Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    ide minden jöhet, amit a nyomdafesték bír...    »    Fórummal/oldallal kapcsolatos dolgok    |   << vissza

Fórummal/oldallal kapcsolatos dolgok

2016-01-06 8:55:36
gram

gram

Posztok: 2281
Velünk: 7181 napja
Z_Marci, 2016-01-05 19:49:17

Sziasztok, már egy ideje nem kapok email értesítőket a fórumról, van ezzel így más is, vagy nálam van valami hiba? (gmail-es a cím, és fel vagyok iratkozva sok topicra)
Valamint az ajánlós oldalon olyanok is szerepelnek 2 ajánlással, akiknek már megvan a harmadik is, ott valami hiba csúszott a gépezetbe.
Köszi a segítséget!  smile

Szia! Mekkora király vagy! Az ajánlórenszert nem vettem volna észre, rendbe fogom tenni.
Az értesítőket át kell majd szabni, ideiglenesen ki vannak kapcsolva. Nem kell majd újra feliratkozni a témákra.

Köszi!

Történet:

Z_Marci, 2016-01-05 19:49:17

Sziasztok, már egy ideje nem kapok email értesítőket a fórumról, van ezzel így más is, vagy nálam van valami hiba? (gmail-es a cím, és fel vagyok iratkozva sok topicra)
Valamint az ajánlós oldalon olyanok is szerepelnek 2 ajánlással, akiknek már megvan a harmadik is, ott valami hiba csúszott a gépezetbe.
Köszi a segítséget! :)

Szia! Mekkora király vagy! Az ajánlórenszert nem vettem volna észre, rendbe fogom tenni.
Az értesítőket át kell majd szabni, ideiglenesen ki vannak kapcsolva.

Köszi!

2016-01-05 19:49:17
Z_Marci

Z_Marci

Posztok: 205
Velünk: 3616 napja

Köszi a segítséget!  smile

2015-12-12 21:59:41
Kalap

Kalap

Posztok: 1646
Velünk: 6399 napja
boogie84, 2015-12-12 12:58:44
WarLock, 2015-12-12 11:38:41

Épp most vettem észre egy olyasmi hibát, hogy ha rákattintasz az aktuális háttérre, hogy bezárja az alsó részét az oldalnak, akkor a bal oldalán a weblapnak megjelenik a "wide" felirat. Valószínű, hogy a script egy része valamiért szövegesen kívánkozik az oldalra Sealed Nem egy jelentős dolog, csak ha már észrevételek topic... smile

Szerintem feltörték az oldalt.. Gombaur-tól valami fura emailt kaptam, amiről nem is tudott... 

Képeket nem lehet törölni...

Utolsó 2 feltöltő nem hinném h ezeket tette volna fel:

Nó para, ilyen hülyék vagyunk, hogy ezeket a képeket tettük fel!! wink

aláírás

Fun is not a straight line

2015-12-12 12:58:44
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4113 napja
WarLock, 2015-12-12 11:38:41

Épp most vettem észre egy olyasmi hibát, hogy ha rákattintasz az aktuális háttérre, hogy bezárja az alsó részét az oldalnak, akkor a bal oldalán a weblapnak megjelenik a "wide" felirat. Valószínű, hogy a script egy része valamiért szövegesen kívánkozik az oldalra Sealed Nem egy jelentős dolog, csak ha már észrevételek topic... smile

Szerintem feltörték az oldalt.. Gombaur-tól valami fura emailt kaptam, amiről nem is tudott... 

Képeket nem lehet törölni...

Utolsó 2 feltöltő nem hinném h ezeket tette volna fel:

2015-12-12 11:38:41
WarLock

WarLock

Posztok: 1088
Velünk: 5087 napja

2015-12-11 16:30:46
boogie84

boogie84

Sziasztok,

töröltem 2 képet a profilomban, de nem törlődik ki a szöveg. 

Tudna nekem segíteni valaki, hogy tudnám törölni ezeket? Frown

Köszönöm!

Történet:

Sziasztok,

töröltem 2 képet a profilomban, de nem törlődik ki a szöveg. 

Tudna nekem segíteni valaki, hogy tudnám törölni ezeket? Frown

2015-11-19 8:40:54
Gombaur

Gombaur

Posztok: 241
Velünk: 4006 napja

Html parancsokkal tudod.

2015-11-19 6:30:07
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5635 napja

Nekem azt mondja el valaki lécci, hogy a profilomban az autó leírás szöveget hogyan lehet formázni! Köszi előre is! smile

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2015-11-18 10:14:38
tourist

tourist

Posztok: 403
Velünk: 3694 napja

Köszi, úgy érzem nekem mennek ezek a dolgok.

Ami nem ment arra egy ideig vadásztam az a teljes értékű qwerty billentyűzetet androidra, mert kellett ide ehhez a fórum motorhoz is a CTRL-C , CTRL-V billentyű parancs. A Hecker's Keyboard-al már kb. 1 éve ez is működik. Figyelmeztet a rendszer és a neve is gyanús, , hogy lelophatja az adataidat, de más programok ugyan úgy megteszik ezt figyelmeztetés nélkül (a telepítésénél a ˝paranoiások˝ ezt vegyék figyelembe).

2015-11-18 9:56:51
boogie84

boogie84

tourist, 2015-11-18 9:23:06

Ha már belejöttél megcsinálhatnád a videó linkelést, beágyazást és a hivatkozás linkelést is...és ha megvan az egészet egy posztba besűríthetnéd, hogy hivatkozható legyen azok számára akik szükségét érzik Laughing

(természetesen köszönet a segítségedért)

Videónál még egyszerűbb. URL beillesztés,utána insert.

Történet:

tourist, 2015-11-18 9:23:06

Ha már belejöttél megcsinálhatnád a videó linkelést, beágyazást és a hivatkozás linkelést is...és ha megvan az egészet egy posztba besűríthetnéd, hogy hivatkozható legyen azok számára akik szükségét érzik Laughing

Videónál ugyan ez. URL beillesztés,utána insert.

2015-11-18 9:23:06
tourist

tourist

Posztok: 403
Velünk: 3694 napja

2015-11-18 7:30:57
WarLock

WarLock

Posztok: 1088
Velünk: 5087 napja

Sziasztok!

Az az észevételem, hogy páran hadilábon álltok a képfeltöltéssel, illetve azzal, hogy hogyan lehet szépen struktúráltan egy posztba több képet is feltölteni. Gondoltam, hogy szeretném ezt a homályt megszűntetni, úgyhogy kövessétek figyelemmel a leírást, hogy egy tisztább fórumképet kapjunk a jövőben smile

Innentől ugrás vissza a 2. képhez, és ugyanaz a művelet :-)

Remélem hasznát veszitek és nem csak a süllyesztőben fog eltűnni a poszt smile

2015-10-22 8:33:19
gram

gram

Dragunov66, 2015-10-22 8:12:26

Sziasztok.hogy tudom atirni az email cimemet?

Sehogy, de ha dobsz egy mail-t, szívesen átírom.

Történet:

Dragunov66, 2015-10-22 8:12:26

Sehogy,de ha dobsz egy mail-t, szívesen átírom.

2015-10-22 8:12:26
Dragunov66

Dragunov66

Posztok: 1612
Velünk: 3714 napja

aláírás "Gumid kopjon,ne a lelked!"
2015-08-31 12:00:36
gram

gram

WarLock, 2015-08-30 20:21:04

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e ez ügyben, és előre látom, hogy nem lesz népszerű a posztom, de azért kiadom magamból smile

Most, hogy sűrűbben használtam a fórumot egy pár dolog hiánya nagyon belekerült a látterembe, amik a fórumot sokkal felhasználóbarátabbá és használhatóbbá tenné.

A posztolás utáni splash-screenen, ahonnan tovább lehet ugrani a bejegyzésre, elviselne egy 5 másodperces késleltetésű átirányítást, az ott generált linkre. Ez valószínűleg javítaná a multi-posztok statisztikáját. Nálam főleg a mobilról való használat alatt szokott problémát okozni, amikor rosszabb kapcsolat esetén a böngésző úgy dönt, hogy kétszer is betölti azt a splash screent, és ilyenkor kérdezés nélkül küldi újra az előző munkamenetben rögzített posztot a fórumra. (PC-ről ilyen esetben rá kell, hogy kérdezzen, mielőtt lefrissíti az oldalt).

A másik dolog pedig a Törlés gomb hiánya a posztok mellől. Ez is kissé kapcsolódik az előző témához, hogyha már picit szemeteltünk, akkor tudjuk javítani a témát. Mivel ez a fórum nagyrészt önmoderáló, egy picit csorbítja a működését az, hogy nem tudjuk a saját (törlendő) posztjainkat eltávolítani.

------------------------------------------------

Innentől már a "lényegtelenebb" rész következik:
Mobilos használat közben szembetűnő volt, hogy az oldal nagyrésze hibátlanul, szépen, szinte optimalizáltan jelenik meg a böngészőben. Viszont a posztolás nagyon sokszor problémákat okoz. Nekem egyszerűen nem jelenik meg sokszor a text box, csak a fölötte lévő ikonok, ezáltal nem tudok szöveget bevinni a szerkesztő-mezőbe (ekkor nem jelnik meg a [szereksztő off] gomb se, ami lehet, hogy helyrerakná a dolgokat). Van, hogy 6-7szer kell újra próbálkozni, mire megjelenik a felület használható formája. Illetve ez a felület álló tájolásnál lelóg a képernyőről, így eltűnik a "Mehet" gomb, és fekvő tájolásra állítással lehet csak elküldeni az üzenetet.

Ez utóbbira nem nagyon tudok ötletet adni, talán annyi, hogyha Mobil-böngészőben van megnyitva a posztolási felület, akkor a kikapcsolt szerkesztői állapotban jelenjen meg a felület, így szerintem a Textbox betöltésével nem igazán lehet baja.

Attól ne tarts, hogy nem leszel népszerű! A jó 5leteknek mindenki csak örül. Cool
A közelmúltban/közeljövőben nem fog túl sok dolog alakulni, de a javaslatokat írom, és előbb-utóbb meg is fognak valósulni.