Sziasztok!
Még mindig eladó a 2003-as 1.6-os klímás NBFL-em. A linkben minden fontos infó megtalálható, további részletek telefonon vagy személyesen. Kérésre további képeket küldök.
30 677 4440
Sziasztok!
Még mindig eladó a 2003-as 1.6-os klímás NBFL-em. A linkben minden fontos infó megtalálható, további részletek telefonon vagy személyesen. Kérésre további képeket küldök.
30 677 4440
Hibás a hahu link.
Hibás a hahu link.
Hibás a hahu link.
.....
Eladó a linken található 1991-es amerikai kiadású 1.6 Mx5 NA.
https://www.hasznaltauto.hu/…/…/mx-5/mazda_mx-5_1_6-13676261
Sajátnak hoztam, de a jelenlegi körülmények (privát élet) miatt nem tarthatom meg.
Eredeti színe BRG, ez lett feketére átfestve, majd pár éve kapott egy matt szürke fóliát.
Gyári tempomat és klima lenne ( de sajnos a klima behalt, korábban kivették).
Küszöb vége alja rozsdás kizárólag, máshol rendben van!
Hangszórós fűthető bőr ülésekkel. Akár Nardi Torino fakormánnyal...
Alufelnin használt gumikkal.1450000-ért vihető
Új Jr 11 15*8 ET25 - Toyo T1R 205/50 gumikkal -1550000
2 év. Műszaki, forgalmiban széles felni, kipufogó, futómű, kormany, spoilerek, legszuro, merevítő.... Bejegyezve!
Japan racing 11/ T1R
Coolant reroute
B plates
Momo/Nardi wood
Jackson racing CAI
Hilltrac/Vmaxx
Stainless full system/Magnaflow
Tempomat
Heated Brown Leather
Skirts/GVlip
..... etc.
További kérdéssel forduljatok hozzám.
Eladó a linken található 1991-es amerikai kiadású 1.6 Mx5 NA.
Sajátnak hoztam, de a jelenlegi körülmények (privát élet) miatt nem tarthatom meg.
Eredeti színe BRG, ez lett feketére átfestve, majd pár éve kapott egy matt szürke fóliát.
Gyári tempomat és klima lenne ( de sajnos a klima behalt, korábban kivették).
Futásteljesitménye 125k mérföld! ellenben szépen jár, nem füstöl.
Küszöb vége alja rozsdás kizárólag, máshol rendben van!
Hangszórós fűthető bőr ülésekkel. Akár Nardi Torino fakormánnyal...
Alufelnin használt gumikkal.1450000-ért vihető
Új Jr 11 15*8 ET25 - Toyo T1R 205/50 gumikkal -1550000
2 év. Műszaki, forgalmiban széles felni, kipufogó, futómű, kormany, spoilerek, legszuro, merevítő.... Bejegyezve!
Japan racing 11/ T1R
Coolant reroute
B plates
Momo/Nardi wood
Jackson racing CAI
Hilltrac/Vmaxx
Stainless full system/Magnaflow
Tempomat
Heated Brown Leather
Skirts/GVlip
..... etc.
További kérdéssel forduljatok hozzám.
Sziasztok . Lehet eladnám kis mazdámat.
Egy nbfl 1.6 sperrel és 6os váltóval szerelve .
Kb 160k km-el , nem rég volt teljes Vezérlés csere és minden létező olaj le lett cserélve. Műszakilag nagyon jó allapotú. Futómű gyári és hibátlan , én nagyon bele szerettem mikor még én is csak a próbaköröket jártam a picivel
Belül teljesen új , ülésén újra szivacsozva és újra kárpitozva . kormány , váltó és váltó gomb- szoknya újra bőrözve.
Használtautón nem hirdetem . I.á.: 1.600.000 ft.
Sajnos képeket nem nagyon enged feltölteni , így azokat akit érdekel majd privátban.
Email : mocok.peter@gmail.com
Telefon : 06706053708
Lehet jó lenne egy hahu link, képek, irányár, kontakt, stb.
Kb 160k km-el , nem rég volt teljes Vezérlés csere és minden létező olaj le lett cserélve. Műszakilag nagyon jó allapotú. Futómű gyári és hibátlan , én nagyon bele szerettem mikor még én is csak a próbaköröket jártam a picivel
Belül teljesen új , ülésén újra szivacsozva és újra kárpitozva . kormány , váltó és váltó gomb- szoknya újra bőrözve.
Használtautón nem hirdetem . I.á.: 1.600.000 ft.
Sajnos képeket nem nagyon enged feltölteni , így azokat akit érdekel majd privátban.
Email : mocok.peter@gmail.com
Telefon : 06706053708
Kb 160k km-el , nem rég volt teljes Vezérlés csere és minden létező olaj le lett cserélve. Műszakilag nagyon jó allapotú. Futómű gyári és hibátlan , én nagyon bele szerettem mikor még én is csak a próbaköröket jártam a picivel :)
Kb 160k km-el , nem rég volt teljes Vezérlés csere és minden létező olaj le lett cserélve. Műszakilag nagyon jó allapotú. Futómű gyári és hibátlan , én nagyon bele szerettem mikor még én is csak a próbaköröket jártam a picivel :)
Fejből sajnos nem tudom, ha jól rémlik 6,5 széles, talán 7 és olyan ET40 környéke. Első körben egy csomagban szeretném eladni az autóval, de ha úgy alakul jelzek...
OZ felnik sem eladok? Milyen szélesek? ET?
Ok, ha netán mégis futómű nélkül vinnék el, engem érdekelne.
Első körben egyben szeretném eladni. Ha esetleg valaki elvinné az autót ezek nélkül akkor utána eladó lesz, de csodálkoznék mert ez a futómű az egyik legjobb része az autónak.
Sziasztok,
Eladó mx5-ünk. Kérdés esetén keressetek. Cserét meghallgatok.
https://suchen.mobil___oc&sfmr=false&vc=Car
üdv
Sziasztok,
Eladó mx5-ünk. Kérdés esetén keressetek. Cserét meghallgatok.
üdv
Külön a bukócső és vagy a futómű nem eladó?
Köszönöm szépen! Én is nagyon imádom ezeket a felniket, már nagyon összenőttek az autóval.
Azokat a nyári felniket imádnám! Gyönyörűek
Sok sikert az eladáshoz, szép autó!
Touge Runnerz