Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Eladó MX-5, Miata    »    MX5 eladó    |   << vissza

MX5 eladó

2017-08-08 14:59:51

hagyma

Posztok: 4
Velünk: 3364 napja

1

Történet:

7Vegyétek vigyétek :)

Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva  új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 (alku képes)

Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva  új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 (alku képes) tel: 30/8837 631 

Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva  új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 (alku képes) tel: 30/8837 631 

Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva  új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 ezer magyar forint  (alku képes) tel: 30/8837 631 

2017-07-10 23:13:12
Tibi

Tibi

Posztok: 70
Velünk: 6760 napja

Sziasztok!

Eladó az autóm: https://www.hasznalt___6v_hard_top-11735257

Kemény tető is van hozzá.

2017-07-01 14:20:45

MPist

Posztok: 22
Velünk: 2975 napja

Eladó!!!

Az átlagosnál jóval kevesebb rozsda van. Alján felületi, a  (nyúlvány teljesen ép) motor és váltó közötti vékony lemez ami kicsit jobban.. A jobb hátsó kerékjárati ív gyári rozsdamentes, a bal hátsó már volt javítva,de nem a leg szebben ( adok hozzá egy komplett javító ívet). A csomagtartó belső részén a lámpa mellett van egy 5Ft-os nagyságú felületi és a vezető oldali ajtó alján a motorháztető felé egy pár centis rész. Ez így leírva rosszabbul hangzik mint a valóságban. Pici ráfordítással egy igazán remek kis autót lehet belőle varázsolni.

Róla van szó.

2017-06-28 16:27:29
Black Knight

Black Knight

Posztok: 84
Velünk: 3261 napja

Válasz erre: @koteAG #120525 

Írtam

2017-06-28 13:03:41
koteAG

koteAG

Posztok: 131
Velünk: 3157 napja

Black Knight, 2017-06-28 10:03:58

Válasz erre: @koteAG #120513 

A küszöböket, nyúlványokat nézd meg azért alaposabban, mert ha át vannak lyukadva a műszakin is gond lehet. A fékeket nagyon próbáld ki, a nyergeket nézd át, mert ha be van rohadva az elég költséges dolog tud lenni. Ami még drága mulatság az a tető, de arra azt írja hogy jó állapotban van... Ugyan a motorra is jó állapotot ír és a becsületes nepper esetén valószinűleg úgy is van, de azért az olajfoltokat, vizet nézd meg, van-e nyoma hengerfejnek. Ki tudja hogy hajtották... Így hirtelen ennyi jut eszembe.

Ja igen, gödöllői vagyok, ha szeretnéd egyeztethetünk és elugrok veled megnézni.

Köszönöm szépen az infót!

Megköszönném, ha eljönnél velem és sörben kompenzálnám is :D.

kérlek írj rám e-mailben, hogy tudjunk pontosítani.: kotegergely (kukac) gmail (pont) com

Bird:

Igazából tényleg nem egy patika autót szeretnék. Annyi lenne a lényeg, hogy ne essen szét alattam és az úton se hagyjon cserbe.

Nem terveztem vele miatta szépségversenyen indulni smile .

Főként a bugi miatt venném.

Történet:

Black Knight, 2017-06-28 10:03:58

A küszöböket, nyúlványokat nézd meg azért alaposabban, mert ha át vannak lyukadva a műszakin is gond lehet. A fékeket nagyon próbáld ki, a nyergeket nézd át, mert ha be van rohadva az elég költséges dolog tud lenni. Ami még drága mulatság az a tető, de arra azt írja hogy jó állapotban van... Ugyan a motorra is jó állapotot ír és a becsületes nepper esetén valószinűleg úgy is van, de azért az olajfoltokat, vizet nézd meg, van-e nyoma hengerfejnek. Ki tudja hogy hajtották... Így hirtelen ennyi jut eszembe.

Ja igen, gödöllői vagyok, ha szeretnéd egyeztethetünk és elugrok veled megnézni.

Köszönöm szépen az infót!

Megköszönném, ha eljönnél velem és sörben kompenzálnám is :D.

kérlek írj rám e-mailben, hogy tudjunk pontosítani.: kotegergely (kukac) gmail (pont) com

2017-06-28 10:03:58
Black Knight

Black Knight

Posztok: 84
Velünk: 3261 napja

Történet:

2017-06-28 9:45:48
Bird

Bird

Posztok: 3820
Velünk: 6902 napja

gzugzu, 2017-06-28 8:42:38

Válasz erre: @koteAG #120506 
A sarki hentesnél 100-ból simán megcsinálják. De egy igazán jó munka meg min 500k, de inkább 1M

Jezus ennyi pénzért megy már egy FL keménytetővel!

Ha még 1 misit ráköltesz akkor is csak 1,5 amiért kapnál egy jót.

Ez annak jó vétel aki akar vele foglalkozni és van rá ideje kapcsolata.

És ezen keresnek is? :D

aláírás Kilinccsel elöre:)
2017-06-28 9:12:33
koteAG

koteAG

Válasz erre: @gzugzu #120511 

Akkor egy pillantást lehet érdemes lenne rá vetnem. smile

Köszi a helpet!

egy-két gyors tipp esetleg a megtekintésre?

Történet:

Válasz erre: @gzugzu #120511 

Akkor egy pillantást lehet érdemes lenne rá vetnem. :)

Köszi a helpet!

2017-06-28 8:49:18
gzugzu

gzugzu

Posztok: 977
Velünk: 4678 napja

Válasz erre: @koteAG #120509 
Ha a műszakit meg tudod oldani, és nem esik ki semmi sem (futómű-motor), akkor nincs élmény romlás. Sőt! Kevésbé vigyázol rá -> felszabadultabban vezeted és még könnyebb is pár grammal. wink

2017-06-28 8:44:37
koteAG

koteAG

Válasz erre: @gzugzu #120508 

Köszönöm!

Akkor mondjuk komolyabb, foglalkozós autónak felejtős.

Bár egy csapatósnak még jó is lehet akár... Ez a szintű korrodálás sokat rontana az élményben/napi használatban?

2017-06-28 8:42:38
gzugzu

gzugzu

Posztok: 977
Velünk: 4678 napja

Válasz erre: @koteAG #120506 
A sarki hentesnél 100-ból simán megcsinálják. De egy igazán jó munka meg min 500k, de inkább 1M

2017-06-28 8:03:57
koteAG

koteAG

csabihal, 2017-06-28 6:29:03

elfogadható hírű kereskedő, átnézett autó, olcsó ár Bp mellett

ez lehet akár már a reális ár jelenleg?

nbfl 2001, 215ekm+, zöld, fapad, igény esetén keménytető

https://www.hasznalt___letesnepper-11685378

nekem semmi közöm hozzá, csak keresgélés közben találtam, s nekem nem kell

Képek és a leírtak alapján a lakatosmunka kb mennyire jöhetne ki?

Tudom, hogy ez az a műfaj, aminek kb végtelen az ára szóval tényleg nem is várok el egy pontos-közel pontos összeget csak kíváncsi lennék a véleményekre. smile

2017-06-28 7:44:28

bayay

Posztok: 87
Velünk: 3303 napja

Válasz erre: @csabihal #120503 

A képeken is látszik, de le is írja, hogy rommá van rohadva. Németországban és Ausztriában egy ilyen lakatolás simán 3-4 ezer €. Tehát, ha ezt nem érte meg megcsinálni, akkor a reális ára egy jónak ez alatt van, de 2 ezer fölött (ennek az ára+keménytető).

Ausztriában a jobbak 5-6 ezer körül mennek, de ez a piac túlárazott az eszetlen adók miatt. Ami miatt persze a kínálat sem akkora. Az NA-król nem is beszélve, fogalmatlan hülyék árulják a romjaikat csillagászati áron, mind vagy tök alap, vagy boyracer autó. Kár, pedig már vennék megint nagyon...

Történet:

Válasz erre: @csabihal #120503 

A képeken is látszik, de le is írja, hogy rommá van rohadva. Németországban és Ausztriában egy ilyen lakatolás simán 3-4 ezer €. Tehát, ha ezt nem érte meg megcsinálni, akkor a reális ára egy jónak ez alatt van, de 2 ezer fölött (ennek az ára+keménytető).

Ausztriában a jobbak 5-6 ezer körül mennek, de ez a piac túlárazott az eszetlen adók miatt. Ami miatt persze a kínálat sem akkora.

2017-06-28 6:29:03
csabihal

csabihal

Posztok: 1902
Velünk: 4006 napja

elfogadható hírű kereskedő, átnézett autó, olcsó ár Bp mellett

ez lehet akár már a reális ár jelenleg?

nbfl 2001, 215ekm+, zöld, fapad, igény esetén keménytető

https://www.hasznalt___letesnepper-11685378

nekem semmi közöm hozzá, csak keresgélés közben találtam, s nekem nem kell

aláírás Ernő hozzám képest száguld ;)
2017-06-27 14:29:36
basti

basti

Posztok: 384
Velünk: 3306 napja

Válasz erre: @enzoauto #120480 

Ha veszel nekem vagy epitesz nekem egy 8 autos garazst akkor megveszem oket istenbizony smile