Liszt
Velünk: 3667 napja
kiraly a sertonek talalom gomb athelyezese!koszi! igy mar csak nem lesz felrekattintas
Dani
kiraly a sertonek talalom gomb athelyezese!koszi! igy mar csak nem lesz felrekattintas
Dani
Ahaaa, biztos úgy van, ahogy mondod!
Fogom javítani. Felírtam a másik 33 közé.
Nem a nevet kell átírni, ez egy jogos igény. Historikus okokból ilyen szuper: ezt a motort akkor kezdtem írni, amikor még latin1_swedish_ci adatbázist használtunk, mert a magyarban nem ment a keresés...
Ahaaaa!
És olyan nem tudsz esetleg, hogy átírod a nevemet Fülee-ről Fulee-re? Akkor más fórumozók is meg tudják majd nyitni
Tetszik ez az új felület, nagyon design-os lett!
Csak egy kis komment még mindig nem jelenik meg a profilom alatt bármilyen kép/infó, amit feltöltök a kocsiról/magamról. Még a telefonszámom/e-mail címem sem látszik
Ha rákattintok a saját nevemre, mindig azt írja ki, hogy "A felhasználó nem található".
http://www.miata.hu/klub/tagok/f%C3%BClee/
Így megnyílsz.
Csak egy kis komment még mindig nem jelenik meg a profilom alatt bármilyen kép/infó, amit feltöltök a kocsiról/magamról. Még a telefonszámom/e-mail címem sem látszik:(
Ha rákattintok a saját nevemre, mindig azt írja ki, hogy "A felhasználó nem található".
Kinyitottam, meglepődtem, tetszik!
Kösz a sok beletolt munkát!
Csak egy kis komment még mindig nem jelenik meg a profilom alatt bármilyen kép/infó, amit feltöltök a kocsiról/magamról. Még a telefonszámom/e-mail címem sem látszik
Android telefonon chrome alatt helyreállt a rend. Profil képek normális méretűek, teljes képernyős az oldal nincs már a szélein sötét csík, a beillesztett képek nem torzak.
Wow, lenyügöződtem. kifogastalan. Szerintem megnyernenk a miatakluboldalak vilagbajnoksagat.
koszi gram
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Szuper az uj kinezete az olalnak. koszonet a fejlesztoknek! Android mobilon Google bongeszot hasznalva hatalmasok az avatar kepek es ezert nagyon szettordelik az olvasasat a topiknak. IPad fuggolegesen tartva ugyanolyan, de vizszintesre forditva szuper. Ez csak nalam ilyen es valahol allithatom? Vagy csak az engem zavat meg?
Szép munka!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Szuper az uj kinezete az olalnak. koszonet a fejlesztoknek! Android mobilon Google bongeszot hasznalva hatalmasok az avatar kepek es ezert nagyon szettordelik az olvasasat a topiknak. IPad fuggolegesen tartva ugyanolyan, de vizszintesre forditva szuper. Ez csak nalam ilyen es valahol allithatom? Vagy csak az engem zavat meg?
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Szép lett az oldal, Gram! Csak annyi, hogy a tagfelvételi listában maradás még mindig fennáll :-)
大使館
Biztosan a jó jelszót adjátok meg ilyenkor? A hitelesítésben nem nagyon lehet különbség, a normál login viszont kikerülhető a "jegyezz meg" pipával. Kilépni/belépni tudsz ugyanazzal a jelszóval tutira?
De egyébként meg is jegyzi.
Megpróbálom ma újra (normál windows laptop), aztán mondom ment-e.
Nem azt mondja, hogy rossz, hanem hogy az adatok beillesztése nem sikerült.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Biztosan a jó jelszót adjátok meg ilyenkor? A hitelesítésben nem nagyon lehet különbség, a normál login viszont kikerülhető a "jegyezz meg" pipával. Kilépni/belépni tudsz ugyanazzal a jelszóval tutira?
De egyébként meg is jegyzi.
Megpróbálom ma újra (normál windows laptop), aztán mondom ment-e.
Nem azt mondja, hogy rossz, hanem hogy az adatok beillesztése nem sikerült.