Elérkezett a pillanat, megválok tőle... Elég érzelmesre sikeredett, de ez van, ez egy ilyen kocsi...
MX5 eladó
Ordune
Velünk: 5667 napja
Tudja, 7 évig ült egy NA jobb oldalában, azonban az új még nincs olyan állapotban, hogy elmehessünk vele.
Kell rá egy nagyszervíz, egy új tető, no meg egy alapos takarítás.
Bár ha ezek meglesznek, akkor is kellemesebb pár 1000km-t végignyomni egy NC-vel, pont erről is szólt a megjegyzése. És ebben egyet is értek vele. 40 év és 100kg felett valóban kényelmesebb túrázásra az NC, és a feelimhet is hozza, de mem 100%-ig ugyanaz. Ezért lett újra NA is, ami majd a rövidebb túrákon lesz - terveim szerint - hű társam.
No de OFFoljuk szét a topikot!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Történet:
Tudja, 7 évig ült egy NA jobb oldalában, azonban az új még nincs olyan állapotban, hogy elmehessünk vele.
Kell rá egy nagyszervíz, egy új tető, no meg egy alapos takarítás.
Bár ha ezek meglesznek, akkor is kellemesebb pár 1000km-t végignyomni egy NC-vel, pont erről is szólt a megjegyzése. :) És ebben egyet is értek vele. 40 év és 100kg felett valóban kényelmesebb túrázásra az NC, és a feelimhet is hozza, de mem 100%-ig ugyanaz. Ezért lett újra NA is, ami majd a rövidebb túrákon lesz - terveim szerint - hű társam. :)
basti
Velünk: 3304 napja
Mutattad neki hogy van az NAban utasules?
Silent
Velünk: 3654 napja
Ez a dilemmám nekem is volt OFF autóval. Inkább tartottam, akkor is ha csak 1500km-t ment egy évben. Több élményt adott, mint amennyibe a kgfb, az adó és az olajcsere került. Ha nem vagy biztos a dologban, aludj rá egy(-két) évet. ;-)
Soma
Velünk: 3434 napja
Látod Ordune, Te is inkább az NA-t tartanád meg, csak hát az a kötődés..... Nehéz döntés....
Ordune
Velünk: 5667 napja
Nekem is 2 van.
Mindtam Szilvinek, adjuk el az NC-t, marad az NA, úgysincs időm mindkettőt kihasználni.
Válasz: szó sem lehet róla, akkor mivel viszel el a szülinapomon túrázni!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Történet:
Nekem 2 van.
Mindtam Szilvinek, adjuk el az NC-t, marad az NA, úgysincs időm mindkettőt kihasználni.
Válasz: szó sem lehet róla, akkor mivel viszel el a szülinapomon túrázni! ????????????
Nekem is 2 van.
Válasz: szó sem lehet róla, akkor mivel viszel el a szülinapomon túrázni! ????????????
Soma
Szia Feri!
Este mutattam Zsuzsának a fórumra írt írásomat, és Ő is ezt mondja, nagyon kötődik az NB-hez. Köszönöm bíztató soraid!
Soma.
kollarferenc
Velünk: 3291 napja
Szia! Tavaly négy autóm volt, idén három van, és már elvonási tünetek jelentkeztek nálam. A véleményem, ne add el mert, meg fogod bánni. Legyen több gépjárművek a garázsban. Veled vagyok.
Feri
Soma
ÜDv. a Klubtársaknak!
Megfogalmazódott bennem, hogy eladom a kicsikét. Na nem azért mert bármi gond lenne vele és nem is azért mert nincs szükségem mx5-re, hanem mert lett egy 1.8 NA-m. Azt is szeretném rendbetetetni. Nem titok, Olisoma (fiam) kocsiját kaptam meg.
Ez az. http://www.miata.hu/klub/tagok/olisoma/
Az NB-m ről a nevemre kattintva vannak fotók, meg valahol itt a forumon is sokat írtam a felújítási folyamatárol. A vásárlás pillanatátol kezdve, minden dátum és km óra szerint lvezettem a kiadásokat, alkatrész vásárlásokat. Télen sosem használtam, ezért nincs is hozzá téli gumi!! Mindig garázsban ãllt és jelen pillanatban is lent van a garázsban. Nagyon szeretjük az autót!! Az asszony még nem is tud róla, hogy én most ezeket írom ide.... Sosem hagyott cserben az autó. Olajcsere mindig előbb volt mint kellett volna. 8-9ezer kilóméterenként. Mindenből a legjobbat kapta, családtag!! De ezt nektek nem kell magyarázni.... Az autó egyelőre nem lesz meghírdetve. Az autóba gyári klíma lett beszerelve kb. 2 éve. Az ára, 1.5-1,6 milla körül lenne. Akit majd esetleg érdekel, az úgy is látni fogja , hogy nekem mennyiben van a jelen állapot.
Imádom az NB-t, de kezdek szerelmes lenni a bukólámpába!!! ????
Köszi, hogy elolvastátok.
Véleményeteket várom. Az autó eladása még nem 100%. Bizonytalan vagyok, annyi boldog órákat kaptam ettöl a kocsitol.... De ezt sem kell nektek magyaráznom....
Soma.
Sziasztok!
Sajnos másik autó vásárlása miatt meg kell válnom drága pici autómtól. Meghasad a szívem, de biztos van itt olyan aki tudja miről beszélek .
Kérlek hogy ha van ismerősötök, olyan ember aki vigyázna rá és jó helyen lenne hívjon vagy írjon.
06307797707 / szilveszter.gyenes@gmail.com
Köszönöm.
bagoly
Velünk: 3273 napja
Azért a vörös rózsacsokrot én vittem Mártinak, miután széttártad a karod. Nekem kellett futni a kőröket, mert hogy idézzelek: "egy egyszerű kereskedőt le se sz@rnak" Azért megtisztelő, hogy emlékszel rám.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Akkor lerántom a leplet a dologról! Én vagyok az ex Mazda értékesítő, akivel kézbe csaptál Lola megrendelésnél
Beszélgettünk eleget a Renault, a motor és a Mazda kapcsán. A megoldottuk meg arra szólt hogy a 6-os megrendeléséhez kellett a kitartás és találékonyság részedről, Rapcsák Márti a Mazda importőrnél meg hát ugye egy értékesítő aki átadta
Silent
Velünk: 3654 napja
Nagyon szívesen! Teljesen megértelek, múlt szeptemberben adtam oda a kocsimat 28 éves korában. Családi tulajdon volt szalonkora óta, de az utolsó 18 évben már csak nálam volt. Ott én is könnyeztem, de igazából happy end volt, mert bontani vittem (nagyon nem lett volna gazdaságos javítani), majd amikor a márkabolond bontós srác meglátta, hogy közel gyári a belseje, meg hogy frissen volt motorgenerál, inkább megvette. Ő ugye szerelő, mindent 50% kedvezménnyel kap. Azóta is küldözgeti a képeket, szépen megy a renoválása.
OFF autó szerelőm meg még azon a szeptemberi napon megkérdezte, hogy nem akarom-e megvenni a patent állapotban lévő NB-jét, merthogy évente csak ezret teker bele és sajnálja. Szóval ugyanarra a napra jutott nagy könnyezés bánatomban meg örömömben is.
Persze hivatalosan nem élményautó az NB, csak kellett még egy kocsi, hogy oviba hordjam a gyereket.