gzugzu
Velünk: 4775 napja
Több helyen láttam már, hogy a Fuji diffi nem az igazi. (Nem bírja túl sokáig) Ez tényleg így van? Mi vele a baj?
Több helyen láttam már, hogy a Fuji diffi nem az igazi. (Nem bírja túl sokáig) Ez tényleg így van? Mi vele a baj?
Több helyen láttam már, hogy a Fuji diffi nem az igazi? Ez tényleg így van? Mi vele a baj?
Neten nézegetve az eladó autókat akad rendesen 1,8NBFL 2002-ből 5-ös váltóval.
Bocsánat. 1,9NBFL halmazon belül gondoltam.
Hogy mennyire gyakori? Szerintem az NBFL 1.6-osokat csak 5-ös váltóval adták.
Koszi az infot! Amugy a 5os valto mennyire volt gyakori meg az nbfl nel? Ha jol tudom azokhoz jart 4.1 attetel?
5-ös --> 4,1
6-os --> 3,9 vagy 3.6
Koszi az infot! Amugy a 5os valto mennyire volt gyakori meg az nbfl nel? Ha jol tudom azokhoz jart 4.1 attetel?
elvileg még torsen!
a bizt. öv visszajelzővel, meg a gyári szövettetővel együtt jött a Tochigi-Fuji
Egy kérdés: Egy 2002 évjáratú NBFL-ben Torsen-2 sperr difi van, vagy már lehet a Fuji is?
Az eladó ennyit tud róla, illetve azt, hogy 4.1 áttételű.
Sziasztok, keresek vételre patika Sperrdifit mert a enyémben a fékező gyűrűk fülei letörtek és külön sajna nem lehet kapni. 2003-as 1.8 Bp 107kw 5 sebességes autómhoz kellene. Köszi ha van valakinek jelezze a email. tasza16@freemail.hu vagy 06305016308 számon.
Egy elég érdekes dologban szeretnék tanácsot kérni. Van ugye egy ND-m 1,5L-es változat, amit sperrel nem árulnak, de szeretnék bele sperr-t. (Márkaszerviz természetesen nem vállalja a beszerelést.) A kérdésem a következő lenne. Tud valaki olyan szervizt, ahol vállalják? Kis googlezás után arra jutottam, h amit én keresek az egy Cusco Type-RS 1 utas diffi, amit direkt az 1,5-ös ND-hez gyártanak. Otthon nem szeretnék belevágni a dologba, mert sem megfelelő körülmények sem megfelelő szaktudásom nincs és 1 éves kocsit nem nagyon szeretnék buherálni. :D
Szia.
Köszi a képeket már talán volt is itt a fórumon belinkelve ha jól emlékszem. Megpróbálom innen beazonosítani. Remélem sikerül.
Amúgy milyen márkájú/típusú olajat ajánlotok a sperrbe? Az már volt említve, hogy szintetikus és 2 liter kell.
Üdv.
Szia.
Köszi a képeket már talán volt is itt a fórumon belinkelve ha jól emlékszem. Megpróbálom innen beazonosítani. Remélem sikerül. :)
Amúgy milyen márkájú/típusú olajat ajánlotok a sperrbe? Arra emlékszem, hogy szintetikus és 2 liter kell.
Üdv.
alánézve, fotózva:
Tochigi - diffiház oldalába a féltengelyt kell beledugni - ebbe kell LSD-hez való adalékolt olaj
VLSD - diffiház oldalába egy rövid tengelyt kell beledugni amire csavarozod fel a féltengelyt
Szia!
Emelőn sajna Torsen és nyitott közt nincs különbség viselkedésre, csak akkor tudod eldönteni, ha kihúzod a féltengelyt belenézel
napi használatban csak gumicsík-képzéssel tudod eldönteni, vagy nyirkos füvön