Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Eladó MX-5, Miata    »    MX5 eladó    |   << vissza

MX5 eladó

2015-10-05 9:17:08

TOGO

Posztok: 57
Velünk: 3653 napja

Sziasztok Miatársak!

Egy közösen töltött nyár után megfogalmazódott bennem, hogy ez kell csak még...még....még!

Drága Batmobilomtól megválnék NC-t, vagy 1.8 NB-t vennék majd...

Ha tudtuk jó helyet neki jelezzétek. Kereskedőnek nem adom!

https://admin.hasznaltauto.hu/gyorsnezet/szemelyauto/9415175

Ha van jobbító javaslat a hírdetéssel kapcsolatban azt szívesen veszem. Úgy terveztem most 1 hónapot hagyom fent. Ha nem megy el akkor pedig tavasszal újra hirdetem. Nem égető a dolog, van mivel járni mellette.

Nincs takargatni valóm itt. Ha valaki innen keres annak 1.3M a vége, ha ennél lentebb akar menni akkor tárgytalan, egyébként meg vár következő szezonig.

Köszönöm,

TOGO

2015-09-30 20:16:02

hgabi00

Posztok: 58
Velünk: 4698 napja

Újra felkerült az NC-m, csökkentett áron.

https://www.hasznalt___ge_oszi_aron-9408205

aláírás 2013 Fiesta ST2     _  ex 1.8 NC tulaj
2015-09-16 9:50:23
wolfblind

wolfblind

Posztok: 1825
Velünk: 4553 napja
Gyéé, 2015-09-15 21:45:59

wolfblind, 2015-09-15 21:30:41

Robuss, 2015-09-15 19:54:00

Harley ebbe a témakörben volt amit keresel kék kompresszoros NA :D Bence szívesen rábeszél szerintem hogy vegyétek meg hogy jó helyre kerüljön:P:D:D és ahogy látom az ára is lejebb ment smile

Hehe igen, az egy jo gep nagyon, sztem meg tovabb alkudhato de latom levitte meg 500Eur-al az arat, rozdamentes frissen fujtak homokszortak, kasztniztak a kritiku reszeket szinte uj...7000-7500-ert sztem jo vetel nagyon, mert ezt is le is lehet vizsgaztatni hivatalosan magyar rendszammal, mindenrol van papir, ami szamos ilyen tuningautonal nem elmondhato, mar sztem ez meger magaban 1000eur-t, makulatlan a kocsi vigyetek smile ...

gondolod hogy kompisnak vizsgáztatható itthon mert van TÜV-je? Lalee/Turesz végig csinálták a HGP-vel, sikerült de nem tudom hogyan és hogy menne-e még egyszer. Én sokra tartom a BBR-nél hogytotál legális, ezt komoly értéknövelőnek gondolom talán mert plussz pénzbe is került hogy legális legyen.

Nem a pusztan TüV miatt, hanem mert bele van irva a forgalmiba hivatalosan minden(papirokkal dokumentalva), akkor az unios torvenyek szerint egy masik unios tagorszagban is el kell fogadjak, muszaki is van rajta, tehat vizsgaztatni sem kell. Az mas kerdes, hogy lehet mo-n nem menne zokkenomentesen.

Történet:

Gyéé, 2015-09-15 21:45:59

Harley ebbe a témakörben volt amit keresel kék kompresszoros NA :D Bence szívesen rábeszél szerintem hogy vegyétek meg hogy jó helyre kerüljön:P:D:D és ahogy látom az ára is lejebb ment:)

Hehe igen, az egy jo gep nagyon, sztem meg tovabb alkudhato de latom levitte meg 500Eur-al az arat, rozdamentes frissen fujtak homokszortak, kasztniztak a kritiku reszeket szinte uj...7000-7500-ert sztem jo vetel nagyon, mert ezt is le is lehet vizsgaztatni hivatalosan magyar rendszammal, mindenrol van papir, ami szamos ilyen tuningautonal nem elmondhato, mar sztem ez meger magaban 1000eur-t, makulatlan a kocsi vigyetek:)...

gondolod hogy kompisnak vizsgáztatható itthon mert van TÜV-je? Lalee/Turesz végig csinálták a HGP-vel, sikerült de nem tudom hogyan és hogy menne-e még egyszer. Én sokra tartom a BBR-nél hogytotál legális, ezt komoly értéknövelőnek gondolom talán mert plussz pénzbe is került hogy legális legyen.

Nem a pusztan TüV miatt, hanem mert bele van irva a forgalmiba hivatalosan minden(papirokkal dokumentalva), akkor az unios torvenyek szerint egy masik unios tagorszagban is el kell fogadjak, muszaki is van rajta, tehat vizsgaztatni sem kell.

2015-09-15 21:45:59
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6688 napja

Harley ebbe a témakörben volt amit keresel kék kompresszoros NA :D Bence szívesen rábeszél szerintem hogy vegyétek meg hogy jó helyre kerüljön:P:D:D és ahogy látom az ára is lejebb ment smile

Hehe igen, az egy jo gep nagyon, sztem meg tovabb alkudhato de latom levitte meg 500Eur-al az arat, rozdamentes frissen fujtak homokszortak, kasztniztak a kritiku reszeket szinte uj...7000-7500-ert sztem jo vetel nagyon, mert ezt is le is lehet vizsgaztatni hivatalosan magyar rendszammal, mindenrol van papir, ami szamos ilyen tuningautonal nem elmondhato, mar sztem ez meger magaban 1000eur-t, makulatlan a kocsi vigyetek smile ...

aláírás DrasticPlastic Driver
2015-09-15 21:30:41
wolfblind

wolfblind

2015-09-15 21:20:49
WarLock

WarLock

Posztok: 1088
Velünk: 5181 napja

Én csak fél-szavakból táplálkozom, mert a beszélgetés egy részletét sikerült elcsípnem, de nem Harley akarta elrakni a mostani NA-t a házban szétszórva, hogy majd a gyerek egyszer összerakhassa? Addig is beszerezve egy ilyet mondjuk helyette? Sealed

2015-09-15 21:08:26
Gyéé

Gyéé

bocs úgy érzem elvesztettem a fonalat....Harley hogy jött a képbe?

2015-09-15 19:54:00
Robuss

Robuss

Posztok: 519
Velünk: 4019 napja

aláírás Touge Runnerz
2015-09-09 22:07:54
Oszi bácsi

Oszi bácsi

Posztok: 216
Velünk: 4955 napja
Oszi bácsi, 2015-09-04 8:50:29

Sajnos eladó lett, 2001.NB 1.8, 6 seb. sperr, bézs bőr, klíma, keménytető. 101ezer km. irányár 1.6millió Ft bővebbet telefonon vagy emailben.

Elkelt. 

2015-09-09 8:43:16
wolfblind

wolfblind

PublicEnemy, 2015-09-09 8:31:03

wolfblind, 2015-09-09 7:50:07

masik amit ne felejtsunk el a Tüv engedelyek a forgalmiba bejegyzesek az volt vagy 2500eur, tobbszor is kijott a Tüv-os emberke hozzank, mindig az uj dolgokat bejegyezni a forgalmiba

Házhoz megy egy TÜV-s ember, ellenőrizni/bejegyezni tuning kocsiba dolgokat? Surprised Itthon is majdnem így müködik! Laughing

Igen pontosan, de ez mas vilag, mint mo nyilvan, volt vagy 6-szor itt azmeber, de persze ugy szervezzuk, hogy mas kocsikat is felvigyen a rendszerbe, forgalmiban semmi hely nincs, ugy tele van irva az utolagos dolgokkal smile , de amin pislogtam anno mikor fel evet ausztraliaban voltam, ott is hihetetlen dolgok voltak atiras mar anno 4eve egy telefonos app-el is lehetett 15 dollar volt, mert vettunk egy ocska Holdent es azzal maszkaltam smile , es mar neveden is a kocsi, de legkemenyebb uj-zelandon volt meg biztositas se kellett a kocsira, illetve azt tuningoltal amit akartal a kocsin atiras vmi 10 vagy 15 nzd volt.

2015-09-09 8:31:03

PublicEnemy

Posztok: 192
Velünk: 3907 napja

masik amit ne felejtsunk el a Tüv engedelyek a forgalmiba bejegyzesek az volt vagy 2500eur, tobbszor is kijott a Tüv-os emberke hozzank, mindig az uj dolgokat bejegyezni a forgalmiba

Házhoz megy egy TÜV-s ember, ellenőrizni/bejegyezni tuning kocsiba dolgokat? Surprised Itthon is majdnem így müködik! Laughing

2015-09-09 7:59:57
szizso

szizso

Posztok: 451
Velünk: 3968 napja

@Gyéé - egyedi tartokonzolok vannak, illetve szivosor is hazi gyartmany, na ilyen dolgok iszonyat sokba kerulnek nemet oradijjal, loerotechnikus de ilyet szeretett volna az ugyfel, az o akarata pedig szent, kulonben futomuve nem gyari, rollbar nem mindenki kell, ules meg izles kerdeses, nekem is jo a gyari pl

@Publicenemy - igen a tuning nem a legjobb befektetes, de ezt tudjuk mi akik ontik a penzt ebbe, de mondjuk en se drogra koltom a penztCool, ha igy nezzuk akkor nem draga,elmenni elmennek, mert itt azert mas a fizetokepes kereslet , mint otthon, de a vevoknek durvan bukoban van mindig az tenyWink

@sziszo - abbol a 23k-bol kb 15k maga az alkatreszek, tobbi a munkadij, egyedi tervezgetesek es a masik amit ne felejtsunk el a Tüv engedelyek a forgalmiba bejegyzesek az volt vagy 2500eur, tobbszor is kijott a Tüv-os emberke hozzank, mindig az uj dolgokat bejegyezni a forgalmiba

Igen az LS3 swap azert nem 15k, a legujabb LS3 tiszta alumotor az mar 11k eur, meg a rengeteg cucc hozza, az meg 18k eur, meg a rengeteg munka vele(kasztnivagastol kezdve  a komplett aljat ki kell dobni beleole), jo de ezek is olyan ugyfelek, hogy bejott egy uj Bmw M5-el es akkor azt mondta szeretne egy ilyen V8-as NC-t, penz nem szamit kulonosebbenTongue out

Visszaterve erre a tuningolas temara meg, sztem a 2,5millio nem olyan sok erte sztem, ha sajat magad epited meg, pl nalam is a projekt vagy pl Gyee a regi piros kompisod az is boven tobbe van/volt, plane ahogy te is irtad, ha megtartod a gepet

Az biztos, hogy a rendre lepesenkent csinalt TÜV az horror osszeg a vegen. Egyebkent jo a gep. smile

aláírás

RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2

2015-09-09 7:53:06
szizso

szizso

Posztok: 451
Velünk: 3968 napja

Gyee, teljesen egyetertek veled, siman beleszalad egy ilyen osszeg, csak a srac autojarol nehez elhinni. Kovacsolt motorbel, hideg oldali kompresszor, MS3, szuper custom auspuff, es szamoljunk meg par ezret az aprosagokra. Ezt akartam megjegyezni.

aláírás

RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2

2015-09-09 7:50:07
wolfblind

wolfblind

@Gyéé - egyedi tartokonzolok vannak, illetve szivosor is hazi gyartmany, na ilyen dolgok iszonyat sokba kerulnek nemet oradijjal, loerotechnikus de ilyet szeretett volna az ugyfel, az o akarata pedig szent, kulonben futomuve nem gyari, rollbar nem mindenki kell, ules meg izles kerdeses, nekem is jo a gyari pl

@Publicenemy - igen a tuning nem a legjobb befektetes, de ezt tudjuk mi akik ontik a penzt ebbe, de mondjuk en se drogra koltom a penztCool, ha igy nezzuk akkor nem draga,elmenni elmennek, mert itt azert mas a fizetokepes kereslet , mint otthon, de a vevoknek durvan bukoban van mindig az tenyWink

@sziszo - abbol a 23k-bol kb 15k maga az alkatreszek, tobbi a munkadij, egyedi tervezgetesek es a masik amit ne felejtsunk el a Tüv engedelyek a forgalmiba bejegyzesek az volt vagy 2500eur, tobbszor is kijott a Tüv-os emberke hozzank, mindig az uj dolgokat bejegyezni a forgalmiba

Igen az LS3 swap azert nem 15k, a legujabb LS3 tiszta alumotor az mar 11k eur, meg a rengeteg cucc hozza, az meg 18k eur, meg a rengeteg munka vele(kasztnivagastol kezdve  a komplett aljat ki kell dobni beleole), jo de ezek is olyan ugyfelek, hogy bejott egy uj Bmw M5-el es akkor azt mondta szeretne egy ilyen V8-as NC-t, penz nem szamit kulonosebbenTongue out

Visszaterve erre a tuningolas temara meg, sztem a 2,5millio nem olyan sok erte sztem, ha sajat magad epited meg, pl nalam is a projekt vagy pl Gyee a regi piros kompisod az is boven tobbe van/volt, plane ahogy te is irtad, ha megtartod a gepet

2015-09-09 7:23:15
Gyéé

Gyéé

Sunyi dolgok ezek, csúszik bele a pénz egy ilyen projektbe rendesen, én simán elhiszem hogy annyit ráköltött. Nekem is bő 3M-ben volt annó a piros kompis kocsi pedig magát az alap járművet gyakorlatilag 500k alatt szereztem be. Meg se tudnám mondani ha nem írtam volna le hogy hogy a francba lett 3,2M a vége.