600: $90
$601-$1000: $150
$1001-$1500: $200
Így számoljatok a postával. A menetrend: Rendelés a cég amerikai címére -> Értesítenek, hogy megérkezett -> konténerbe rakják és Fóton lehet átvenni ahol dollárban kell fizetni átvételkor. átfutási idő 4-5 hét.
Tehat pl. egy 80usd stabrudnal ami 10lb, akkor 10usd + 45usd vammal szamoljak fuggetlenul, attol, hogy 350usd alatt van, vagy egybe lesz az osszeghez merten elosztva?
Aki 100%-ra tudja, hogy mit szeretne rendelni az írja meg és rendelek holnap. Imrével és a céggel is egyeztettem a szállításról. Ahogy Imre is írta: 1$/lb és a vám ami:
0-$350$: $45
$351-$600: $90
$601-$1000: $150
$1001-$1500: $200
Így számoljatok a postával. A menetrend: Rendelés a cég amerikai címére -> Értesítenek, hogy megérkezett -> konténerbe rakják és Fóton lehet átvenni ahol dollárban kell fizetni átvételkor. átfutási idő 4-5 hét.
Hello Mathias, I see what you mean about the import charges if I we go outside of the global shipping program. The only problem with that is that ebay can offer much less expensive shipping through their global shipping program than I can sending it the traditional way, through the post office. Even with the import charges added in it is still less expensive through the ebay program. Each set of control arms is about 32lbs, so those alone cost well over $100 each set to ship if I do it through my own account.
Thanks,
Esteban
Kértem árajánlatot, az Imre által javallott cégtől.
Olvassátok el az USA alkatrészvásárlás topicot. ;-)
Igen, igen, gondolkozom azon is!
A seller rosszul állította be a Global Shipping cuccokat, és ez az ebay részesedése a cuccokból, amiért ők egy pennyt sem mozgatnak arrébb. A vám ügyintézés így is a te dolgot lesz, és a te pénztárcád fogja állni. Ez csak ilyen "scam" jellegű dolog az ebay részéről.
Section 3 amúgy:
http://pages.ebay.com/shipping/globalshipping/buyer-tnc.html
Warlock, köszi az infót, de nem értem, pontosan, hol lehet ezt beállítani, olvasgattam a section 3-at, de nem tiszta. Próbáltam feladni hirdetést is, de ott sem láttam, mit kéne át állítanom. Ki tudnád fejteni, hogy mire gondoltál? Esetleg mit mondjak a sellernek, mit állítson át?
Valakinek van fogalma, hogy mi ez az import charges? Mert az dobja meg az egészet nagyon :S Egyébként rendes a kolega, azt mondja a nagy árukkal (lengőkarok, stabi rúd) nem tud mit csinálni a méretük és a súlyuk miatt, de a kicsiket (féknyereg tartók) berakja a nagyok mellé, szóval így kalkuláljatok.
Ha a te stabrudad melle beferne a masik stabrud(2.8kg asszem) amit en szeretnek akkor mehetne a dolog, USA-n beluli ingyen shippingel ehhez a sellerhez, ha az megoldhato, igen a vamot azt ugyis itthon kell majd fizteni, az import charges a vam lenne majd, sajna az egesz arat(509,99+88,59) felszorozva 1,2x-el...
Valakinek van fogalma, hogy mi ez az import charges? Mert az dobja meg az egészet nagyon :S Egyébként rendes a kolega, azt mondja a nagy árukkal (lengőkarok, stabi rúd) nem tud mit csinálni a méretük és a súlyuk miatt, de a kicsiket (féknyereg tartók) berakja a nagyok mellé, szóval így kalkuláljatok.
Rendeles idopontjatol fuggoen en is beszalnek egy kuplung szettel.
Olvassátok el az USA alkatrészvásárlás topicot. ;-)
A seller rosszul állította be a Global Shipping cuccokat, és ez az ebay részesedése a cuccokból, amiért ők egy pennyt sem mozgatnak arrébb. A vám ügyintézés így is a te dolgot lesz, és a te pénztárcád fogja állni. Ez csak ilyen "scam" jellegű dolog az ebay részéről.
Section 3 amúgy:
http://pages.ebay.com/shipping/globalshipping/buyer-tnc.html