basti
Velünk: 3306 napja
Sziasztok!
Ebben a pillanatban sem tudom hogy normális vagyok-e, de egyelőre beírom ide: eladó az 1.6-os NB-m.
Vettem egy 1.8 turbot, ez az oka, vagyis inkább az, hogy nem férünk már el itthon az összesen 4 darab járművel.
És hogy mit tud ez az aranyszínű 1.6:
- tökéletesen eredeti (soha nem lakatolt!) rozsdamentes állapot (mondhatnám szalon állapot, de hát 20 éves és nyilván használták, használtam). Sehol semmi rozsda, kezdődő sem, makuláltan. Lehet ellenőrizni, alámenni, bármit csinálni vele. Én őszintén megmondom, láttam már pár száz MX-5-öt, de soha nem láttam még ilyet. Olyan mintha fél éve hoztam volna el a szalonból. Persze tavasszal, nem télen
- KLÍMA! gyári és tökéletesen működő
- szép beltér
- 127e futott km, ellenőrizhető
- eredeti papírok (két német tulajdonos volt, rövid ideig Magyarországon aki behozta, majd az enyém lett. Eredeti gépkönyv, számlák, műszaki vizsgák, stb)
- opcionálisan külön téli alufelni szett+gumi, nem sokat használt
- gyári szélfogó
- Sony Bluetooth rádió
- gyári Harmann Kardon hangrendszer
- short shifter, de ha kell itt a polcon a régi váltó is
NEGATÍVUMOK: (mert azok is vannak, legyünk őszinték)
- kisebb horpadás a jobb ajtó mögött
- tető még eredeti, vannak rajta kisebb repedések, de funkcióját ellátja.
115e km környékén volt vezérlés csere, diffi olaj, váltó olaj (még utána is kétszer, évente), gyertyák, stb.
Kapott 2 éve egy új gyári hátsó dobot, az megadta magát az idő vasfogának.
Egyszóval ha elég neked az 1.6 (az olyan elmebetegeken kívül mint én meg itt még egy páran, általában elég ) és akarsz egy nagyon szép és jó állapotú, klímás és keveset futott gépet, keress meg és beszéljünk.