csabihal
Velünk: 4030 napja
BBS 15" felni, elvileg
BBS 15" felni, elvileg
ha valaki ezzel szemez, akkor számolhat azzal, hogy a gyári 15"-ös NB felniit megveszem!
Ismerem a szitut...:-)
Van egy best buy vétel számomra, de valaminek menni kell a háztól sürgősen :D
Lassan felnistől elzavarnak itthonról :D
Az több mint korrekt ár. Vagy kevesebb vagy mi.....valaki vegye már meg, nekelljen ezt is nekem!
Nemtudom Valaki linkelte e már, itt egész sok motyó van mx5 höz
Nekem is ilyen van, csak fekete.
Pontosan ezért is nézegettem! Láttam a 2014-es Miatalin és megtetszett!
Imre: Köszönöm! Írtam is nekik, hátha jó áron lesz a cső, és meg tudom kaparintani!
Ezt a választ kaptam: Szétszedett állapotban 18.500 Ft
Nekem is ilyen van, csak fekete. :)
Pontosan ezért is nézegettem! Láttam a 2014-es Miatalin és megtetszett! :)
Imre: Köszönöm! Írtam is nekik, hátha jó áron lesz a cső, és meg tudom kaparintani! :)
Sziasztok!
Van még pár nap, aki haza tudja hozatni jó áron, annak esetleg jó opció lehet!
Nagyon tetszik, de sajna csak dárgán tudnám megoldani a hazautat.
http://www.ebay.co.u___&hash=item1c503cf623
Nekem a múlt héten hoztak 10.000,- Ft-ért egy ülést a közelből:
Nekem is ilyen van, csak fekete.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Nagyon tetszik, de sajna csak dárgán tudnám megoldani a hazautat.
http://www.ebay.co.u___&hash=item1c503cf623
Sziasztok!
Én szemezgetnék vele (nagyon tetszik), de sajna én csak dárgán tudom megoldani a hazautat. :(
Nekem az a tapasztalatom, hogy itthon 4X100 R15 méretben nagyon kevesen engedik/engedhetik meg maguknak egy szett felnit ennyiért.
Ez a méret jellemzően kisebb, olcsóbb autókat takar, és mondjuk egy 1-1,5 milliós emixöt tulaj nem igazán szeretne kifizetni felnire az autója értékének 15-25%-át.
Ezt abszolult megtudom érteni, nem is fogom senkinek sem erőltetni.
De adtam el felnit itthon olyan srácnak, akinek minden szíve vágya egy igaz kovácsolt japán versenyfelni volt, és ezért képes volt nagyon sokat beáldozni.... konkrétan a felni volt 500, kocsi értéke felni nélkül meg max 1,5 misi.
tudja hogy ha el akarja adni akkor kb ezen az áron el is tudja, nem nagyon fog bukni rajta.... lehet nem itthon, hanem ebayen kell majd hirdetni , de mindenképp egy értékőrző dolog. Bár azt mondta nekem, ha elkel az autó valamikor, akkor a felnihez választ másik gépet.
Más: Sokan dobáloznak nekem azzal, hogy megveszi az új replika felnit, nem mondok márkát... nem is fontos, de kiad érte 120-140 ezret , mert új, de ahogy kihozta a boltból , már értékét vesztette, 1 év után simán bukik rajta 20-40 ezer ft ot.
Most ezt egy márkás, drágább minőségi szettnél nem így van... csak hogy ne több 100 ezres példákkal dobálozzak, ott vannak az OZ Super és Ultraleggera felnik, beált az áruk 15-16" ban 100-130 ezer ft ra, és ha valaki ennyiért megveszi, az 1 év múlva ha megunja simán ki tud belőle úgy szállni, hogy nem bukik rajta. És van, volt egy könnyű de erős felnije.
Ha volna most 220ezrem felnire, már nem volna.
Bjútifiícsile, ahogy az angol-olasz mondaná.
Alkuképes az ára :P
Nekem az a tapasztalatom, hogy itthon 4X100 R15 méretben nagyon kevesen engedik/engedhetik meg maguknak egy szett felnit ennyiért.
Ez a méret jellemzően kisebb, olcsóbb autókat takar, és mondjuk egy 1-1,5 milliós emixöt tulaj nem igazán szeretne kifizetni felnire az autója értékének 15-25%-át.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ha volna most 220ezrem felnire, már nem volna.
Bjútifiícsile, ahogy az angol-olasz mondaná.
Alkuképes az ára :P
Bárcsak lenne egy ilyenünk..