Oszi bácsi
Velünk: 4894 napja
Sajnos eladó lett, 2001.NB 1.8, 6 seb. sperr, bézs bőr, klíma, keménytető. 101ezer km. irányár 1.6millió Ft bővebbet telefonon vagy emailben.
Sajnos eladó lett, 2001.NB 1.8, 6 seb. sperr, bézs bőr, klíma, keménytető. 101ezer km. irányár 1.6millió Ft bővebbet telefonon vagy emailben.
Egy baratome ez, megbizhato helyrol! Igaz Angol, de beszeljunk rola ha erdekel!? :D
Eladó egy jóféle NBFL 1.6. Ezüst színű, gyári állapotú. Most kb. 90-100e km van benne, anno leinformáltuk Németországban. Világos tónusú gyári fa kormány és váltógomb. Klíma nincs. Másfél éve én újítottam fel 100%-ig. Összes korrózió, nyúlvány is, vezérlés, kuplung, összes folyadék, összes fék, új gumik. 1.400.000 Ft. NEM ALKUKÉPES Érdeklődni: 06-húsz-561-8365 , amúgy az autó Dunakeszin található. A lenti képhez képest már IL-es rendszámtartó van elöl.
Sziasztok!
Eladnám 2004es nbfl-em! A hirdetésben egész korrektül leírtam mindent, de bármilyen plusz kérdés van nyugodtan zargassatok. Fórumozóknak jelentősen barátibb áron
Sziasztok!
Eladnám 2004es nbfl-em! A hirdetésben egész korrektül leírtam mindent, de bármilyen plusz kérdés van nyugodtan zargassatok. Fórumozóknak jelentősen barátibb áron ;)
Sziasztok,
eladóvá vált 2004-es NB-FL-em:
https://www.hasznalt___i_16v_magyar-9204933
téli gumi igény szerint van, vagy külön is vihető (14-es)
Moscalo
Sziasztok!
Ha valaki NA vásárláson törné a fejét. Szerintem ez egy nagyon szép darab:
Az árát láttad?!
Ujabbat, 1.8 -ast vettem ugyan ennyi km. -el kevesebb mint fele áron. Szín ugyan ez. A belseje szebb ennek, már akinek bejön ez a szín. Az enyémnek a belső kialakitása saját igényeimre kb. 500-600 € lesz.
Sziasztok!
Ha valaki NA vásárláson törné a fejét. Szerintem ez egy nagyon szép darab:
Sziasztok!
Gondolkozom, hogy eladom szeretett NA-m. Az autó 1995-ös, 205000km van benne, üvegablakos NB vinyl tetővel, NBFL bőr/velúr ülések, gyári sport kormány, Jackson Racing Cold Air Intake 14fok előgyújtással, a gyári kormány, és légszűrőszett is megvan mellé. Napi használatban van, téli gumikkal alu felnin. Nem minden áron eladó. Kuplung Exedy 10000km-el ezelőtt cserélve, olajcsere 8-10000-ként 5W40-re. Az elmúlt 4,5 év összes szervíz, illetve tankolás költsége km állással táblázatban dokumentálva.
A 30-nyolcnegyvenegy2316-os számon, vagy az abonyi.bencekukacgmail.com email címen bővebb információt tudok adni. Képek a profilomban
Bence
rendben,köszi.kérlek hívj fel ha nem kellene a vevőnek(husz 2592118)rögtön indulok érte ha megegyezünk :D
A diffivel megvarnam a vevot, hatha igy jobban eladhato az auto. Persze alku targya lehet, ha sperr nelkul kell akkor annak az araval tud olcsobb lenni a kisauto. Ugyhogy szurkolj hogy hamar menjen el nelkule. ☺
Raktam fel kepet, de sokat birkoztam a hahuval. Eleg nehezkesen ment. Amugy egy veres torku autorol is konnyu szalon fotot csinalni, barmekkora felbontasban. Ezert nem porogtem tul a teljes kepet, a makrosok talan picit jobban megmutatjak hogy kozelrol is szep es erdemes megnezni.
Aztan majd kiderul hogy elkel-e.
Sziasztok,
Nálam is eladó lett a kisautó, ha valaki érdeklődik vagy ismer ilyen szándékú (leendő) klubtársat, ne tartsa magában.
szia!neharagudj az offért!de a sperr-t nem adod el belőle?oda adom a gyárit(2000-es).
és ha nem bánod adnák egy tanácsot,tegyél fel egy teljes képet a kocsiról,az meggyőző tud lenni,legalább is számomra
Sziasztok,
Nálam is eladó lett a kisautó, ha valaki érdeklődik vagy ismer ilyen szándékú (leendő) klubtársat, ne tartsa magában.
Sziasztok. Eladó az MX5-öm keménytetővel csomagtartóra szabott bőröndökkel, gyári alufelnikkel nyári gumival amiből 2 jó 2 kuka és most lemezfelnikkel zsír új téli gumikkal. 2000-es évjáratú fekete NB. Fórumtagoknak 100000ft-al alacsonyabb az induló ár a meghirdetettnél. Keménytető külön nem eladó. Jelenleg ez az egy autóm van, kell mellé egy nagyobb de kettő fenntartását nem engedhetem meg sajnos. Érd: 06hetven384720hét
Sziasztok. Eladó az MX5-öm keménytetővel csomagtartóra szabott bőröndökkel, gyári alufelnikkel nyári gumival amiből 2 jó 2 kuka és most lemezfelnikkel zsír új téli gumikkal. 2000-es évjáratú fekete NB. Fórumtagoknak jelentősen 100000ft-al alacsonyabb az induló ár a meghirdetettnél. Keménytető külön nem eladó. Jelenleg ez az egy autóm van, kell mellé egy nagyobb de kettő fenntartását nem engedhetem meg sajnos. Érd: 06hetven384720hét
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_kemenytetovel._telre_felkeszit-8472585
Az eset nem apumról szól, hanem arról, aki megvette a mi kocsinkat.
Egyébként pedig nem értek egyet veled. Szabad világban élünk, hadd döntsem már el én, hogy milyen állapotú és mennyi kilómétert futott autót szeretnék vásárolni. Egyébként amit a Csontiék csináltak, az a BTK szerint bűncselekménynek minősül, simán fel lehetne őket jelenteni.
Akkor meg tessék, jelentsd fel őket.