1
Sziasztok!
Eladó az autóm: https://www.hasznalt___6v_hard_top-11735257
Kemény tető is van hozzá.
7Vegyétek vigyétek :)
Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 (alku képes)
Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 (alku képes) tel: 30/8837 631
Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 (alku képes) tel: 30/8837 631
Szeretett kis autom idő hianyában elado fogalkozni kell fele még egy kicsit ,tető szakadt 2db hátsó sárvédő ív csereleve 2 küszöb is a padlo lemez is javitva és a nyúlvány is ki lett lakatolva, motorja nagyon jo 1.6 117 le hengerfeje nem rég lett fel újítva új elso fék betétek furt vágott első fék tárcsák a fényezése nem ugy sikerült mint ahogy én szerettem volna.... belseje piros fekete bőr nincs ki szakadva se repedezve, állítható futómű kb 1 honapos benne akinek kerdese van valaszolok :) irány ár 700 ezer magyar forint (alku képes) tel: 30/8837 631
Eladó!!!
Az átlagosnál jóval kevesebb rozsda van. Alján felületi, a (nyúlvány teljesen ép) motor és váltó közötti vékony lemez ami kicsit jobban.. A jobb hátsó kerékjárati ív gyári rozsdamentes, a bal hátsó már volt javítva,de nem a leg szebben ( adok hozzá egy komplett javító ívet). A csomagtartó belső részén a lámpa mellett van egy 5Ft-os nagyságú felületi és a vezető oldali ajtó alján a motorháztető felé egy pár centis rész. Ez így leírva rosszabbul hangzik mint a valóságban. Pici ráfordítással egy igazán remek kis autót lehet belőle varázsolni.
Írtam
A küszöböket, nyúlványokat nézd meg azért alaposabban, mert ha át vannak lyukadva a műszakin is gond lehet. A fékeket nagyon próbáld ki, a nyergeket nézd át, mert ha be van rohadva az elég költséges dolog tud lenni. Ami még drága mulatság az a tető, de arra azt írja hogy jó állapotban van... Ugyan a motorra is jó állapotot ír és a becsületes nepper esetén valószinűleg úgy is van, de azért az olajfoltokat, vizet nézd meg, van-e nyoma hengerfejnek. Ki tudja hogy hajtották... Így hirtelen ennyi jut eszembe.
Ja igen, gödöllői vagyok, ha szeretnéd egyeztethetünk és elugrok veled megnézni.
Megköszönném, ha eljönnél velem és sörben kompenzálnám is :D.
kérlek írj rám e-mailben, hogy tudjunk pontosítani.: kotegergely (kukac) gmail (pont) com
Bird:
Igazából tényleg nem egy patika autót szeretnék. Annyi lenne a lényeg, hogy ne essen szét alattam és az úton se hagyjon cserbe.
Nem terveztem vele miatta szépségversenyen indulni .
Főként a bugi miatt venném.
A küszöböket, nyúlványokat nézd meg azért alaposabban, mert ha át vannak lyukadva a műszakin is gond lehet. A fékeket nagyon próbáld ki, a nyergeket nézd át, mert ha be van rohadva az elég költséges dolog tud lenni. Ami még drága mulatság az a tető, de arra azt írja hogy jó állapotban van... Ugyan a motorra is jó állapotot ír és a becsületes nepper esetén valószinűleg úgy is van, de azért az olajfoltokat, vizet nézd meg, van-e nyoma hengerfejnek. Ki tudja hogy hajtották... Így hirtelen ennyi jut eszembe.
Ja igen, gödöllői vagyok, ha szeretnéd egyeztethetünk és elugrok veled megnézni.
Megköszönném, ha eljönnél velem és sörben kompenzálnám is :D.
kérlek írj rám e-mailben, hogy tudjunk pontosítani.: kotegergely (kukac) gmail (pont) com
A sarki hentesnél 100-ból simán megcsinálják. De egy igazán jó munka meg min 500k, de inkább 1M
Ha még 1 misit ráköltesz akkor is csak 1,5 amiért kapnál egy jót.
Ez annak jó vétel aki akar vele foglalkozni és van rá ideje kapcsolata.
És ezen keresnek is? :D
Akkor egy pillantást lehet érdemes lenne rá vetnem.
Köszi a helpet!
egy-két gyors tipp esetleg a megtekintésre?
Akkor egy pillantást lehet érdemes lenne rá vetnem. :)
Köszi a helpet!
Ha a műszakit meg tudod oldani, és nem esik ki semmi sem (futómű-motor), akkor nincs élmény romlás. Sőt! Kevésbé vigyázol rá -> felszabadultabban vezeted és még könnyebb is pár grammal.
Köszönöm!
Akkor mondjuk komolyabb, foglalkozós autónak felejtős.
Bár egy csapatósnak még jó is lehet akár... Ez a szintű korrodálás sokat rontana az élményben/napi használatban?
A sarki hentesnél 100-ból simán megcsinálják. De egy igazán jó munka meg min 500k, de inkább 1M
elfogadható hírű kereskedő, átnézett autó, olcsó ár Bp mellett
ez lehet akár már a reális ár jelenleg?
nbfl 2001, 215ekm+, zöld, fapad, igény esetén keménytető
https://www.hasznalt___letesnepper-11685378
nekem semmi közöm hozzá, csak keresgélés közben találtam, s nekem nem kell
Tudom, hogy ez az a műfaj, aminek kb végtelen az ára szóval tényleg nem is várok el egy pontos-közel pontos összeget csak kíváncsi lennék a véleményekre.
A képeken is látszik, de le is írja, hogy rommá van rohadva. Németországban és Ausztriában egy ilyen lakatolás simán 3-4 ezer €. Tehát, ha ezt nem érte meg megcsinálni, akkor a reális ára egy jónak ez alatt van, de 2 ezer fölött (ennek az ára+keménytető).
Ausztriában a jobbak 5-6 ezer körül mennek, de ez a piac túlárazott az eszetlen adók miatt. Ami miatt persze a kínálat sem akkora. Az NA-król nem is beszélve, fogalmatlan hülyék árulják a romjaikat csillagászati áron, mind vagy tök alap, vagy boyracer autó. Kár, pedig már vennék megint nagyon...
A képeken is látszik, de le is írja, hogy rommá van rohadva. Németországban és Ausztriában egy ilyen lakatolás simán 3-4 ezer €. Tehát, ha ezt nem érte meg megcsinálni, akkor a reális ára egy jónak ez alatt van, de 2 ezer fölött (ennek az ára+keménytető).
Ausztriában a jobbak 5-6 ezer körül mennek, de ez a piac túlárazott az eszetlen adók miatt. Ami miatt persze a kínálat sem akkora.
elfogadható hírű kereskedő, átnézett autó, olcsó ár Bp mellett
ez lehet akár már a reális ár jelenleg?
nbfl 2001, 215ekm+, zöld, fapad, igény esetén keménytető
https://www.hasznalt___letesnepper-11685378
nekem semmi közöm hozzá, csak keresgélés közben találtam, s nekem nem kell
Ha veszel nekem vagy epitesz nekem egy 8 autos garazst akkor megveszem oket istenbizony