Pampalini
Velünk: 4665 napja
Hi!
Az össznépiben az utolsó hozzászólást nem tölti be, mechanikusan kell beírni a page számot 1-el növelve:
Black Sushi
Hi!
Az össznépiben az utolsó hozzászólást nem tölti be, mechanikusan kell beírni a page számot 1-el növelve:
Black Sushi
Igen, te vagy béna.
(Replied from SGS)
Igen , műegyetemi kép!
Viszont lehet én vagyok béna ,de telefonról nem tudok írni a fórumra..
Nekem eddig rendben van!
Látom lehet több képet felrakni a profilba.
A viszont váltáska!
Szia Bird!
Szép ez a képed! A Műegyetem IBO épületenél készült?
Nekem eddig rendben van!
Látom lehet több képet felrakni a profilba.
A viszont váltáska!
Most mindegyik látszik, de egymás alatt egy sorban. A nagyítás, kicsinyítés továbbra sem megy.
Szuper, ez a dolga.
Na jó, mégis csak a júzer az isten, úgyhogy gyorsan kijavítottam. Műxik?
Most mindegyik látszik, de egymás alatt egy sorban. A nagyítás, kicsinyítés továbbra sem megy.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Na jó, mégis csak a júzer az isten, úgyhogy gyorsan kijavítottam. Műxik?
Operaval nem megy. Gyari bongeszovel, www-vel mukodik
.
Blackberry: Gyári böngészővel nem enged belépni.
Opera mini-vel be tudtam lépni, de nem tudok írni. Az Opera mini az előző változatot se szerette.
Van egy óriás bug, amit még nem orvosoltam: a http://www.miata.hu ill. a http://miata.hu nincs összeirányítva egy helyre, és a login script csak a www-vel működik. Ez eddig is így volt. Esetleg leellenőriznéd, hogy www-vel próbáltad-e? Köszi!
EDIT: www átirányítás fixálva.
Blackberry:
Gyári böngészővel nem enged belépni.
Opera mini-vel be tudtam lépni, de nem tudok írni.
Az Opera mini az előző változatot se szerette.
.
Kösszerittó, a statikus/félstatikus stuff nincs hozzáigazítva a fő kerethez, csak a fórum, ezért ez a címe a topiknak. Kb. 98% az eléréseknek a fórumot célozzák, úgyhogy a többivel most nem nagyon foglalkoztam. Majd ha kevesebb munkám lesz.
Kösszer!
Ezek a jó hírek! Az előző tetű volt, még akkor készült, amikor dínó-gerincből készült táblázatokkal operáltunk. A reszponzív dizájn azt jelentette, hogy nem iszom, amíg rajzolok.
iPadon jól látni, de nagyítani, kicsinyíteni nem enged. Ellenben sokkal gyorsabb lett, és nagyon jól néz ki...
Hali Mester, iPhone-on is muxik, de van meg javitani valo.
A tagoknal csak a bal szelso ket auto lathat, es nem engedi elhuzni a feluletet.
Ha talalok meg vmit, szolok.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
@all: helló,
felkerült egy mobil-barátságosabb verzió a fórum-motorból. Még van mit csiholni rajta, de addig is szabad kicsit nyomkodni, és debuggolni. Android különböző böngészőin láttam, többiről észrevételeket várok.