Kalap
Velünk: 6368 napja
Ohboy Ohboy, de izgi!
Fun is not a straight line
Ohboy Ohboy, de izgi!
Fun is not a straight line
Minden el van mentve, ne aggódj.
Az új oldalon pedig már csak az utolsó simításokat végezzük, szerintem legkésőbb március 1-én indulunk is.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia!
Nem fog eltűnni az információ, ne aggódj. Most egy kicsit csendesebb a szokásosnál, illetve nagyon sok minden a Facebook-on zajlik, de a fontos információk, kereshetően itt vannak
Sziasztok,
eszembe jutott mennyire kihalt itt minden es mennyire jo lenne megelozni ennek a sok tudasnak az elveszteset ami itt osszegyult az evek soran.
Van olyan itt aki ki tudna exportalni/le tudna menteni a posztokat es megosztani?
Dani
Sziasztok
Lenne egy kérdésem valakinek nincs véletlenül egy mercin vaneo elektromos rajza?
Te most viccelsz, ugye?
Ne csináld! Már Te is elmész a Fórumról, mi marad????? Néhányan menstruálnak, de azért megy tovább az élet.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Köszi a gyors választ
Nem tudsz, mi sem tudunk.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Egy általam indított témát tudok törölni?
Van 5 népszerű típus, de lassan 7 lesz, ha majd az ND és ND-RF garanciák lejárnak. Sok esetben ezek külön műszaki megoldással rendelkeznek. Tökéletes opció sincs, mert mindenki számára mást jelent a kocsi, így az ő egyéni elvárása is más. lásd pléldául a két fék topicot, vagy az olaj topicot.
Van aki ültet, van aki nem. Van akinek a pimp az aranyközépút, van akinek a gyári. Van aki élvezi a kocsit rozsdásan is, van aki üldözi a legkisebb rozsda pötyöt is. Van aki a budget gumit tesz fel és van aki prémiumot. Van aki sportosan közlekedik vele és van aki csak krúzol kicsit a naplamentébe.
Két dolog biztos: 1. Közös az őrületünk és 2. az oldal tetején a keresővel mindenki megtalálja egy kis olvasási szándékkal amire szüksége van. Csak az időt kell rászánni.
A recept röviden:
Keress a fórumon információt. Dönts el neked ez alapján mi kell. Teszteld az elméletet a kiválasztott hardverrel. Oszd meg a tapasztalatodat a fórumon.
Jobb felül klikk a nevedre, aztán képeim gombra is ráklikk. Röviden itt: http://www.miata.hu/profil/autom_kepei
Sziasztok!
Lehet hogy nem vagyok elég alapos, de nem találom hogyan lehet profil képet beállítani. Tud valaki segíteni?
Köszi előre is!
Lajos
Sziasztok!
Mostanában sok mindent cseréltem és cserélek az autón, így próbálom a megfelelő alkatrészeket levadászni. Imádom a fórumot végig böngészni, de néha már nehéz követni, hogy mégis mi lenne a tökéletes megoldás. Így eszembe jutott, milyen jó lenne, ha lenne egy egyszerű lista (amolyan facebook módra), ahol látnánk hogy milyen lehetőségek vannak, illetve hányan használjuk azt a klubból. Például nyári gumik: sorban a típusok és mindenki szavazhatna egyre, illetve ki is lehetne egészíteni a listát. Esetleg Lalee-nak egy arany standard jelölési opció. :D Persze emellett maradnának a topic-ok, hiszen kíváncsiak vagyunk egymás véleményére, csak átláthatóbb lenne a választék, legalábbis számomra. :D Sajnos nem vagyok számítógépes mágus, így csak az ötlettel tudok hozzá járulni a változáshoz. Mi a véleményetek? Hasznos lenne szerintetek? Hogyan lehetne megvalósítani?
Nem tudja valaki esetleg, hogy hogy lehet rabirni a forumot kep beillesztesere? Valamiert nem tudok se radobni se megnyitva beszurni fotot elovarazsolni.