Gyéé
Velünk: 6502 napja
Mondjuk lehet hogy az én tapasztalataim azért mások kicsit mert alapvetően három mintám van: anniversary, kompis 1.8NA, Turbo 1.6 NA. Az Anny rövidített váltójú a másik kettő meg nagyobb nyomatékú.
Mondjuk lehet hogy az én tapasztalataim azért mások kicsit mert alapvetően három mintám van: anniversary, kompis 1.8NA, Turbo 1.6 NA. Az Anny rövidített váltójú a másik kettő meg nagyobb nyomatékú.
Köszönöm a segítséget! Szóval nekem 4.1-es torsen sperr-t kell keresnem,hogy rendesen menjen keresztbe. Ebay-en nézelődtem már. Elég nekem ha csak a diffi " belsejét" veszem meg? Bele lehet azt tenni a nyitott házamba?
Köszönöm a segítséget!!!!
Csak szólok, ne gondold, hogy ettől fog keresztbe menni. Ettől legfeljebb egyenletesebben csúsztatható, viszont megindítani nehezebb lesz. Aki tud, az a sima difivel is keresztbe megy Kérdezd csak meg Bird-öt )
Kicsit porosabb aszfalton, vagy polírozottabb feluleten tök jól negy nyitott difivel is, de érdesebb felületű körforgalomba csak a terheletlen kerék húzza a csíkot és eregeti a füstöt. Olvastam én is, higy aki ügyes, az nyitott difivel is tud virtuózkodni, de nekem a sperr-re is szükségem lenne ehhez. Így nem az igazi. Vagy azt mondod ne várjak nagy csodát tőle?
NA 1993
Már sperres a kis fehérke.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
A mai nap tapasztalata: Ha az elrugás pillanatában a terhelt kerék elforog akkor csodaszép párhuzamos csíkokkal lehet elhagyni a kanyart. Tapadós felületen ez nem mindíg sikerül. (Lehet, hogy 185-ös gumi kéne inkabb 195 helyett) A jozan ész azt diktálja, hogy kell a sperr!!!! Az olvasottak szerint Bird-re máshogy hat a fizika..
Birdre egyaltalan nem hat a fizika.hihetetlen hogy mikre kepes feherkevel
A mai nap tapasztalata: Ha az elrugás pillanatában a terhelt kerék elforog akkor csodaszép párhuzamos csíkokkal lehet elhagyni a kanyart. Tapadós felületen ez nem mindíg sikerül. (Lehet, hogy 185-ös gumi kéne inkabb 195 helyett) A jozan ész azt diktálja, hogy kell a sperr!!!! Az olvasottak szerint Bird-re máshogy hat a fizika..
Köszönöm a segítséget! Szóval nekem 4.1-es torsen sperr-t kell keresnem,hogy rendesen menjen keresztbe. Ebay-en nézelődtem már. Elég nekem ha csak a diffi " belsejét" veszem meg? Bele lehet azt tenni a nyitott házamba?
Csak szólok, ne gondold, hogy ettől fog keresztbe menni. Ettől legfeljebb egyenletesebben csúsztatható, viszont megindítani nehezebb lesz. Aki tud, az a sima difivel is keresztbe megy Kérdezd csak meg Bird-öt )
Csak szólok, ne gondold, hogy ettől fog keresztbe menni. Ettől legfeljebb egyenletesebben csúsztatható, viszont megindítani nehezebb lesz. Aki tud, az a sima difivel is keresztbe megy:) Kérdezd csak meg Bird-öt:))
Hat en direkt ilyen célból kaptam kölcsön a klubból pár mx5 öt es a tapasztalat hogy kell a sperr sokkal jobb vele es az ültetés is sokat javit az autó drift kepessegeien. én sperrel bárhol elrakom keresztbe út viszonyoktól függetlenül mig s nyitott elég gyakran sőt majdnem mindig lediferal. Szóval vegyél sperrt és megváltozik az életed :D
Kicsit porosabb aszfalton, vagy polírozottabb feluleten tök jól negy nyitott difivel is, de érdesebb felületű körforgalomba csak a terheletlen kerék húzza a csíkot és eregeti a füstöt. Olvastam én is, higy aki ügyes, az nyitott difivel is tud virtuózkodni, de nekem a sperr-re is szükségem lenne ehhez. Így nem az igazi. Vagy azt mondod ne várjak nagy csodát tőle?
Smith,ezt neked címeztem...
és az én 91-es 1.6 na-ám 5 seb. mit csinálna ani" speerrel? vagy ha társitok hozzá 6 seb váltót?
https://www.flyinmiata.com/tech/gearing.php
itt megtalálod a sebességeket a ford.szám függvényében más-más váltók és difik konbinációjában.
Egyébként írtam mailt az itteni email címedre.
és az én 91-es 1.6 na-ám 5 seb. mit csinálna ani" speerrel? vagy ha társitok hozzá 6 seb váltót?
LaLee vagy Gram tud róla nyilatkozni...
Off:
Gyerekek... használjátok már a kib. keresőt
Sziasztok! Számomra nég mindíg nem világos,hogy a 2002-es 1.6-os NB-be 4.1-es vagy 4.3-as torsent keressek. Tzdnátoo esetleg segíteni?
Köszönöm!
89-94 NA (1.6 117LE) - ezekben a nyílt difi 4.3
99-00 NB (1.6) 5 seb. - nyílt 4.1
99-00 NB Annyiversary (1.8 140 LE) 6. seb - torsen sperr 3.9
01-05 NBFL (1.6 110 LE) 5 seb. - nyitott difi 4.1
A 94 utáni Torsen sperr (1, 2, Fuji) nagyházas, tehát 94 utáni autókból 1az1-ben át lehet passzintani egyikből a másikba.
Sziasztok! Számomra nég mindíg nem világos,hogy a 2002-es 1.6-os NB-be 4.1-es vagy 4.3-as torsent keressek. Tzdnátoo esetleg segíteni?
Köszönöm!
89-94 NA (1.6 117LE) - ezekben a nyílt difi 4.3
99-00 NB (1.6) 5 seb. - nyílt 4.1
99-00 NB Annyiversary (1.8 140 LE) 6. seb - torsen sperr 3.9
01-05 NBFL (1.6 110 LE) 5 seb. - nyitott difi 4.1
A 94 utáni Torsen sperr nagyházas, tehát 94 utáni autókból 1az1-ben át lehet passzintani egyikből a másikba.