csabac
Velünk: 2744 napja
Szia,
helyileg Szegeden vagyok.
Gondolom, egyszerűbb lenne valami privát csatornán folytatni, ne spammeljük az eladásra váró autók helyét:
cindel.csaba - gmail
70-5360186
Üdv,
Csaba
Szia,
helyileg Szegeden vagyok.
Gondolom, egyszerűbb lenne valami privát csatornán folytatni, ne spammeljük az eladásra váró autók helyét:
cindel.csaba - gmail
70-5360186
Üdv,
Csaba
Szia,
ha már úgyis eladó, nem akarod esetleg elcserélni a felniket (gumival együtt) 17"-esre, hátha kapósabb lesz?
Itt írtam egy ilyen ajánlatot: http://www.miata.hu/forum/?tid=1979&page=69#122463
Üdv,
csabac
Eladó a képeken látható MX-5. Tulajdonostól saját részre vásároltam Münchenben március végén. Áprilisban hoztam haza, májusban lett forgalomba helyezve (műszaki 2019.05-ig).
Az autóban 123e km van, a következő olajcsere 125e km-nél esedékes. A vezérlés 2 éve volt cserélve 110e km-nél, a gyújtókábelekkel és a segédszíjjal együtt.
Jól felszerelt, Nardi sportkormány van benne szakadásmentes bőrrel, elektromos ablak-tükör, 4 hangszóró, elektromos antenna, abs, 2 légzsák, állítható fényszóró magasság, szélháló. Van hozzá egy másik garnitúra alufelni is téligumikkal.
Tető is rendben van, nem ázik be!
Szombaton délelőtt megtekinthető a Hungaroringen a találkozón.
Az irányára 990 000 Ft.
Sziasztok!
Kolléganőm NBFL je eladósorba került:
https://www.hasznalt___-5_1.6i_16v-11885703
Most télen lett lakatolva, így azzal már nem lesz gond
Vegyétek, vigyétek! ennél már nem lesz olcsóbb , akkor tényleg megmarad!!!
Szia! 2 együtt töltött év. Újítani szeretnék de nem minden áron. Ha így elviszik had vigyék ha nem akkor marad . :D
Nem tartott sokáig,szép lett! Miért adod el?
@GmajaG - egyenlore varok vele, ha a vevonek klima kellene megis, persze van az a pofatlan osszeg amiert megvalok tole
@no_holy_shit - dobj egy mailt az emailcimemre( nicknevem gmail com)
minikompresszor kulon elado? ha igen mennyiert es mi ljar hozza?
koszonom
Szia!
Azt írod, hogy igény esetén klímával is kérhető. Van eladó klímád? Mert vevő lennék rá!
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Elkelt!
Elado lenne egy amerikai 1992-es 1.6NA 116LE, full extras - KLIMA illetve tempomat is van benne. 1992-es 210k merfold, muszakilag jo allapotu, motorja eros, olajat nem eszik. NB bezs tetovel, bezs belsos, vezetouleseket igeny eseten at tudom huzatni bezs borre vagy szovetre. Jelenleg acelfeniken van jo teligumikkal, de ha kell van hozza egy szett 14" hollow spoke alufelni szett, 4.98kg per felni. Kipufogo uj rajta a kozepresztol hatra, 4.3-as nyitott diffis. Rozsda nincs, a szelvedokeret kivetelevel(kisebb porsenes). Igeny eseten sperrdiffivel. Jelenleg nemet papirokkal, forg helyezesben tudok segiteni.
Van hozza Mini kompresszor, Jackson Racing vezerlovel.
Ár: 599.000Ft
Szinten elado egy 2001/3 1.8 NBFL Sportive(6seb, Torsen, nagyfekek(szinte uj), also merevitesek, toronymerevites), fekete bor belso, ulesfutes, kodlampa(ez most nincs benne). Hibatlan vaszonteto, jo csatokkal. Extrak: FK allithato magassagu futomu, short shifter, NAB roszdamentes kipufogo, direktszuro + long tube. A 200k km van a motorban , ami eros, olajat nem ker hibatlan, muszakilag szinten nagyon rendben van, jo Hankook 205/45R16 gumikkal. Roszda nincs, 1 apro porsenes kivetelevel a jobb kuszobon.Fenyezes egyedi, ledes hatso lampak, Powermax elso lokos. Jelenleg nemet papirokkal, forg helyezesben tudok segiteni.
Igeny eseten KLIMA-val is kerheto.
Hahus link: https://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1.8_sportive_6seb_klima_kompre-11836305
Ár: 999.000Ft
Elado lenne egy amerikai 1992-es 1.6NA 116LE, full extras - KLIMA illetve tempomat is van benne. 1992-es 210k merfold, muszakilag jo allapotu, motorja eros, olajat nem eszik. NB bezs tetovel, bezs belsos, vezetouleseket igeny eseten at tudom huzatni bezs borre vagy szovetre. Jelenleg acelfeniken van jo teligumikkal, de ha kell van hozza egy szett 14" hollow spoke alufelni szett, 4.98kg per felni. Kipufogo uj rajta a kozepresztol hatra, 4.3-as nyitott diffis. Rozsda nincs, a szelvedokeret kivetelevel(kisebb porsenes). Igeny eseten sperrdiffivel. Jelenleg nemet papirokkal, forg helyezesben tudok segiteni.
Ár: 599.000Ft
Szinten elado egy 2001/3 1.8 NBFL Sportive(6seb, Torsen, nagyfekek(szinte uj), also merevitesek, toronymerevites), fekete bor belso, ulesfutes, kodlampa(ez most nincs benne). Hibatlan vaszonteto, jo csatokkal. Extrak: FK allithato magassagu futomu, short shifter, NAB roszdamentes kipufogo, direktszuro + long tube. A 200k km van a motorban , ami eros, olajat nem ker hibatlan, muszakilag szinten nagyon rendben van, jo Hankook 205/45R16 gumikkal. Roszda nincs, 1 apro porsenes kivetelevel a jobb kuszobon.Fenyezes egyedi, ledes hatso lampak, Powermax elso lokos. Jelenleg nemet papirokkal, forg helyezesben tudok segiteni.
Igeny eseten KLIMA-val is kerheto.
Hahus link: https://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1.8_sportive_6seb_klima_kompre-11836305
Ár: 999.000Ft
Erdeklodni: nicknevem gmail.com vagy 70/281-4732
TOBBFELE Kombinacioban:
Klima + tempomat nelkul, alkuval: 400.000Ft
Klimaval + tempomattal, alku nelkul: 599.000Ft
Kompresszorral, klima + tempomat nelkul, alkuval - 170LE-vel : 725.000
Kompresszorral, klima + tempomat nelkul, sperrel, alkuval: 875.000
Erdeklodni: nicknevem gmail.com vagy 70/281-4732