kakas19
Velünk: 3860 napja
Csak elkepzeltem ahogy Gymkhanara es szlalomra megyek tolatoradaral es pontosan bejelzi a bojakat...... ez az te ez mar tutti bajnok jelolt!!!
Remelem nem bantotam meg senkit, de MX5 tolatoradart haaattt.....
Csak elkepzeltem ahogy Gymkhanara es szlalomra megyek tolatoradaral es pontosan bejelzi a bojakat...... ez az te ez mar tutti bajnok jelolt!!!
Remelem nem bantotam meg senkit, de MX5 tolatoradart haaattt.....
Ez engem is érdekel. A téma már majdnem halott, de hátha. Engem a beépítés magassága aggaszt. Az asszony megtolt egy fát a fókával, az kapott egy szettet, én tettem bele, remekül működik. Gondoltam, ha beválik, akkor veszekz MX5-höz is, de azt írja, a minimális beépítési magasság 50cm, ami érthető okokból nem járja. A szerelési magasság valahol 35cm körül lehetne, de ehhez szerintem megfelelő szettre van szükség. Aki használ valamilyen eszközt, az megírhatná, hogy vált be, vagy egyáltalán mi alapján válasszon az ember. Mert mindent írnak, csak épp ezt az egy adatot nem kötik az ember orrára, azt csak a dobozban lévő leírásban lehet olvasni.
Lenyitott tetőnél nyúlj hátra, lehet előbb odaér a kezed az oszlophoz mint az autó háta
)
Nem annyira a sebességtől félek, hanem inkább a városi manőverektől. Egy nagyobb autóval cserélgetem, nagyon nem érzem még az elejét, a hátulját meg még annyira sem. Amikor tolatok, akkor már a csomagtartóban érzem az oszlopot, amikor még fél méter van mögöttem.
Ezt látta a párom és megajándékozott ezzel a Valeo cuccal.
Nem is tudom, hogy gyárilag van-e parkolóradar. Valakinek?
Szerintem ez a tolatóradar valójában nem is tolatni van, hanem valami lézeres cucc lehet...
Én láttam egy MX5-ben parkradart, abban volt a fejtámlában két monitor hátrafelé. Nem tudtam eldönteni, melyik a hasznosabb.
06703808643
if in doubt, flat out.
Ez nem a Barkas fórum?!
NC2009. Ebbe lenne a radar. le kell szedni a lökhárítókat, kábelezni, stb. Nem bíznám kisérletezőkre, nehogy kibelezés legyen a kábelezés helyett.
Mazda MX5-öd van?
if in doubt, flat out.
Sziasztok! Kaptam egy első-hátsó szuper (nemcsak)tolatóradart karácsonyra. Most be kellene szereltetnem, de nem bíznám olyan villanyászra a gépet, aki még nem szedett szét mx5-öt. Tudtok esetleg valami tippet adni, hova vihetném?