Sziasztok,
Eladó lett az autóm. Ha érdekelne valakit, keressen bizalommal!
https://www.hasznalt___port_nevada-12894391
üdv
k
Sziasztok,
Eladó lett az autóm. Ha érdekelne valakit, keressen bizalommal!
https://www.hasznalt___port_nevada-12894391
üdv
k
Amikor jossz es kiprobalod.
Vannak aprobb nyugok de ugy tunik nagyjabol egeszseges.
2004 hawaii, 2011 lengyel, 2014 lengyel, 2018 magyar tulaj.
Ket honap szopas volt ebben az atkozott orszagban lepapirozni, de a vegen talaltam megfelelo embert. Igazabol az alapotlet az volt hogy legyen legalis turbos, de ugy latom egy epitettet egyszerubben lepapiroztam volna.
Majd nyitok topicot es meselek.
Marcello, a kispirossal gyere
+1 --> engem is érdekelne sztori, USA import, vagy EU-ból, sorry, de porcosodik nem kicsit a mazdaspeed-re... :D
Mikor mutatod meg? ? Nagyon szeretném
Milyen útvonalat járt be Mo-ig?
Sajnos csakis vmi jol megepitett feltoltott NA-ra cserelnem el talaaaan. Hallotta mindenki?
Igen, ironikusan irtam smileyval
Full stock, annak minden nyugjevel, elso lepesnek jon a downpipe tuning, meg a topicnyitas. A tobbit majd ott. Ugyis van sok kerdesem.
@marcello: asszem en is elkaptam az agybajodat, itt volt egy szinte tokeletes kisautom, de hat nem lehetett mar mit szerelni rajta. Bar mintha te most akarnal valtani a boosted szoporollerrol a gyari szivo(szivas)ra?
A kis sarga uj tulajdonosat meg remeljuk hamar udvozoljuk itt a klubban immar teljes erteku tagkent! Sok problemamentes kilometert Gergelynek!
Igen, ironikusan irtam smileyval :)
Full stock, annak minden nyugjevel, elso lepesnek jon a downpipe tuning, meg a topicnyitas. A tobbit majd ott. Ugyis van sok kerdesem.
@marcello: asszem en is elkaptam az agybajodat, itt volt egy szinte tokeletes kisautom, de hat nem lehetett mar mit szerelni rajta. Bar mintha te most akarnal valtani a boosted szoporollerrol a gyari szivo(szivas)ra? ;)
A kis sarga uj tulajdonosat meg remeljuj hamar udvozoljuk itt a klubban immar teljes erteku tagkent! Sok problemamentes kilometert Gergelynek!
Fuhh de kíváncsi vagyok!
Egy olyanra (taláááán) én is becserélném az enyémet!
Touge Runnerz
Masreszt 1.8 turbo, semmi kulonleges, full stock, nehanyan mazdaspeed miatanak hivjak az operencian tul
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Egyreszrol.a sarga kiskocsi el is kelt igy par ora alatt. Mondtam hogy jo gep
Masreszt 1.8 turbo, semmi kulonleges, full stock, nehanyan mazdaspeed miatanak hivjak az operencian tul
Dani
Egyreszrol.a sarga kiskocsi el is kelt igy par ora alatt. Mondtam hogy jo gep
1.8 turbót? hát most azonnal hallani akarom a részleteket :D
Szia!
Harminc othatkilenc 2431
Elfelejtettem: Kacsánál, Beninél esetleg Lalee-nál (ha emlékszik
az autómra) lehet esetleg leinformálni, ha valakinek erre lenne
szüksége. Lekérdezhető rendszám alapján is.
Igény esetén Lalee-hoz átvihető átnézésre, közel van.
Ja, és marha jó szín (én először húzodzkodtam, de baromi jól néz ki.)
Nyári verzióban gyári alufelni + Bridgestone RE002 van rajta.
Az első lámpákat sötétítették, azok is jól néznek ki (fólia Imre szerint, TÜV bizonylat van, de nem volt még belőle semmi probléma anélkül sem). A beltérben narancssárga cérnával nagyon szépen újrabőröztek szinte mindent (kormány, irattartó, kézifék, stb).
Az elején és a küszöb oldalon a gyári Appearance Package 1 van rajta (AP1).
Nemtagoknak elérhetőség: baskurulez kukkkaccc gémélpontkom
Elfelejtettem: Kacsánák, Beninél esetleg Lalee-nál (ha emlékszik az autómra) lehet esetleg leinformálni, ha valakinek erre lenne szüksége.
Ja, és marha jó szín (én először húzodzkodtam, de baromi jól néz ki.
Elfelejtettem: Kacsánák, Beninél esetleg Lalee-nál (ha emlékszik az autómra) lehet esetleg leinformálni, ha valakinek erre lenne szüksége.
Ja, és marha jó szín (én először húzodzkodtam, de baromi jól néz ki.
Az első lámpákat sötétítették, azok is jól néznek ki (fólia Imre szerint, TÜV bizonylat van, de nem volt még belőle semmi probléma anélkül sem). A beltérben narancssárga cérnával nagyon szépen újrabőröztek szinte mindent (kormány, irattartó, kézifék, stb).
Elfelejtettem: Kacsánál, Beninél esetleg Lalee-nál (ha emlékszik az autómra) lehet esetleg leinformálni, ha valakinek erre lenne szüksége. Lekérdezhető rendszám alapján is.
Elfelejtettem: Kacsánál, Beninél esetleg Lalee-nál (ha emlékszik
az autómra) lehet esetleg leinformálni, ha valakinek erre lenne
szüksége. Lekérdezhető rendszám alapján is.