Jenci
Velünk: 7045 napja
Én is vettem egyet, ha jó lesz a közösen kialkudott időpont, szívesen csatlakoznék ha nem bánjátok.
Én is vettem egyet, ha jó lesz a közösen kialkudott időpont, szívesen csatlakoznék ha nem bánjátok.
Elvileg 2,5 óra, és max. 8 autó lehet egyszerre. Holnap beszélek az oktatóval, amint megvannak a szabad időpontok, írok!
Tökéletes, dobj egy emailt
Ímél mönt!
Amúgy csak én látom bele, hogy ezek "magánórák" nem csoportos fél/egy napos mókák?
Pedig szerintem tényleg jó lenne többen menni, mert egymást látva is lehet tanulni...
Tökéletes, dobj egy emailt
Ha gondolod, dobj egy mailt majd, egyeztetek uno-val meg a sulival, és akkor elmegyünk hárman.
Ok, meglesz!
Köszi,
T.
Remek lenne, ha tudnánk hárman menni!!
4en?
Ha csatlakozhatok?
Ha gondolod, dobj egy mailt majd, egyeztetek uno-val meg a sulival, és akkor elmegyünk hárman.
Ok, meglesz!
Köszi,
T.
Remek lenne, ha tudnánk hárman menni!!
Ok, meglesz!
Köszi,
T.
Régóta ki akartam próbálni, szóval én vettem egyet. Viszont már csak 1 napig lehet vásárolni. Esetleg ha valaki vesz, egyeztessünk időpontot, szívesebben mennék nem egyedüli Miata tulajként
Én is vettem.
Van a Mossnak is, de az ebay is tele van vele.
Amúgy sok szeretettel ajánlon a google-t...
Koszi a tippet, de itt a hangsuly a turelmetlensegen volt :p veszek egy nagy levegot aztan rendelek egyet netrol....
Én is vettem
Régóta ki akartam próbálni, szóval én vettem egyet. Viszont már csak 1 napig lehet vásárolni. Esetleg ha valaki vesz, egyeztessünk időpontot, szívesebben mennék nem egyedüli Miata tulajként
Engem érdekl!
Van a Mossnak is, de az ebay is tele van vele.
Amúgy sok szeretettel ajánlon a google-t...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Holgyek-Urak, "Miata Parking Only" tablat keresek, de az arenaban megszunt a tablabolt, a westendben meg nincs nekik, allitolag sose volt turelmetlen rosszkisgyerek vagyok, mar a hetvegen szeretnek egyet beszerezni, hogy belogathassam a melygarazsban a parkolohelyem fole, hogy ne ferjen be ala mas auto (sokszor allnak a helyemen es meguntam) ezert vadasznek inkabb boltbol, mint ebayrol, azt nehezen tudnam kivarni. Latott mostanaban ilyet valaki? Koszi