GPali
Velünk: 2865 napja
Egy Clio 3 RS facelift beszámítás esetleg szóba jöhet?
Touge Runnerz
Egy Clio 3 RS facelift beszámítás esetleg szóba jöhet?
Touge Runnerz
Sziasztok!
Eladóvá vált az NC FL-em. Hátha valaki pont ilyet keres.
https://www.hasznalt___cf-b711-0ab95d7b337f
Üdv,
Joci
NC2 2.0 RC
Sziasztok!
Új autó vásárlásanál (sajnos nem MX5) beszámítaná a kereskedő az autómat de természetesen nem piaci áron. Ha valakit érdekel akkor kérem keressen a hirdetésben szereplő telefon számon egy jó ajánlattal. Kb. 2 hétig él a lehetőség azután le kell adnom az autót.
A hírdetésben nem a beszámítási ár szerepel természetesen, tehát ahoz képest erősen alku képes.
Ugyanitt 4db gyári mazda alufelni(4x100)+99%os téli gumi eladó
Ez így is van :D, ha egyszer lesz energiám és pénzem, akkor megcsinálom az ultimate 1.8 turbo, csillogó lila, brutál NA-t, de ezt a full gyári autót nincs értelme szétfaragni. A versenyzés viszont nagyon hiányzik, szóval kéne valami, akár elsőkerkes is szóba jöhet..., meghoztad a kedvem valami kis ütni-vágni való játékszerhez.
Amúgy csere is érdekel NC, Clio RS, Megane RS, Civic Type R, bármi ilyesmi.
Nem úgy volt, hogy “ez a legjobb kocsi!” Meg, hogy “ennél több eskü nem is kell” meg, hogy “popup gang till I die!”
Most pedig bedobom a “meg fogod bánni” közhelyt. :D
Amúgy megértem, én is 2.0 nc-t szeretnék :D
Touge Runnerz
Nem úgy volt, hogy “ez a legjobb kocsi!” Meg, hogy “ennél több eskü nem is kell”
Most pedig bedobom a “meg fogod bánni” közhelyt. :D
Amúgy megértem, én is 2.0 nc-t szeretnék :D
Csak ha tető nélkül megy el az autó, de a tetőre már külön többen is jelentkeztek.
Kemenyteto külön eladó esetleg?
Sziasztok,
úgy néz ki, hogy eladó lesz az NA-m. Privátban minden infót szívesen megosztok.
1997- es évjárat, 1.6, 90 ló, ABS, dupla légzsák, 214 ezer km, műszkailag remek állapotban, végig vezetett szervizkönyv.
Figyelem-figyelem!
Jön idén 3db nbfl. Mind 1.8 és klíma és sperr.
Telefonon tudok előzetes infókkal szolgálni.
+36706770460
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Figyelem-figyelem!
Jön idén 3db nbfl. Mind 1.8 és klíma.
Telefonon tudok előzetes infókkal szolgálni.
+36706770460
Most pedig eljött az a nap is amikor komolyan eladásra hirdetem a Marrakesh Brownie-t.
Ár: 3.499.999,- Ft máshol hirdetve. Fórum olvasóknak egy százast lealkudok én magam.
2002-es 1.6T Phoenix kiadás. 17x.xxx km futásteljesítmény. Teljesen kilakatolva (az autó rozsdamentes), bmw gyári színre - marrakesh brown B09 - fényezve (forgalmi szerint is barna), alváz üregvédelemmel ellátva, Rattila Miata msm lip-küszöb-diffúzor-ductail szett, 4.1 TORSEN sperr diffi poliuretán szilentekkel, EBC fém fékcsövek, ebc betétek, BREMBO tárcsa, motorban erősített csapágyak, sportive BILSTEIN gátlók H&R rugókkal, viszonylag új stabpálcákkal. A tető vinyl, nem ázik be, de nem a legszebb. Gyári SONY 1din-es fejegység jack kivezetéssel, így a telódat simán rádughatod. Gyönyörű barna bőr belső NARDI bőrkormánnyal.
Touge Runnerz
Ú, bocs :D , akkor felrakom oda. Ezt benéztem!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
ment már el szerintem itt off autóm az elmúlt pár évben :D
Hát ez itt elég OFF topikra sikeredett…
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Bmx-3