![basti](user_images/5304_k.jpg)
basti
Velünk: 3306 napja
De az ugye eliras hogy egy ilyen kis csodaban automata valto van?
De az ugye eliras hogy egy ilyen kis csodaban automata valto van?
Ismerősömet segítendő itt az imént említett, utolsó csavarig teljesen felújított miatáról pár kép:
1.8-as sperres, 5 sebességes, 154k km-el, ülésfűtéssel. Ne rajtam keressétek
Szia! Néhány előnyös fotó, meg egy részletesebb leírás szerintem azért segítene felkelteni a vásárlási kedvet. Ha beágyazni esetleg nem tudsz, akkor elég egy link valami google drive/dropbox/ egyéb elérhetőségre.
Szia! Néhány előnyös fotó, meg egy részletesebb leírás szerintem azért segítene felkelteni a vásárlási kedvet. Ha beágyazni esetleg nem tudsz, akkor elég egy link valami google drive/dropbox/ egyéb elérhetőségére.
Sajnos, eladó Mazda 1.8 2003/9 sperres teljesen felújitott kisautó ! szabi.jonas@gmail.hu
Sziasztok!
Eladó egy Mx-5 1.6 NB.
-Kitűnő esztétikai (rozsdamentes) és műszaki állapot. Vezérlés csere 144e km-nél, olaj 1500km-rel ezelőtt, jó fékek, újszerű gumik, műszaki 2018.03-ig. Évjárat: 2000.03, 177568 km. Hibátlan, szép állapotú tető. Részletek a hirdetésben:
06-70-411-4029
https://www.hasznalt___ozsdamentes-10828241
Szia!
Mint leendő miata-s, érdekelne az autó, él még a hirdetésed?
Előre is köszönöm!
Szia!
Ülések szokásos NBFL állapotban, az a hálómintás valami nem mindenhol összefüggő már, tető rendben, küszöbök hátulján a drain hole kivezetésénél található némi kezdődő rozsda. Bővebb infoért hívj vagy írj mailt nyugodtan!
Szia!
Ülés, küszöbök, tető milyen állapotban van?
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Sziasztok!
Mégiscsak eladó az autó, bár meg akartam tartani tavaszig, de van most kiszemelt.
Igen, az autót már hirdettem korábban. Természetesen alkuképes.
Sziasztok!
Mégiscsak eladó az autó, bár meg akartam tartani tavaszig, de van most kiszemelt.
Igen, az autót már hirdettem korábban. Természetesen alkuképes.
Sziasztok, eladó lenne egy teljesen gyári állapotú, 2010 júliusi MX-5 1.8 NCFL Coupe (tehát keménytetős) grafitszürke színben, kitűnő állapotban, sérülésmentesen, szervizkönyvvel. Automata klíma, tempomat, gyári hifi, 16"-es gyári alufelnikkel, jó gumikkal, 128.000km-rel. Németországból származik. Az ár tartalmazza a regisztrációs adót és honosítást is, a névreírást viszont nem. Kérésre ez 1-2 napon belül elintézhető. Csere, beszámítás nem érdekel.
Egyelőre csak itt hirdettem meg. Az ára: 3.099.999Ft.
Érd: flatsker.z@gmail.com
Sziasztok, eladó lenne egy teljesen gyári állapotú, 2010 júliusi MX-5 1.8 NCFL Coupe (tehát keménytetős) grafitszürke színben, kitűnő állapotban, sérülésmentesen, szervizkönyvvel. Automata klíma, tempomat, gyári hifi, 16"-es gyári alufelnikkel, jó gumikkal, 128.000km-rel. Németországból származik. Az ár tartalmazza a regisztrációs adót és honosítást is, a névreírást viszont nem. Kérésre ez 1-2 napon belül elintézhető. Csere, beszámítás nem érdekel.
Egyelőre csak itt hirdettem meg. Az ára: 3.199.999Ft.
Egyelőre csak itt hirdettem meg. Az ára: 3.099.999Ft.
Sziasztok,
Az alabbi auto elado:
http://www.miata.hu/klub/tagok/luis/
Reszleteket rakok fel hamarosan - addig is a "nick-em" kukac gmail pont com-on elertek.
Udv
Szia!
Köszönöm, akkor nekem tárgytalan.
Üdv.