Ordune
Velünk: 5693 napja
Talán azért, mert a kérdésedet nem a megfelelő helyen tetted fel...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Talán azért, mert a kérdésedet nem a megfelelő helyen tetted fel...
Köszönöm! Meg lettek a támogatások, de nem erre a kérésre, mert itt szinte a kutya sem válaszol!
Favágó módszer: ha még úgysem tag, akkor nincs vesztenivalója, regisztráljon új névvel és (ha kell) mailcímmel, szerintem ez a legegyszerűbb.
大使館
Sziasztok,
az alábbi mailt kaptam (vsz. mert az én e-mail címem volt könnyen elérhető egy hirdetés miatt), kérem egy illetékes kolléga segítsen:
Kedves Schmidi!
A segítségedet kérem a következőben.
Regisztráltam pár hónapja a Miatán, mivel feleségemnek van egy ilyen kis
csodája amit nagyon élvezünk vezetni...
Viszont sikerült elfelejtenem a felhasználónevem és még ha új jelszót is
kérek, amit megkapok, nem jutok közelebb, mert a felhasz. nevet nem
küldi el. :-(
Ha jól olvastam a fórumon, GRAM kolléga bennfentes és van némi köze a
rendszerhez. Kérlek, hogy küldj neki egy üzenetet, hogy segítsen
megtudni a felhasználónevem. Az email cím amiről regisztráltam,
bergmann.istvan(kukac)juhoscipo(pon)hu
Segítségedet nagyon köszönöm!
Üdv,
István
Sziasztok,
az alábbi mailt kaptam (vsz. mert az én e-mail címem volt könnyen elérhető egy hirdetés miatt), kérem egy illetékes kolléga segítsen:
Kedves Schmidi!
Üdv,
István
Sziasztok,
Kedves Schmidi!
Üdv,
István
Sziasztok! Kaphatok 3 ajánlói támogatást, hogy tag lehessek? Párom nevén az autó, de ez nyilván nem gond. Vannak még képeim.
Ő egy 2000-évjáratú 1,6-os NB.
Sziasztok! Kaphatok 3 ajánlói támogatást, hogy tag lehessek?Vannak még képeim. :)
Sziasztok! Kaphatok 3 ajánlói támogatást, hogy tag lehessek? Párom nevén az autó, de ez nyilván nem gond. Vannak még képeim. :)
Sziasztok! Kaphatok 3 ajánlói támogatást, hogy tag lehessek? Párom nevén az autó, de ez nyilván nem gond. Vannak még képeim. :)
Srácok, nem lehet, hogy valamilyen kórokozó garázdálokdik a fórumon?
Kaptam egy ilyen levelet:
Hi,
I'm working on a new project and need your opinion on some issues, please take a look here (itt egy link van amit nem másolok ide, mert nem tudom, hova mutat)
Best regards, meszattila@xxxx
Egy klubtag nevében jött, de nem arról az emailcimről ami a profiljában van. Többen voltunk a címzettek között, és user emailcímnek tűnnek mert a nicknevek ismerősek. (úgy tűnik a zs-nél tart)
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Köszi
Akkor figyelek folyamatossan
Nekem sem. És engem sem értesít az új hozzászólásokról. És eseménynaptáram sincs. Meg zavar, hogy néha olvashatatlanul picik lesznek a betűk egy-egy emoticon előtt, főleg mobilon. Más bajom nincs. :-))
大使館
A szolgáltatás mondta be az unalmast megint, nem nálad van a hiba.
Szia
Egy ideje nem kapok értesítést emailbe pedig be van állitva . Egyszer egy témáról leiratkoztam és azóta nem kapok semmit . Előre is köszi a segítséget .
Üdv Jorpet
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor idézve van egy hozzászólás és "katt az idézetre a többiért" ott nektek történik valami, vagy az én készülékemben van a hiba? Nekem soha nem nyitja le.
Sracok, egy olyan problemaba utkoztem ma, hogy kertem egy jelszo emlkeztetot az oldaltol, amitol ahogy kell megvaltoztatta a jelszamat es azt uzente, hogy elkuldte emialben. De az emial nem jon meg, igy nem tudok belepni. Parszor megprobaltam a nap folyaman.
Az egeszre azert volt szukseg, mert szuz eszkozon akartam belepni, a jelszavam meg hirtelen nem jutott eszembe, mivel az osszes tobbi kutyun el van mentve a jelszo.
aaa Gram mester segitseeeg!
Udv.: szizso
(Gram, kuldtem egy emialt, meg arra ami a polo rendelesbol van meg)
Sracok, egy olyan problemaba utkoztem ma, hogy kertem egy jelszo emlkeztetot az oldaltol, amitol ahogy kell megvaltoztatta a jelszamat es azt uzente, hogy elkuldte emialben. De az emial nem jon meg, igy nem tudok belepni. Parszor megprobaltam a nap folyaman.
Az egeszre azert volt szukseg, mert szuz eszkozon akartam belepni, a jelszavam meg hirtelen nem jutott eszembe, mivel az osszes tobbi kutyun el van mentve a jelszo.
aaa Gram mester segitseeeg! :)
Udv.: szizso
Köszönöm a segítséged!! ..és már teszem is a próbát
Bemész a profilodba, és az aláírás részben lévő szöveget kitörlöd.
Előre is elnézést kérek az amatőrségért...,de mint számítógéphez kevésbé értő kérdezném:
A bejegyzéseim alól miként lehet eltüntetni az "aláírás" részt? Itt ugyanis az adatlapom részlete szerepel.
Köszönöm a segítséget!