ivapet07
Velünk: 3734 napja
Szia, mikor lehetne megtekinteni az autót? Egy ismerősömet érdekelné, szeretné látni élőben!
Köszi!
Szia, mikor lehetne megtekinteni az autót? Egy ismerősömet érdekelné, szeretné látni élőben!
Köszi!
Sziasztok!
Úgy néz ki Novembertől eladó sorba kerül az mx5-öm. Sajnos az elmúlt 2-3 évben alig volt időm használni, és hátha az új szerető gazdája több örömét lelné benne. Egyelőre nem hírdetem sehol máshol, hátha akad itt valaki a klubból aki érdeklődne iránta.
Amit az autóról tudni kell:
- Kb 170ekm van benne (91e km-rel vásároltam 8 éve)
- Erősen "foglalkozós" állapotban van, főleg rozsdásodás szempontjából. Mindkét küszöböt, és a sárvédő íveket is lakatolni kell, illetve az autó többi részén is előfordulnak karcok, kőfelverődések
- Mint szinte az össes ilyen korú NB, ennél is jelemző az olajfogyasztás, főleg nagy fordulaton használva
- Nem új autó, így senki ne számítson makulátlan karcmentes beltérre stb stb. (pl. repedezett bőr ülés)
DE:
- 1.8 motor, 6 sebességes váltó + sperr
- limitált világos belsős, fa Nardi kormányos verzió
- Tavaly kapott zsír új mohair tetőt
- TR lane bukócső
- Egyedi kipufogó (DECAT) eredeti REMUS végdobbal
- MeisterR Zeta-S futómő van alatta
- Rota RBR 16x8 ET 10 nagyon ritka felni (talán az országyban az egyetlen ebben a méretben) Federal RSR 205/45 R16 gumikkal
- 15"-os OZ Superturismo fehér felnik Nokian téligumikkal
- Elöl Zimmermann lyuggatott féktárcsák
Fix ára: 1,6M
Ha valakit esetleg érdekel az autó, keressen a meszattilakukacgmailpontcom címen.
Sziasztok!
Én vagyok a szerencsés új tulaj.
Négy év szünet után újra visszaültem egy NC-be, ráadásul egy fokkal komolyabb, 2 literesbe. A négy év alatt sokszor éreztem, hogy nagyon hiányzik az MX-5 élmény és tudtam, hogy egyszer még visszaülök egybe. Örülök, hogy épp jó időben született meg a döntés a vásárlásról.
Gyorsan elkelt!
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu
Sziasztok! Köszönöm a rengeteg privát megkeresést és érdeklődést. Az autó és új gazdája már úton vannak az új otthona felé. Bízom benne, hogy hozzánk hasonlóan ő is sok örömét leli benne.
Munkám miatt elég sokat vezetek és már sokszor nem is élveztem. így 5 éve azért kezdtem el keresni egy olyan autót ami visszaadja újra a vezetés élményét. Az Mx-5 ben ezt maximálisan megtaláltam. Sőt .....adott egy új életérzést.
Azonban úgy éreztem most eljött az ideje a váltásnak. Remélem nem döntöttem rosszul.....
Ugyanakkor ezúton köszönöm, hogy tagja lehettem ennyi éven át ennek a közösségnek.
Sziasztok!
Szép autó, ritka az ilyen jól informálható gép.
Sanyig tudnál adni egy email címet? Egyeztetnék pár dologban veled!
Sziasztok! 5 év után sajnos meg kell válnom egy igazi túrázó családtagtól. Aki egy megbízható, szép állapotú 2 literes NC-t szeretne hívjon nyugodtan. (20/2635379) Részletek a hirdetésben.
https://www.hasznalt____revolution-13473521
Sziasztok!
Most, hogy kiélveztem a nyarat és megcsináltam a szervízt, eladnám. A jobbkormánytól ne féljetek.
Sziasztok!
Most, hogy kiálveztem a nyarat és megcsináltam a szervízt, eladnám. A jobbkormánytól ne féljetek.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1_8i_16v_challenge-13434822
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett kisautónk.
Megpróbátam mindent leírni a hirdetésben. A lényeg, hogy teljesen költségmentes.
https://www.hasznalt___mx-5_energy-13395093
Örülnék, ha gondos gazdát találna.
Sziasztok,
Kihasználatlanság miatt eladó 2002-es MX5 NBFL 1.6 Phoenix (itthon Magic néven hozták forgalomba).
156881km
2014-ben hoztam Németországból magamnak, de sajnos nem tudom kihasználni, mivel inkább motorozom.
Az autót magánszemélytől vettem, így egy nagy paksaméta papír és számla valamint egyéb műszaki dokumentum járt hozzá.
2db gyári kulcs és 1db távirányító
Ami extra a típus alapfelszereltségén kívül:
Dupla kipufogó dob
Eibach sport ültető rugók
Sport lengéscsillapítók
16"-os alufelnik új TOYO Proxes gumikkal (a négy gumi 120.000Ft volt)
Gyári alufelnik téli gumikkal
Blaupunkt navigációs rádió 6 lemezes CD tárral
Motor indítása START gombbal
Az autó műszakilag és és motorikusan rendben van, olajat nem fogyasztja, minden működik rajta, de a karosszériával már itt-ott foglalkozni kell.
Én jégkárosan vettem, új szélvédő került bele, lecseréltem a javíthatatlan gépháztetőt és a két első sárvédőt, valamint az első lökhárítót, így ezek most fekete színben pompáznak.
Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Irányár 1.250.000Ft
Birkás Bencze +36 30 919 2983
Üdv, B
Sziasztok,
Kihasználatlanság miatt eladó 2002-es MX5 NBFL 1.6 Phoenix (itthon Magic néven hozták forgalomba).
156881km
2014-ben hoztam Németországból magamnak, de sajnos nem tudom kihasználni, mivel inkább motorozom.
Az autót magánszemélytől vettem, így egy nagy paksaméta papír és számla valamint egyéb műszaki dokumentum járt hozzá.
2db gyári kulcs és 1db távirányító
Ami extra a típus alapfelszereltségén kívül:
Dupla kipufogó dob
Eibach sport ültető rugók
Sport lengéscsillapítók
16"-os alufelnik új TOYO Proxes gumikkal (a négy gumi 120.000Ft volt)
Gyári alufelnik téli gumikkal
Blaupunkt navigációs rádió 6 lemezes CD tárral
Motor indítása START gombbal
Az autó műszakilag és és motorikusan rendben van, olajat nem fogyasztja, minden működik rajta, de a karosszériával már itt-ott foglalkozni kell.
Én jégkárosan vettem, új szélvédő került bele, lecseréltem a javíthatatlan gépháztetőt és a két első sárvédőt, valamint az első lökhárítót, így ezek most fekete színben pompáznak.
Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Irányár 1.250.000Ft
Birkás Bencze +36 30 919 2983
Sziasztok!
Nem könnyű döntést próbálok meghozni, nem is határoztam még el teljesen a dolgot.
Szezonvégi kiárusítás keretében meghirdettem szeretett, klímás MX-5 1.6 NBFL-emet, szeretném, hogy klubtakok lássák elsők között. A hirdetés szövege elég rövid és tömör (talán éppen azért, mert nem vagyok benne 100%-ig biztos) Ha valakit érdekelnének a részletek, a hirdetésben lévő telefonszámon beszélhetünk róla, email-ben sok nagyfelbontású képet küldök.
Köszönöm!
Sziasztok!
Nem könnyű döntést próbálok meghozni, nem is határoztam még el teljesen a dolgot.
Szezonvégi kiárusítás keretében meghirdettem szeretett, klímás MX-5 1.6 NBFL-emet, szeretném, hogy klubtakok lássák elsők között. A hirdetés szövege elég rövid és tömör (talán éppen azért, mert nem vagyok benne 100%-ig biztos) Ha valakit érdekelnének a részletek, a hirdetésben lévő telefonszámon beszélhetünk róla, email-ben sok nagyfelbontású képet küldök.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1_6i_16v_klimas-13365768
Sziasztok!
Fájó szívvel, de eladóvá vált szeretett kincsem, egy 2001/2-es 1.6-os NB. Bővebb infót itt találtok: https://www.hasznalt___-5_1_6i_16v-13236860
Minden nap mosolyt csalt az arcomra, így szeretnék neki egy méltó új gazdát, aki továbbra is gondját viseli
Ha kérdésetek lenne,ezen a számon elértek: +36304098905
Elado lett a kiskocsim.
Nagyvonalakban:
- Enzoauto ex kocsija (sokan ismeritek szerintem)
- Gyari 1.8, sperr, KLIMA (mukodik es jeghideg)
- kemenyteto
- bilstein futomu
- jelenleg Bimarco Futura ulessel es sport ovvel (megvan a gyari is, de ez jobban tart es alacsony. 195centis ember is elfer)
Helyileg Bekescsaban megtekintheto.
Kell egy Mazda MX-5? Segítek! ;) - www.hasznaltmx5.hu