Hunya
Velünk: 6262 napja
Én lehet, hogy rendelek valamit akkor MOSS_tól, van aki csatlakozna?
Én lehet, hogy rendelek valamit akkor MOSS_tól, van aki csatlakozna?
Rendeljetek Moss vagy szoha! Cobalt kipuff is van olcsóért, egy kupac már úton.
Erre gondolt a kölrő:
Rendeljetek Moss vagy szoha! Cobalt kipuff is van olcsóért, egy kupac már úton.
Medium size toyosport intercooler
Nice condition.
£40 posted
£35 collected
Lancing west sussex
En ugyanilyet vettem, joval tobbert, ez nagyon jo ar....
Medium size toyosport intercooler
Nice condition.
£40 posted
£35 collected
Lancing west sussex
Acél meg biztosan nem könnyű de jól állhat mx5-ön! http://classifieds.w___ifieds/ads/view/3262
Jó darab! Nem vállalnám a vizsgát a mozaik utcában!
Pörög a licit a Trabira.....www.ebay.co.uk/itm/390869739601?nav=SEARCH
Sziasztok!
Van esetleg valakinek konkrét ötlete, hogy hogyan lehetne legolcsóbban hazahozatni amerikából egy küszöb spoilert készletet? Megvettem, mert olcsó volt, gyári és színrefújt, de nem szállított Magyarországra az eladó, ezért egy kinti ismerősömnél landolt, és csak horror áron találok szállítást.
Előre is köszi a segítséget.
Írtam mailt...
Greg nekem is tudsz egyet dobni, en stabrud szettet nezegettem, de a szallitas tobb lenne, mint a maga cucc....
http://www.ebay.de/i___id=p3984.m1423.l2649
Ha nem jonne ossze olcsoba a szallitas, akkor marad az NB stabrud NA-ba valo befaragasa ....
Vatta új Corbeau Forza Sport ülés, ami jó MX-5-be:
Sziasztok!
Van esetleg valakinek konkrét ötlete, hogy hogyan lehetne legolcsóbban hazahozatni amerikából egy küszöb spoilert készletet? Megvettem, mert olcsó volt, gyári és színrefújt, de nem szállított Magyarországra az eladó, ezért egy kinti ismerősömnél landolt, és csak horror áron találok szállítást.
Írtam mailt...
Sziasztok!
Van egy olyan, hogy bongo, keress rá a neten. Nem tudom, hogy ott van-e ár, de hátha.Nekem anno a legolcsóbb megoldás az volt, hogy sima normál postával elküldte a barátom.
Az USA post oldalán valahol van egy olyan táblázat, amivel ki tudod számolni mibe kerül.
Ha megy valaki hand carry, ha nem akkor sajnos a szállitás biztos hogy sokban lesz barmit is talasz....
Sziasztok!