simkor
Velünk: 3627 napja
A képek szinte 100%, h nem decemberiek, elég csak a vegetációt nézni. BBBB nem tud semmit a kocsiról? Érdemes öt is megkérdezni, plusz az alvazszam alapján a Mazda mit mondott?
A képek szinte 100%, h nem decemberiek, elég csak a vegetációt nézni. BBBB nem tud semmit a kocsiról? Érdemes öt is megkérdezni, plusz az alvazszam alapján a Mazda mit mondott?
Sajnos Ő az, és nem csak a megkergetés zavar.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Így ismeretlenül is sok sikert kívánok az autó vásárláshoz! Én úgy gondolom, hogy a km futás nem sok, csak kérdés, hogy ki és hogyan hajtotta?!
Ha erről az autótól van szó, akkor bizony úságírók is hajtották és az előbbi "élcelődések" nem biztos, hogy messze állnak a valóságtól:
http://sportverda.hu/hosszabbteszt/mazda-mx-5-rf-g160/
Ettől még persze lehet jó is, de biztos meg volt kergetve párszor.
大使館
Így ismeretlenül is sok sikert kívánok az autó vásárláshoz! Én úgy gondolom, hogy a km futás nem sok, csak kérdés, hogy ki és hogyan hajtotta?!
Ha erről az autótól van szó, akkor bizony úságírók is hajtották és az előbbi "élcelődések" nem biztos, hogy messze állnak a valóságtól:
Sajnálom , hogy nem tudok több konkrétumot. Még a km óra állást sem néztem meg mikor vezettem. A pozitív benyomásaim tudod, hisz elmondtam és azt az 1 negatívat is.
Állítólag az első lökhárító szenvedett festéksérülést. A díler hívott ez ügyben ma, de akkor már tudtam róla. Engem a km is zavar. Valaki volt ezzel az autóval a Fritzenfesten, akkor 15000km volt benne. Ha valaki tudja, mikor? Totál kapkodok, szenilis is vagyok, ha jól emlékszem Csbeci infója volt.
Ez manapság már nem probléma....Viszont név választásnál javasolnám a Conchita nevet
Minden élcelődés ellenére nagyon örülök és kívánom , hogy teljesüljön elgondolásod!
Viszont viccet félre téve. A Mazdánál egy ND-t vagy RF-t valóban lezúztak...nem tudom Ordun Tomi nem e épp azért jött Esztergomba a piros automatával.. De lehet , hogy Zoló tudna mondani valamit erről.
Várjál, még nem vettem meg! Különben is, milyen erkölcsű, ha fiú létére ennyi férfival hált?!
Ez a kocsi már most Legenda! Külön topikot neki!
Látom Degecen születtél!
大使館
Látom Degecen születtél!
Hmm, még én is ültem benne, a vezetésig már nem jutottam el, épp a húzatópadra várt a srácok után Azért tényleg sokat kaphatott ez a kocsi, ha a "váltó sír, mint egy Ladában".
A viccet félretéve gratulálok
Fiúk! Ki nem hált még a leendő menyasszonyommal? Mellesleg Pali exellenciásnak fogják hívni.
Nem raktam föl sehova. Csak a Fórumon szerepel. Jövő héten tervezem, hogy fölébresztem Feri mackót, lemosatom, fotók...stb. Az autót sokan ismerik, sajnos engem is, először csak belső körben hirdetem. Élénken emlékszem a pápai Maródi Csaba kocsijára, amit csukott szemmel is megvettem volna, elvitt egy külsős a ha.hun. Az összes elérhetőségem rajta a klub bemutatkozáson. Keressetek.
Jajj már, hát drága Barátom arról még nem hallottál , hogy van az a pénz? Amúgy roppant megtisztelő , hogy e temérdek járgány közül az enyém tetszik Neked.
@Csbéci hallod??..nem a TE fullosod ha nem az én kis szerényem. )
Drága Barátom jól fogsz járni ezzel az RF-el ha az ami a képen van! Vezettem és bírta a strapát, pedig párszor jól oda csaptam az alját és driftet próbálva kicsit becsúsztam a susnyásba,na de lepadlózva?...maga a csoda. De ez mind semmi! Láttad volna mit művelt Béci vele?...de bírta,kiállta a próbát!
大使館