bagoly
Velünk: 3298 napja
Keress meg emailon, vagy telefonon.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Keress meg emailon, vagy telefonon.
És üzembiztonság sem. Semmi kedvem ottmaradni valahol, mert nyűgösködik a kicsike.
Eladósorba került LoMis Feri. 2008-as (2009-ben üzembe helyezett) 1.8-as elektromos kemény tetős NC 1. 126 ló, 79000 km, ebből túráink során én tettem bele 45000-t, az első tulaj a többit. Magyar szalonban vett, téli gumit sosem látott, első perctől digitális szerviz könyves. A szokásos kütyük: ülésfűtés, el.ablak, légkondi, Bose hangtechnika és a többi. Új (3000km) Dunlop sport maxx gumik, +mankókerék. Családtag, bejráta velünk szinte egész Európát, és még ezt-azt, abszolút megbízható, ennek megfelelően nem olcsó. Eladás oka: nekem kevés a ló (bár Lali szerint nem pörgetem eléggé), és nem bízom a tuningokban. Fotók, elérhetőség a tagok listáján megvan.
Ha nem lesz rá vevő, rám marad, az sem baj, öröm ilyen csapatnak tagja lenni.
Rá kell akasztani a turbót, akkor nem lesz hiányérzet.
Nagyon nyögvenyelős a dolog, igen a szívünkhöz nőtt.
Dejavu érzés fogott el.. mimtha olvaszam volna ilyet pár hete..
Eladósorba került LoMis Feri. 2008-as (2009-ben üzembe helyezett) 1.8-as elektromos kemény tetős NC 1. 126 ló, 79000 km, ebből túráink során én tettem bele 45000-t, az első tulaj a többit. Magyar szalonban vett, téli gumit sosem látott, első perctől digitális szerviz könyves. A szokásos kütyük: ülésfűtés, el.ablak, légkondi, Bose hangtechnika és a többi. Új (3000km) Dunlop sport maxx gumik, +mankókerék. Családtag, bejráta velünk szinte egész Európát, és még ezt-azt, abszolút megbízható, ennek megfelelően nem olcsó. Eladás oka: nekem kevés a ló (bár Lali szerint nem pörgetem eléggé), és nem bízom a tuningokban. Fotók, elérhetőség a tagok listáján megvan.
Ha nem lesz rá vevő, rám marad, az sem baj, öröm ilyen csapatnak tagja lenni.
Eladó kis mx-em Ha érdekel valakit kérlek a hirdetésben szereplő telefonszámon keressetek.
https://www.hasznalt___top_miracle-12193021
..........
Elado egy 2001 1.8NBFL 146LE, elso tulajtol, vegig egy helyen szervizelt, muszakilag nagyon jo allapotban. 5seb, 4.1 Torsen sperr, nagyfekek. Hatulrol serult konyebben(70-75%-os allapotban jelenleg javitva), laban jott, muszaki 2018/08-ig. Igeny eseten klimaval is.
Ár: 849k Regado: 110k
Elado egy 2001 1.8NBFL 146LE, elso tulajtol, vegig egy helyen szervizelt, muszakilag nagyon jo allapotban. 5seb, 4.1 Torsen sperr, nagyfekek. Hatulrol serult konyebben(70-75%-os allapotban jelenleg javitva), laban jott, muszaki 2018/08-ig. Igeny eseten klimaval is.
Erdeklodni: 70/281-4732
Erdeklodni: 70/281-4732
Autó váltási szándék miatt eladóvá vált a 2001 évjáratú 1,8 sportive nb autóm. Az autót két éve használom. Az autó megvétele után 2016-ban cseréltem a vezérmű szettet és a vízpumpát, valamint az összes olajat, szűrőket. Idén tavasszal akksit cseréltem. A rádióját is kicseréltem telefon kihangosítósra. Az autó felszereltsége a gyári specifikáció, klíma nélkül( speer, 6 seb. váltó, állítható futőmű). Az autó 16" kerekekkel szerelt yokohama advan gumikkal 205/45 mérettel. Az autóval két év alatt kb, 7000 km -t mentem. Jelenleg az autóban 176600 km van. A karosszéria nem korrodált,de természetesen a korának megfelelően apróbb sérülések vannak rajta. A puha tető nem szakadt, nem ázik be, de nem makulátlan. Az autóhoz tartozik még 2 db, a csomagtartóba illeszkedő utazóbőrönd is. Képek az autóról a Kavus regisztráció alatt.
érdeklődni: 30/3605655 Pécs
irányár: 1.650.000 Ft
Autó váltási szándék miatt eladóvá vált a 2002 évjáratú 1,8 sportive nb autóm. Az autót két éve használom. Az autó megvétele után 2016-ban cseréltem a vezérmű szettet és a vízpumpát, valamint az összes olajat, szűrőket. Idén tavasszal akksit cseréltem. A rádióját is kicseréltem telefon kihangosítósra. Az autó felszereltsége a gyári specifikáció, klíma nélkül( speer, 6 seb. váltó, állítható futőmű). Az autó 16" kerekekkel szerelt yokohama advan gumikkal 205/45 mérettel. Az autóval két év alatt kb, 7000 km -t mentem. Jelenleg az autóban 176600 km van. A karosszéria nem korrodált,de természetesen a korának megfelelően apróbb sérülések vannak rajta. A puha tető nem szakadt, nem ázik be, de nem makulátlan. Az autóhoz tartozik még 2 db, a csomagtartóba illeszkedő utazóbőrönd is. Képek az autóról a Kavus regisztráció alatt.
érdeklődni: 30/3605655
Autó váltási szándék miatt eladóvá vált a 2002 évjáratú 1,8 sportive nb autóm. Az autót két éve használom. Az autó megvétele után 2016-ban cseréltem a vezérmű szettet és a vízpumpát, valamint az összes olajat, szűrőket. Idén tavasszal akksit cseréltem. A rádióját is kicseréltem telefon kihangosítósra. Az autó felszereltsége a gyári specifikáció, klíma nélkül( speer, 6 seb. váltó, állítható futőmű). Az autó 16" kerekekkel szerelt yokohama advan gumikkal 205/45 mérettel. Az autóval két év alatt kb, 7000 km -t mentem. Jelenleg az autóban 176600 km van. A karosszéria nem korrodált,de természetesen a korának megfelelően apróbb sérülések vannak rajta. A puha tető nem szakadt, nem ázik be, de nem makulátlan. Az autóhoz tartozik még 2 db, a csomagtartóba illeszkedő utazóbőrönd is. Képek az autóról a Kavus regisztráció alatt.
érdeklődni: 30/3605655 Pécs
Keresi új szerető gazdáját!
Nem hibátlan. Kell rá költeni, de az ár is ennek tükrében irányár.
Nem hibátlan. Kell rá költeni, de az ár is ennek tükrében irányár.
https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1_8i_16v_soft_top-12157649