Zefa
Velünk: 4028 napja
Szia!
e-mailem: lazi kuk vipmail pont hu
Azon is kereshetsz nyugodtan de telefonon is 6- 21-ig.
Üdv:
Zefa
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Szia!
e-mailem: lazi kuk vipmail pont hu
Azon is kereshetsz nyugodtan de telefonon is 6- 21-ig.
Üdv:
Zefa
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
Koszonom, ezt tudom, egy email erdekelt volna. Ha lesz idom felhivom
Szia Zefa!
Engem erdekel, egy elerhetoseget tudsz adni? (nemtom miert de valahogy nem adminisztralodnak az ajanlasaim igy nem lettem tag meg )
Szia Zefa!
Engem erdekel, egy elerhetoseget tudsz adni? (nemtom miert de valahogy nem adminisztralodnak az ajanlasaim igy nem lettem tag meg :))
Szia Zefa!
Engem erdekel, egy elerhetoseget tudsz adni? (nemtom miert de valahogy nem adminisztralodnak az ajanlasaim igy nem lettem tag meg :))
Szia Zefa!
Engem erdekel, egy elerhetoseget tudsz adni? (nemtom miert de valahogy nem adminisztralodnak az ajanlasaim igy nem lettem tag meg )
Szia! Bontásból vettem egy zöld NA-ról.
Üdvözletem!
Kering egy ideje a fejemben egy gondolat.
Egy NA Miatám van, amit lassan egy éve vásároltam. Nem az a szép állapotú, mint itt sokatoknak, kis low budget élményautónak szántam, tehát ez nem a törésmentes, gyári fényű, stb kisautó. Ehhez próbáltam is tartani magam, de azért javítgat(om)tam folyamatosan. Járt kasztnisnál (aki nem végzett túl profi munkát így utólag), illetve maradva az alacsony költségvetésnél egy matt festést kapott. Motorikusan nincs probléma vele szerencsére, egy kis olajfolyás esetleg, ami említésre méltó lehet. Kapott új olajakat és gyertyákat is természetesen. Fék, futómű rendben, állítható magasságú TA futómű van alatta. Ezen kívül short shifter, 60-as rendszer Paragi végdobbal, ami még rajta volt.Nálam került cserére a tető egy barna üvegablakosra és kapott merevítőt az ülések mögé. A belsejét egészen kultúráltnak mondanám a 26 év ellenére.
90-es, 1.6-os, 116LE egyébként az autó. 230 ezret mutat az óra.
Nem titok, hogy egy NB mozgatja a fantáziámat és ha nem kéne túl sokat pótolni, akkora arra váltanék. Persze nem bánom azt sem, ha nem érdekelne senkit, mert akkor újítgatom és élvezem tovább.
A kérdés tehát, hogy mit érhet így vajon az autó, illetve lenne-e egyáltalán érdeklődés irányába? Ha valaki úgy érzi talál mail címet is, mondjuk az NA alkatrészek topicban.
És akkor jöjjön néhány kép, ami az "összerakás" után készült:
Sziasztok!
Új korszak kezdődik az életemben amibe egyelőre nem fér bele az MX-5. Közel 3 év után tehát fájó szívvel de megválok tőle. Ha valakit érdekel keressen bátran.
Üdv:
Zefa
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
Üdvözletem!
Egy NA Miatám van, amit lassan egy éve vásároltam. Nem az a szép állapotú, mint itt sokatoknak, kis low budget élményautónak szántam, tehát ez nem a törésmentes, gyári fényű, stb kisautó. Ehhez próbáltam is tartani magam, de azért javítgat(om)tam folyamatosan. Járt kasztnisnál (aki nem végzett túl profi munkát így utólag), illetve maradva az alacsony költségvetésnél egy matt festést kapott. Motorikusan nincs probléma vele szerencsére, egy kis olajfolyás esetleg, ami említésre méltó lehet. Kapott új olajakat és gyertyákat is természetesen. Fék, futómű rendben, állítható magasságú TA futómű van alatta. Ezen kívül short shifter, 60-as rendszer Paragi végdobbal, ami még rajta volt.Nálam került cserére a tető egy barna üvegablakosra és kapott merevítőt az ülések mögé. A belsejét egészen kultúráltnak mondanám a 26 év ellenére.
Nem titok, hogy egy NB mozgatja a fantáziámat és ha nem kéne túl sokat pótolni, akkora arra váltanék. Persze nem bánom azt sem, ha nem érdekelne senkit, mert akkor újítgatom és élvezem tovább.
A kérdés tehát, hogy mit érhet így vajon az autó, illetve lenne-e egyáltalán érdeklődés irányába? Ha valaki úgy érzi talál mail címet is, mondjuk az NA alkatrészek topicban.
Üdvözletem!
Nem titok, hogy egy NB mozgatja a fantáziámat és ha nem kéne túl sokat pótolni, akkora arra váltanék. Persze nem bánom azt sem, ha nem érdekelne senkit, mert akkor újítgatom és élvezem tovább. :)
A kérdés tehát, hogy mit érhet így vajon az autó, illetve lenne-e egyáltalán érdeklődés irányába?
Most találtam, ez is jobbkormányos, de hátha valaki lát benne fantáziát (Györben már épül egy...):
https://racecarsdire___k1-race-car-for-sale
Klímás, kis km-es NBFL eladó. Állítólag patika állapot. Érdeklődni a hirdetésben szereplő számon, részleteket nem tudok.
http://www.hasznalta___1.6i_16v_nb-10337675
Klímás, kis km-es NBFL eladó. Állítólag patika állapot. Érdeklődni a hirdetésben szereplő számon, részleteket nem tudok.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1.6i_16v_nb-10337675
http://www.hasznalta___1.6i_16v_nb-10337675
Sziasztok,
lehet,hogy eladó lesz a mazdi,beáldozzuk ezt meg a családit egy újabb családi érdekében.
Nagy vonalakban 98-as NB 1.6 turbo cca. 150 ló/210Nm, zöld,258k km-el. 5000-et ment nálunk,ebből kb 2000-et turbósan.
Műszaki 2017/05-ig.
Nálunk ami cserélve volt: első nyúlványok szokásos helyen,hátsó ívek javítva,kipu középdob csere,új gumik (Barum Bravuris 3),vezérlés,vízpumpa,szimmeringek,szelepfedél tömítés,új akksi,új kuplung (exedy).Tető is új lett,ami szövet fűtött üveggel (450€).
Alja le lett alvázvédőzve,kapott egy szélfogót is,ami 140-nél is megfelelő védelmet biztosít,felcsukott tetőnél majdnem a plafonig ér.ABS szenzor cserélve,most már megy mindegyik.
Turbósítás: T2 garrett turbo kis nyomáson,kb 0.5 bar,Greddy e-manage blue Piggyback ecuval,coolerrel.Megvan minden cucc,hogy gyárira vissza lehessen alakítani egy esetleges műszaki erejéig.
Fogyasztás 7.5 körül alakul nálunk turbósan is,nincs állandóan padlózva.
Kasztnival foglalkozni kell,első balos sárvédőn jön le a lakk,másik oldalt kis rozsda.Motorháztető sajnos jeges,az sem ártana rá egy másik.
Összefoglalva műszakilag jó az autó,esztétikailag vannak kifogásolható részei.
Ár:990.000Ft
Ha ez így érdekes lehet,akkor szívesen lefotózom és elküldöm.
Érd.: 20/240-6513
Radics1@freemail.hu
Szaiasztok!
Örülnék, ha jó kezekbe kerülne.
Üdvözlettel: Barnabás
Mazda Mx-5 Unplugged, 2004.11. Gyönyörű, Kitűnő állapot ! HD képekkel !