@Gyéé - egyedi tartokonzolok vannak, illetve szivosor is hazi gyartmany, na ilyen dolgok iszonyat sokba kerulnek nemet oradijjal, loerotechnikus de ilyet szeretett volna az ugyfel, az o akarata pedig szent, kulonben futomuve nem gyari, rollbar nem mindenki kell, ules meg izles kerdeses, nekem is jo a gyari pl
@Publicenemy - igen a tuning nem a legjobb befektetes, de ezt tudjuk mi akik ontik a penzt ebbe, de mondjuk en se drogra koltom a penzt
, ha igy nezzuk akkor nem draga,elmenni elmennek, mert itt azert mas a fizetokepes kereslet , mint otthon, de a vevoknek durvan bukoban van mindig az teny
@sziszo - abbol a 23k-bol kb 15k maga az alkatreszek, tobbi a munkadij, egyedi tervezgetesek es a masik amit ne felejtsunk el a Tüv engedelyek a forgalmiba bejegyzesek az volt vagy 2500eur, tobbszor is kijott a Tüv-os emberke hozzank, mindig az uj dolgokat bejegyezni a forgalmiba
Igen az LS3 swap azert nem 15k, a legujabb LS3 tiszta alumotor az mar 11k eur, meg a rengeteg cucc hozza, az meg 18k eur, meg a rengeteg munka vele(kasztnivagastol kezdve a komplett aljat ki kell dobni beleole), jo de ezek is olyan ugyfelek, hogy bejott egy uj Bmw M5-el es akkor azt mondta szeretne egy ilyen V8-as NC-t, penz nem szamit kulonosebben
Visszaterve erre a tuningolas temara meg, sztem a 2,5millio nem olyan sok erte sztem, ha sajat magad epited meg, pl nalam is a projekt vagy pl Gyee a regi piros kompisod az is boven tobbe van/volt, plane ahogy te is irtad, ha megtartod a gepet