Marcello
Velünk: 3805 napja
tudom, nehéz és hosszú szöveg, de ha elolvasod, akkor érteni fogod :DDD
tudom, nehéz és hosszú szöveg, de ha elolvasod, akkor érteni fogod :DDD
Szép MX5. Melyik széria? ????????
Írok szívesen kisregényt róla, de eléggé off topic, szóval ha valakit érdekel, akkor keressen nyugodtan privátban.
Érvényes SP rendszámos autó, nem kell félni a rendőrtől, nincs verejtékezés és gyöngyönző homlok, amikor a közelben meglátsz egy kék villogót.
A világ összes pénze rá lett költve, de nem tudtam vele úgy összebarátkozni, ahogy szeretnék.
Ár: 5.199.999 Ft, és nagy örömmel cserélném kétliteres NC/ND-re.
Karosszéria:
Alpinweiss II BMW E36 325i karosszéria, Magyar Rally Bajnokság szabályainak megfelelően megépítve, kikönnyítve, megerősítve. Sorszámozott homológ bukócső, üvegszál sárvédők, üvegszál géptető és csomagtértető. Pályaversenyzéshez kellő nagy (-3,7) dőlés érdekében ablakolt első tornyok, toronymerevítővel.
Motor:
M50B25 (novanos) gyári motor, VEMS vezérlő Kulin Ferenc programmal 100-as benzinre (245lóerő, 5000rpm-7000rpm-ig optimalizálva), M3 gyári airbox, M3 gyári ITB pillangósor, M3 olajszűrőház és olajvezetékek és olajhűtő, nagy injektorok, Denso irridium gyertyák (újak), benzinnyomás szabályzó, nagy alu vízhűtő, VEMS kapcsolású automata nyomó ventilátor és egy kézi kapcsolású szívó ventilátor, szilikon hűtőrendszer csövek Motul MoCool hűtőfolyadékkal használva, Schmiedmann (Supersprint gyártmány) M3 hengerenkénti leömlős rozsdamentes acél kipufogó leömlő, leömlőtől végig Pegasus Racing kipufogórendszer (4000-es fordulaton 103dB, Hungaroring hangkibocsájtási szabálynak megfelel). Egyedi kartergáz lecsapató, tágulási tartály, erősített acél motortartó bak-konzolok és Strongflex bakok…stb. K&N Versenylégszűrő és csővezése.
Futómű:
G.A.Z. Gold állítható magasságú és keménységű futómű (újszerű) amit a Brit BMW E36 Challenge-ben és a BMW Compact Cup-ban is használnak pályaversenyzésre. Coil-over-ekhez tartozó G.A.Z. rugók és segédrugók. WhiteLine első és hátsó (nagyon)vastag kanyarstabilizátor szett, elöl 27mm átmérő, hátul 22mm átmérő, mindkét helyen 3 keménységi fokban állítható.
Hajtáslánc:
új Stefan Zorst 6 ágú szinter kuplung, erősített kinyomóvilla, új kinyomócsapágy. BMW E34 525tds kézi váltó Strongfelx váltótartó bakokkal és friss Motul olajjal, új kardáncsapágy, Typ188 nagyházas sperr diffi 4.1-es áttétellel, friss Motul olajjal, vastagszáras féltengelyek.
Fékek:
Elöl E36 M3 nyergek, 315mm-es ATE PowerDisc újszerű tárcsákkal és 600km-ert futott EBC BlueStuff versenybetétekkel. Fékhűtés bevezetve, MOTUL RBF660 friss fékolajjal feltöltve, tárcsa csere alkalmával kerékagy is cserélve lett újra! Hátul BMW E46 330i 320mm tárcsák. Vezető ülés mellöl szabályozható fékerő elosztás (fékegyensúly előre-hátra).
Kerekek:
4 db új Rivi semislick, 2 szett (8db) 17”-os Style 32 ET20 gyári alufeni, ami a gyáriak közt az egyik legkönnyebb. Ezeken jó állapotú Michelin Pilot slick pályagumik S8M és S8C keverékkel, és még 8db tartalék Michelin slick gumi. Elöl 25mm, hátul 20mm alu nyomtávszélesítő, új tőcsavar és kerékanya szett minden keréknél és új tehermentesítők.
Beltér:
Homológ Sparco Sprint versenyülés, homológ 6 pontos széles gyorscsatos biztonsági övek, tűzoltó készülékek, kisméretű és könnyű Odyssey versenyakkumulátor a navigátorülés mögött, térképolvasó lámpa, 2x USB töltő (kamera és adatrögzítőnek), homlóg elektromos rendszer, külső-belső áramtalanító, relé és biztosítéktábla, bukósisak és itíner tartók, gyorszáras levehető velúr sportkormány toldóval, utastérben végig új benzinvezetékek, tetőszellőző, gps-es odometer, olajhőmérséklet visszajelző, VEMS led kijelző...röviden ennyi :D
Szerintem nem fognak most épített autóért tolongani az emberek, úgyhogy nincs mitől félned valószínűleg maradni fog :D
Touge Runnerz
Ne
Ha valaki elviszi a turbos nbfl-em, akkor én ebbe átülnék.
Valakinek nem kell egy gyönyörű boosted, lakatolt, telifényezett gyönyörű nbfl?
Touge Runnerz
Sziasztok!
Sajnos el kell adnom kedves NCFL em, új auto érkezése miatt. Ha valakit érdekel:
https://www.hasznalt___0c-9acd-22d9b13bc59e
Nyulimi
1.6/1.8? Sperr van?
SCane corso kiskutyák
Kanos és szukák is elérhetők. Oltva , féregtelenítve kerülnek a gazdikhoz.
Jelen pillanatban 4 hetesek.
+363056423negyvenhat
Cane corso kiskutyák
Kanos és szukák is elérhetők. Oltva , féregtelenítve kerülnek a gazdikhoz.
Jelen pillanatban 4 hetesek.
+363056423negyvenhat
Sziasztok!
Szomorú így viszontlátni a volt autómat.
https://www.hasznalt___6v_soft_top-17996037
Gyanítom azok a számlák vannak meg amiket én adtam vele és a jelenlegi tulaj szerintem egy fillért sem költött rá.
Amikor eladtam a kollégámnak, előtte lett megcsináltatva a küszöb (végig Mazda márkaszervízben szervizeltettem), amikor a kollégám adta el, akkor már megrendelte rá a hátsó íveket, de az új tulaj már nem tartott rá igényt. Ő egyébként Lalee-hoz hordta. Kíváncsi lennék rá, hogy a jelenlegi tulaj miket javítgatott rajta, mert ez az autó nagyon egyben volt.
M.
Sziasztok!
Elméletileg ha valaki megunta" az nb -jét,és akarna egy mini coopert,jelezze. Talán cserélnék vele,állapottól függően még rá is fizetnék némi pénzmagot,lehet német papiros is. A minim sötétkék fehér kombó (tető,tükrök,felni ), 1.6 benzin, 116 ló, 2004 es,feszes futómű,jó motor,sok új alkatrésszel. Magyar papiros!