Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Eladó MX-5, Miata    »    MX5 eladó    |   << vissza

MX5 eladó

2018-01-30 21:14:41
Taishikan

Taishikan

Posztok: 639
Velünk: 3358 napja

Válasz erre: @bagoly #127354 

Szegény Feri. sad Viszont a legjobb szándékkal volna pár javaslatom a hirdetéssel kapcsolatban, ha gondolod, fogadd meg:

- Érdemes volna kicsit szebb képeket feltenni, vonzóbb, ha jó felbontású és éles fotókat nézegethetsz;

- Minél lejjebbről fotózod a kocsit, annál vagányabbnak néz ki; smile

- A fotóknál érdemes lenne a beltérről és a motortérről is képet készíteni, illetve a sárvédőívekről meg a küszöbökről egy-egy közelit, hogy látszódjon, hogy nem rozsdás;

- A leírásban én megemlíteném, hogy klubtag adja el (ez bizalmat kelt), és hogy nem rozsdásodik (úgyis attól fél a legjobban mindenki).

aláírás

大使館

Történet:

Szegény Feri. :( Viszont a legjobb szándékkal volna pár javaslatom a hirdetéssel kapcsolatban, ha gondolod, fogadd meg:

- Érdemes volna kicsit jobb képeket feltenni, vonzóbb, ha jó felbontású és éles fotókat nézegethetsz;

- Minél lejjebbről fotózod a kocsit, annál vagányabbnak néz ki; :)

- A fotóknál érdemes lenne a beltérről és a motortérről is képet készíteni, illetve a sárvédőívekről meg a küszöbökről egy-egy közelit, hogy látszódjon, hogy nem rozsdás;

- A leírásban én megemlíteném, hogy klubtag adja el (ez bizalmat kelt), és hogy nem rozsdásodik (úgyis attól fél a legjobban mindenki).

2018-01-30 17:48:17
bagoly

bagoly

Posztok: 906
Velünk: 3298 napja

Válasz erre: @gzugzu #127355 
Köszi a tippet. Valóban törésmentes, gyári fényezésű. A matrica nem elemenként van ragasztva, ha kicsit is ért hozzá...
Még egyszer köszi, már javítva.

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

Történet:

Válasz erre: @gzugzu #127355 
Köszi a tippet. Valóban törésmentes, gyári fényezésű. A matrica nem elemenként van ragasztva, ha kicsit is ért hozzá...

2018-01-30 16:04:48
gzugzu

gzugzu

Posztok: 977
Velünk: 4701 napja

Én még a helyedben megemlíteném, hogy törésmentes/gyári fényezéses, ha valóban az. Sok embernek az első gondolata (a matrica miatt) az lesz, hogy törött volt és azért piros.

Történet:

Én még a helyedben megemlíteném, hogy törésmentes/gyári fényezéses, ha valóban az. Sok embernek az első gondolata (a matrica miatt) az lesz, hogy törött volt és azért piros. 

2018-01-30 17:16:11
bagoly

bagoly

Üdvözlet mindenkinek!

Ferenc eladósorba került. Fent van a hahun. Sajnálom eladni, de 2 hobbiautó már sok. Klubtagoknak kedvezmény. Miatárs figyelmeztetett, írjam oda, ha igaz, és igaz!!!!: törésmentes, gyári fényezés (a matrica miatt). Mint már sokszor írtam, mondtam, a matrica egy sirályszar miatt került föl (polírozható 10 cm2). Viszont nekem ez így, ekkorában dögös. Bagoly, piros orral.

https://www.hasznalt___szagi_79ekm-12526690

aláírás

Történet:

Üdvözlet mindenkinek!

Ferenc eladósorba került. Fent van a hahun. Sajnálom eladni, de 2 hobbiautó már sok. Klubtagoknak kedvezmény.

https://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1.8i_16v_revolution_magyarorszagi_79ekm-12526690

2018-01-30 14:43:36
Buzz

Buzz

Posztok: 56
Velünk: 3203 napja

Sziasztok!

Hosszú tétovázás után végül elszántam magam és felteszem a kicsi kocsimat! Nem önszántamból válnék meg tőle, de a házfelújítás sajnos fontosabb.

Egy 2002-es NBFL ről lenne szó, 1,8-as, 5 sebességes, sperrdiffivel. Bézs bőr a belseje, fa kormánnyal, váltóval és kézifékkel.

Ami hozzátartozik még: egy keménytető, összesen 2 garnitúra kerék (15" eredeti Mazda, 16" Rondell), csomagtartó. Garázsban parkol és csak nyáron használtam.

Tavaly nyáron volt teljes vezérlés cserén. Ültetésről TÜV bizonylat van illetve a forgalmiban is szerepel.

Szereném, ha jó kezekbe kerülne és klubbon belül maradhatna.

Érdeklődni itt tudtok: 20 339 1951

Üdv

2018-01-28 17:48:29
bagoly

bagoly

Válasz erre: @basti #127285 
Köszi! Csak annyi boldogságot adjon, mint Feri, akkor OK. Csak gyorsabban.

aláírás

2018-01-28 13:09:59
basti

basti

Posztok: 384
Velünk: 3329 napja

Válasz erre: @bagoly #127283 

A roviditesre gondoltam de igy is logikus! A lenyeg hogy gratulalok en is! Sok boldog kilometert! smile

2018-01-28 11:52:17
bagoly

bagoly

Válasz erre: @basti #127274 

Nagyot. PAE-xxx Mit gondolsz miért lett Paeonia (Bazsarózsa) a neve, De mivel már sok klubtársunkkal összefeküdt, csak RÓZSIKA. Lehet, hogy a cikkekben szereplő vászontetősre gondolsz?

aláírás

Történet:

Válasz erre: @basti #127274 

Nagyot. PAE-xxx Mit gondolsz miért lett Paeonia (Bazsarózsa) a neve, De mivel már sok klubtársunkkal összefeküdt, csak RÓZSIKA.

2018-01-28 11:05:08
basti

basti

Válasz erre: @bagoly #127083 

Nagyot tevedek ha arra tippelek hogy POB-xxx a rendszama? smile

2018-01-28 11:03:24
basti

basti

Válasz erre: @Hagyi #127268 

Szia Hagyi!

Merre talalhato ez az auto?

2018-01-28 9:57:52

Hagyi

Posztok: 53
Velünk: 3472 napja

Üdv mindenkinek.

Eladnám,bár nem örömmel 1997-es mx-5 na 1.6 , 90LE autómat.

Az autó német rendszámmal papírokkal,műszakival rendelkezik augusztus végéig.Napi használatban van,eredeti de nem hibátlan állapotban.A motorjában kb.:230e.km van.Ebből én 32e.km-t mentem 3 év alatt.Gyertyák,levegőszűrő a héten volt cserélve.Olaj Novemberben volt.Adok hozzá Dayco vezérműszíjat és a vízpumpát,ezeket tavasszal akartam cserélni.Raktam bele karbonszálas ülésfűtést mindkét ülésbe.Tehát a motor,váltó,futóművek,fékek rendben vannak.Karosszérián vannak munkák,de nem vészesek.A gyári piros festés matt lett.Polírozással még javítható valamennyire. Bal első sárvédőn kell javítani,két küszöbön kell,és a hátsó peremeken.Az alja emlékeim szerint jó állapotban van.A kocsi ideiglenes rendszámmal el vihető.Ebben tudok segíteni,szükség esetén.Képeket kérésre csinálok,csak idő hiányában vagyok.

1000€ kérek az autóért.

üdv.

2018-01-25 10:44:40
bagoly

bagoly

Anyakönyvi hírek: január 24-én új családtaggal bővült a Miata Klub. A keresztségben a Paeonia Officinalis ssp. Banatica nevet kapta. Magyarul bánáti bazsarózsa, röviden RózsikaMagyarországon kizárólag a Kelet-Mecsekben él, fokozottan védett. Eszmei értéke 250.000,- amit nálam kell befizetni, ha valaki arra vetemedne, hogy simogatni akarná.

Remélem ezzel minden eddig vele hetyegő klubtárs megnyugszik, hogy nem történt nemi eltévelyedés.

aláírás

2018-01-24 23:04:02
Marcello

Marcello

Posztok: 659
Velünk: 3925 napja

Gratula!  Egyre jobban várom a szezonnyitót! Nagyon kíváncsi vagyok az RF-re, még a BBR-rel, amikor csináltuk az Origóra az összehasonlítótesztet, vezettem a 2 literes sperrest és imádtam. Keménytetővel egész évben megkapni ezt az élményt...kicsit irigykedem még a kétszázakárhány lóerős NA-ból is smile  

Történet:

Gratula!  Egyre jobban várom a szezonnyitót! Nagyon kíváncsi vagyok az RF-re, még a BBR-rel, amikor csináltuk az Origóra az összehasonlítót tesztet, vezettem a 2 literes sperrest és imádtam. Keménytetővel egész évben megkapni ezt az élményt...kicsit irigykedem még a kétszázakárhány lóerős NA-ból is :) 

2018-01-24 22:42:48
bagoly

bagoly

Válasz erre: @Silent #127063 
Riszálásról szó sem lehet! Elkelt a menyasszony.

Szerintem dögös lett a piros háromszöggel, nekem tetszik. Az új tulaj majd eldönti, leveszi, vagy nem a fóliát. Utána megnézi a motorházat és megállapítja, hogy tényleg polírozni kell. Nem veszélyes karc, de ez a fólia a kavicsot is távol tartja.

Mellényúltál, már régen piros Feri orra, szenilis csak mostanában vagyok. Legalábbis J1, feleség szerint. Viszont Ő okos, mindenre emlékeztet.

aláírás

2018-01-24 22:33:40
Oszi bácsi

Oszi bácsi

Posztok: 216
Velünk: 4917 napja

Berekfürdőn vannak sirályok ?