Oszi bácsi
Velünk: 4991 napja
Én elhagynám a kezet meg a vasvillát. Csak a diszkrét szarvacska, meg a farkinca. Milyen állat lenne így kialakítani a jelvény elől-hátul.
Én elhagynám a kezet meg a vasvillát. Csak a diszkrét szarvacska, meg a farkinca. Milyen állat lenne így kialakítani a jelvény elől-hátul.
Ez az!!! Ki megy itt amerikába ? Hozhatna belőle, azt hiszem lenne rá igény!
Valahol láttam, de már nem emlékszem, hogy hol egy olyan valamit ami, úgy nézett ki, hogy alapja egy Mazda márkajelvény amin felül volt két kis szarvacska, alul pedig egy hegyben végződő farkinca penderedett ki. Naaa ilyet szeretnék! Tud-e valaki ilyenről?
Nem ez vót? Mazda
Sajnos nem. Szarvacska volt, nem bajusz. Mintha az AC/DC logóra hajazna egy kicsit.
Valahol láttam, de már nem emlékszem, hogy hol egy olyan valamit ami, úgy nézett ki, hogy alapja egy Mazda márkajelvény amin felül volt két kis szarvacska, alul pedig egy hegyben végződő farkinca penderedett ki. Naaa ilyet szeretnék! Tud-e valaki ilyenről?
Nem ez vót? Mazda
FM:
"Note: You will need different engine management with these pistons. If you try to run them on an unmodified stock computer, you`ll end up like this."
közben észrevettem, hogy a régi hirdetését indította újra, azt hittem több darab is van, és csak marketing fogás a szöveg ami a hirdetésben van .
A description miért ugyanaz több ilyen dugó esetében is amiknek más a mérete? Több autót akart upgradelni az arc eredetileg ??
Amúgy mennyit segíthet ez a megnövelt sűrítés? Kell ehhez növelni a befecskendezést? Cserélni injektort?
Mi van a description-nal?
A csecsemőnek minden vicc új....
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
A description miért ugyanaz több ilyen dugó esetében is amiknek más a mérete? Több autót akart upgradelni az arc eredetileg ??
Amúgy mennyit segíthet ez a megnövelt sűrítés? Kell ehhez növelni a befecskendezést? Cserélni injektort?
Azannyaaaa...... V8
Korrekt a spec list, majdnem 2L-esre van furva, mondjuk nem tudom miert vettek le 8,3:1-re a suritest(lehet azert, hogy elmenjen 95-ossel is ), 100-200-ra 7s az azert eleg durva(komolyabb 500LE koruli sportkocsik ertekei). meg 100-ra boven 5s-en belul
.. 1.6bar Overboost boahhhhhhhhhhhhhhhh......
15k Eur nem keves, de ez eleg ultimate setup...