Matt
Velünk: 6127 napja
Wow. 2.000 font de talán minden penny-t megér. Alig használt komplett FM kit. Talán egyedül az injektorok kellenek még, meg esetleg ehelyett a Voodoo Box helyett egy komolyabb vezérlés.
Wow. 2.000 font de talán minden penny-t megér. Alig használt komplett FM kit. Talán egyedül az injektorok kellenek még, meg esetleg ehelyett a Voodoo Box helyett egy komolyabb vezérlés.
100$ nem tudom, hogy gift ként jött e de már itthon van, és nem tudom van e benne számla.szerintem kb cipősdoboz méretű. Azt írták állítólag egy levélben, hogy ha 20 napon belül nem küldi be a vevő a számlát, akkor visszaküldik. Ha visszaküldik, akkor meg a PayPal visszautalja a pénzt ugye?
Igaz kb 1 hónapja rendelték+ 20 nap akkor már necces h visszautalják a pénzt nem?
Nem mindig, néha átcsúszuk. Meg attól is függ mekkora, és mi van ráírva, vagy ha benne van a számla, az sem elhanyagolható. Esetleg megkérheted, ha még nem adta fel, hogy írjon kisebb összeget a borítékra, mondjuk 45 dollárt, ha gift.
Mennyiért rendeltél? Ha nincs rajta / benne számla, és giftként jött, akkor adj meg 40EUR-t/USD-t. Ha van benne számla az ciki lehet.
Nem mindig, néha átcsúszuk. Meg attól is függ mekkora, és mi van ráírva, vagy ha benne van a számla, az sem elhanyagolható. Esetleg megkérheted, ha még nem adta fel, hogy írjon kisebb összeget a borítékra, mondjuk 45 dollárt, ha gift.
Mindig bontják? Ha nem, akkor csak utólag tudja meg a vevő, hogy kibontották?
Ha az USA ból rendel az ember valamit, és jön egy levél, hogy adja meg az áru nevét és értékét, akkor már nincs esély megúszni a vámot? Most látom, hogy 150€ (postával együtt) alatt nincs vám mi a helyzet az ÁFÁval?
Ilyenkor ki is bontják a csomagot?
Áfa van,ha bontják. magánszemély-magánszemély (gift) 45eur felett, cég-magánszemély 22 eur felett van ÁFA.
Na majd elmondom a vevőnek.
Na majd elmondom a vevőnek. Jó ötlet, de nem rizikós?
Csak a szám lett módosítva?
Az Ebayról vitt haverom kinyomtatott számlaszerűséget, csak előtte photoshoppal át lett a szám faragva - simán megették..
Fun is not a straight line
Ha az USA ból rendel az ember valamit, és jön egy levél, hogy adja meg az áru nevét és értékét, akkor már nincs esély megúszni a vámot? Most látom, hogy 150€ (postával együtt) alatt nincs vám mi a helyzet az ÁFÁval?
Ha az USA ból rendel az ember valamit, és jön egy levél, hogy adja meg az áru nevét és értékét, akkor már nincs esély megúszni a vámot?
Ha az USA ból rendel az ember valamit, és jön egy levél, hogy adja meg az áru nevét és értékét, akkor már nincs esély megúszni a vámot? Ilyenkor ki is bontják a csomagot?
Ha nem, honnan tudják, hogy vámköteles?
Ha az USA ból rendel az ember valamit, és jön egy levél, hogy adja meg az áru nevét és értékét, akkor már nincs esély megúszni a vámot? Most látom, hogy 150€ (postával együtt) alatt nincs vám :) mi a helyzet az ÁFÁval?
Rota MSR 15" 110.000
Rota Slipstream 15" 160.000
Egyiket sem én hirdetem, a Slipstream tetszik, de most inkább nyaralás, mint felni :D :D
Ha valaki Taangásítani akarna....
Felső Ausztriában NA-t bontanak, van egy-két jó dolog, pl váltó 70 euroért.
http://www.willhaben___word=mazda+mx-5
Napi"húb...meg":
Mondjuk a műszercsoport lehet hogy kéne belőle
Hali!
Valóban, minimáláras hirdetésnél hasonló összeget vonnak le, mintha fix árat írnál be. Mikor létrehozod a hirdetést, kiírja, hogy mennyit kell majd fizetned, mielőtt aktiválnád. De ez csak a hirdetés díja! Ha eladod, akkor is fizetned kell, nem is keveset. Viszonyítási alapként: most adtam el egy cuccot 360 GBP-ért. Ezért az e-bay összesen 51 GBP-t számlázott... Itt egy kalkulátor. (Én az angol e-bay-en szoktam eladni ezt-azt, gondolom a kondíciók hasonlók a német oldalon is.)
A postázás ugyanúgy megy, mint itthon. Fontos, hogy jól beállítsd a szállítási díjakat, mert nagyot lehet bukni, ha nem.
Továbbá ne feledd, ha Paypal-al fizetnek neked, akkor kb. 3 hétig zárolva lesz a pénz, hátha reklamál a vevőd.
szia.köszönöm szépen! így már könnyebb neki indulni
A szállítási díjhoz. Én eddig úgy csináltam, hogy szálíítást nem specifikáltam, hanem a szövegbe írtam bele, hogy akit érdekel a cucc annak szívesen adok konkrét árat, egyébként meg tipikusan Angliába vagy EU-ba ennyi és ennyi. Így van támpont de nem vállalod hogy egy konkrét helyre x-ért leszállítod. És még egy: az Ebay részesedése a teljes összeg után jár, szállítási ktg-vel együtt!
Én jellemzően a várhatónál magasabb szállítási költséggel számolok, főleg, hogy sok esetben ha valami 100gbp + 5 gbp posta kevésbé szívesen veszik meg, mint 85gbp termék + 35gbp posta összegért. Legutóbb így adtam el eBay-en, más téma, hogy az elsőbbségi, ajnánlott posta UK-be 1800 forint volt, nem 35 gbp. :D
Haverom valami kártya-pakkját online mmorpg-hez (190gbp) 40fontos szállítási költséggel hirdettem, fülöp-szigeteki vette meg, 8200 forint lett a postaktg...
off vége...
Hogy hogy kell vigyázni....2K GBP-s épített motor megbízható eladótól stb aztán kiderült hogy még 2k-t kellett rákölteni hogy jó legyen...http://www.mx5nutz.com/forum/index.php?showtopic=117746&page=2