Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Eladó MX-5, Miata    »    MX5 eladó    |   << vissza

MX5 eladó

2018-02-01 22:48:53
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3280 napja

Szia SILENT! 

Nem tudom ki vagy, nem látok elérhetőséget, tehát itt köszönöm Neked, amit ebben az ügyben fáradtál. Sajnálom, hogy nem tudtalak felhívni, úgy személyesebb. 

Szóval Köszönöm!

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2018-02-01 22:43:56
bagoly

bagoly

Válasz erre: @Flenegen #127438 
A kereskedő simán f@$ volt. Szerintem, mivel Rózsika vásárlásakor megígérte a segítséget (én totál hülye vagyok a számítógéphez), és semmi haszna, ezt csinálta.

Na most térjünk a második sorra! Honnan tudsz a 9 évvel ezelőtti dolgokról? Mi az, hogy megoldottuk? Nagyon széllel szemben kellett pisilnem. Belgiumi volt, mert Münchenig ugyanaz volt az ellátó, mint itt. Milyen kicsi a világ?

Tényleg nagyon rég volt, de a 6-os a mai napig köszöni jól van, ma visszaállt a garázsba, mellesleg Lola névre hallgat, és ő a családi autó.   Ránéztem az árára, annyiért nem adom, csak ha valami bomba árú CX3-as esik be az ajtón

Ha tudnád, 16 éve hogy lett Ági Twingójában lila kárpitozás a sárga fényezés mellé.... majd egy pohár mellett elmesélem.

aláírás

2018-02-01 22:11:45

Flenegen

Posztok: 173
Velünk: 4878 napja

Válasz erre: @bagoly #127437 

Kereskedő csak akkor tud ilyen autót úgy hirdetni ha maga is szerelmese a modellnek smile Mint mi.....

Ákos a lilac silver helyett sem tudta mindenki elintézni az off 6-osnál a sima ezüst színt. Aztán csak megoldottuk valahogy... Pedig csak ausztriai forgalmazás volt ugye smile

Húmde rég is volt... 

2018-02-01 21:51:27
bagoly

bagoly

Ági nagyon, én egy kicsit (mégiscsak én vagyok a férfi) megkönnyeztük Ferit, amikor az új tulajdonos elvitte. Frankón sírtam, de hát én akartam eladni. 

Szóval ma este elkelt Ferencünk, remélem jó kezekben lesz. A srác jelentkezik a Klubba is, szavát vettem. Van Klubos kapcsolata.

Még egyszer köszönöm MINDENKI segítségét!!!!  A hirdetést azért nem töröltem, mert holnap reggel beleverem az orrát a béna kereskedőnek: ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!!!! Ha legközelebb autót hirdet, hívja a Klubot, itt legalább értenek hozzá, mit is kell írni, fotózni.

aláírás

2018-01-31 18:31:23
bagoly

bagoly

Mindenkinek köszönöm a sok jó tanácsot, a végén még örökbe is fogad valaki a Klubból. Mindent kijavítottam, bárkinek van még jobbító javaslata, előre is köszönöm.

Az új hirdetés https://www.hasznalt___szagi_79ekm-12526690

aláírás

2018-01-31 14:06:32
BBBB

BBBB

Posztok: 473
Velünk: 4208 napja

Én azt kihagynám, hogy klubtagnak kedvezményt adok, - mert akkor joggal teszi fel a kérdést, hogy neki miért nem smile Bár úgy is ki fogja alkudni smile

Ha lesznek új képek, az szuper, - mert így rögtön azt mondanám a látott képek alapján, hogy ez Mazda kereskedés árulja, és nem magánszemély!

De hajrá csak így tovább.. smile

Történet:

Én azt kihagynám, hogy klubtagnak kedvezményt adok, - mert akkor joggal teszi fel a kérdést, hogy neki miért nem :) Bár úgy is ki fogja alkudni :)

Ha lesznek új képek, az szuper, - mert így rögtön azt mondanám a látott képek alapján, hogy ez Mazda kereskedés árulja, és nem magánszemély!

De hajrá csak így tovább..:)

2018-01-31 13:54:16
Taishikan

Taishikan

Posztok: 639
Velünk: 3340 napja

bagoly, 2018-01-31 12:35:24

Szöveg legjobb tudásom  (a kapott tanácsok ) szerint javítva. A képeken még dolgozom, várom a Napot. Kérdezem a gurukat: így jó lesz?

Szerintem így sokkal jobb, főleg a személyes felütéssel! smile Talán annyit módosítanék, hogy "téligumi nincs, mert fűtött garázsban alszik téli álmot az autó", vagy ilyesmi. 

Ha lesznek újabb képek is, tényleg penge lesz. Ehhez küldök két tanácsadó linket: 

http://belsoseg.blog.hu/2010/03/12/tiz_eves_a_totalcar  

https://totalcar.hu/___y_add_el_az_autodat/ (5. pont)

aláírás

大使館

2018-01-31 13:20:46
bagoly

bagoly

Válasz erre: @koteAG #127388 
Ne aggaszd magad, vannak így páran. Szerintem így dögös. Lehet, hogy rossz az ízlésem, de nekem így tetszik.

aláírás

2018-01-31 12:39:52
koteAG

koteAG

Posztok: 131
Velünk: 3163 napja

Ezer és egyedik alkalomra is azt hiszem, hogy a kocsi piros és csak árnyék vetül rá oldalról :D :D :D

2018-01-31 12:35:24
bagoly

bagoly

Szöveg legjobb tudásom  (a kapott tanácsok ) szerint javítva. A képeken még dolgozom, várom a Napot. Kérdezem a gurukat: így jó lesz?

aláírás

2018-01-31 10:54:56
bagoly

bagoly

Kösz fiúk! 

Azt hittem profira bíztam a fotókat, de már látom, tévedtem. Tanácsok megfogadva, átírom a szöveget. A vicces az, hogy hasonlót szerettem volna, mint amit írtatok, de a srác lebeszélt.

aláírás

2018-01-30 22:33:02
Taishikan

Taishikan

Látod Bagoly, így kerek a világ, a használtautón az előd (Feri) mellett pont ott az utód (Rózsika) egy hirdetésen 

aláírás

大使館

Történet:

Látod Bagoly, így kerek az világ, a használtautón az előd (Feri) mellett pont ott az utód (Rózsika) egy hirdetésen 

2018-01-30 22:29:26
Taishikan

Taishikan

Ordune, 2018-01-30 21:43:56

Még egy javaslat, ne Mazda kereskedés előtt lőtt képekkel hírdesd, mert olyan mintha kereskedői hirdetés lenne, nem magán. wink

Ezt én is akartam írni, első blikkre azt hittem, Bagoly mégis leadta a kereskedésben smile

A csodás tájak előtt készült vagány képek megindítják a nyálelválasztást, gondolom, lenne miből válogatnod 1-2-t a technikaibb jellegű fotók után.

aláírás

大使館

Történet:

Ordune, 2018-01-30 21:43:56

Még egy javaslat, ne Mazda kereskedés előtt lőtt képekkel hírdesd, mert olyan mintha kereskedői hirdetés lenne, nem magán. ;)

Ezt én is akartam írni, első blikkre azt hittem, Bagoly mégis leadta a kereskedésben :)

2018-01-30 21:43:56
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5674 napja

Még egy javaslat, ne Mazda kereskedés előtt lőtt képekkel hírdesd, mert olyan mintha kereskedői hirdetés lenne, nem magán. wink

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2018-01-30 21:37:25
Silent

Silent

Posztok: 272
Velünk: 3661 napja

Válasz erre: @bagoly #127356 

Én is nyomnám a kéretlen okoskodást.
Szvsz ereszd el bővebbre a szöveget, magáneladóknál jobban néz ki. Javaslatok azon kívül amit a többiek írtak:
- Klubtagtól eladó
- eladás oka: azért eladó, mert már ND áll a helyén (nem azért mert baja van. fontos, magyar ember mindenre gyanakszik)
- törésmentes
- rozsdamentes
- olajat nem eszi
- mióta van nálad
- elektronikus szervízkönyv (alvázszámot meg is adtad, hogy leellenőrizhesse, írd oda hogy ezért, az is bizalmat kelt)
- hol volt szervizelve, intervallumok
- használat csak túrázásra
- nyugdíjas nagypapitól eladó (nem vicc legjobb vétel tud lenni)
- milyen gumi van rajta, mikori, milyen mély a profil, van-e téli szett (mindenkinek más a prémium, jobb konkrétumot írni, télire lehet írni, hogy nincs, mert télen garázsmelegben volt)

- ha van rajta alvázvédelem
- ha a hátsó lengőkaroknál a futóműállító csavarok a szilentekben le lettek zsírozva korrózió ellen (gondos gazdára utal)

Képek: amikor én nézegettem, akkor elsősorban a belteret akartam látni először, így azokat néztem elsősorban ahol több belteres kép volt.  Végülis belülről fogom legtöbbet nézni a járgányt...

Történet:

Én is nyomnám a kéretlen okoskodást. Szvsz ereszd el bővebbre a szöveget, magáneladóknál jobban néz ki. Javaslatok azon kívül amit a többiek írtak:
- Klubtagtól eladó
- törésmentes
- rozsdamentes
- olajat nem eszi
- mióta van nálad
- elektronikus szervízkönyv (alvázszámot meg is adtad, hogy leellenőrizhesse, írd oda hogy ezért, az is bizalmat kelt)
- milyen gumi van rajta, mikori, milyen mély a profil, van-e téli szett (mindenkinek más a prémium, jobb konkrétumot írni, télire lehet írni, hogy nincs, mert télen garázsmelegben volt)

- ha a hátsó lengőkaroknál a futóműállító csavarok a szilentekben le lettek zsírozva korrózió ellen (gondos gazdára utal)

Képek: amikor én nézegettem, akkor elsősorban a belteret akartam látni először, így azokat néztem elsősorban ahol több belteres kép volt.  Végülis belülről fogom legtöbbet nézni a járgányt...

Én is nyomnám a kéretlen okoskodást.
Szvsz ereszd el bővebbre a szöveget, magáneladóknál jobban néz ki. Javaslatok azon kívül amit a többiek írtak:
- Klubtagtól eladó
- törésmentes
- rozsdamentes
- olajat nem eszi
- mióta van nálad