kakas19
Velünk: 3689 napja
Szerintem jó áron van
A kérdés, van-e már ilyened?
Meg nincs, gondoltam elobb megkerdem a velemenyetek, mert nem eppen olcso kategoria, de kell valami pohartarto az tutti.
Szerintem jó áron van
Meg nincs, gondoltam elobb megkerdem a velemenyetek, mert nem eppen olcso kategoria, de kell valami pohartarto az tutti.
* értelmetlen * ? Dehogy is!!!
(Én is tudom nagyon jól egyszer minden jó lesz valamire.....)
Ugyanitt Bride csúsztatható ülés sin eladó - eredetileg mx5- most áthegesztett pántokkal -> vissza kell hegeszteni eredeti poziba és faja
Olyannak tűnök mint aki méregdrága értelmetlen hülyeségeket vásárol??? (Igen)
Szerintem jó áron van
vélemény: hát ha utas lennék és nagyobb túrákon úgy kéne üldögélnem, hogy nyomja a combom oldalát, akkor nem támogatnám az ötletet...
de legalábbis biztosan kipróbálnék előtte egy hasonló alakú akármivel 1-2órás utat, vagy szerpentint.
ha meg egyedül mész, akkor sokat dobhat kényelem terén, ha nem kell a másik ülés háta mögül/vagy a lábtérből kotorászni az üveget...
www.rspeed.net/mobile/product.aspx?ProductCode=na0%2D50201&404;http://www.rspeed.net:80/RSpeed_I_L_Motorsport_Center_Console_Cup_Holders_p/na0-50201.htm= Sziasztok valakinek van ilyen? Vagy valakit erdekelne?
Lotus Elise ülés, magamnak akartam, de aztán próbáltam Matt ülését, és nem vagyok meggyőzve róla,h 150e-t nekem megér
a kiírás ellenére leveleztem az eladóval, 400Eur az alja
Lotus Elise ülés, 400Eur az alja
http://www.ebay.at/itm/Lotus-Elise-MK1-Ledersitze-Paar-Gurte-Sitzpodeste-/351281617246?pt=DE_Autoteile&hash=item51ca04195e
Sziasztok!
Lehet tudok olyan 35 ezer körül új Sony-HDR-AS20 vízálló HD camerát pár db-ot.
http://www.edigital.___l?bid=&partner=10002
Nem csúcskategória, de jó. Ha valakit érdekel, akkor dobjon e-mailt a viktor.viant@yahoo.com e-mail címre hétfőn.
Üdv
Csoky
Ha nem hasonló készülne, és balkormányos lenne, biztos rárepülnék:
Vegyük meg group buy-ba. Nekem kell belőle a feltöltő a többit osszátok el
Ez jutott nekem is az eszembe. Ha jól emlékszem Hedanee keress spoiler szettet. Eladható a tető, a sperr, stb., de azért nehen jönne ki az ára.
a sperrt vinném
Valakinek egy remek Old timer esélyest? Nincs is messze, Kelet német
Ez jutott nekem is az eszembe. Ha jól emlékszem Hedanee keress spoiler szettet. Eladható a tető, a sperr, stb., de azért nehen jönne ki az ára.
Én benne vagyok.
Vegyük meg grup buy-ba. Nekem kell belőle a feltöltő a többit osszátok el
jó autók.mx5 elött ilyet néztem.sokat olvastam.40ezerért komplett blokott váltóval lehet venni hozzá,persze bontottan....persze az ereje nem elég "hülyüléshez" a fogyasztása 11-12 környékén,de persze vannak negatív rekordok.sajnos elképesztően rozsdásodnak állítólag.de ha ápolva van nem lehet vele gond youtubon van egy magyar srác aki verseny gépet alkotott belpőle,egy Giha blokkal.vezetés élményben hasonlit az emixöthöz valamilyen szinten,de nyílván a modernebb,kifinomultabb technologia sokat számít