Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Eladó MX-5, Miata    »    MX5 eladó    |   << vissza

MX5 eladó

2016-07-06 14:24:52

Beci11

Posztok: 271
Velünk: 3371 napja

Válasz erre: @Taishikan #106950 

Igen ez az ő kocsija lesz. Ha meg lettek csinálva az utóbbi időben emlegetett nyűgjei akkor elég jó kis kocsi lehet. Elég sok pénzt költött rá.

2016-07-06 12:54:14
tourist

tourist

Posztok: 403
Velünk: 3630 napja

kreszan, 2016-07-06 12:40:16

Leírásban Enkei Daisy felni van írva. A kocsin viszont NB felni van. TUTI ÁTVERÉS !!! 

"újonnan fényezett NB enkei felnikkel"...vaksi! A telefonszám stimmel (pedig olyan nagy volt a lendület. Biztos bejött a képbe valami szebb, jobb).

Történet:

kreszan, 2016-07-06 12:40:16

Leírásban Enkei Daisy felni van írva. A kocsin viszont NB felni van. TUTI ÁTVERÉS !!! 

"újonnan fényezett NB enkei felnikkel"...vaksi! A telefonszám stimmel.

2016-07-06 12:40:16
kreszan

kreszan

Posztok: 329
Velünk: 3869 napja

aláírás

INSTA

2016-07-06 11:36:49
Taishikan

Taishikan

Posztok: 639
Velünk: 3238 napja

http://www.hasznalta___dtop._ot-re-10338097

Cimbi??!! :O :O

aláírás

大使館

2016-06-26 19:05:12
Prazelee

Prazelee

Posztok: 31
Velünk: 3029 napja

Válasz erre: @LSCh #106505 
Szia, én voltam a lelkes hívó kb 4 órája, szervezem, hogy kedden elhozhassam a járművet :D

2016-06-26 16:54:58

LSCh

Posztok: 84
Velünk: 4092 napja

Válasz erre: @Prazelee #106484 

Hupsz-hupsz, aktívabban kéne lesnem a fórumot... Bocsi! Az első bejegyzésemben ott vannak az elérhetőségeim (, bár gondolom onnan akadtál rá a telefonszámomra is), de leírom még egyszer, így tiszta sor:
név: Czifrus Dávid (fb-on a borítóképem egy piros NA, mert van egy névrokonom is...)
mobil: 30/63 55 068 (nyugodtan keress 0-24, visszahívlak, ha nem tudnék épp beszélni)
e-mail: czifrus.david@gmail.com

Jöhettek bármikor! 

2016-06-26 14:43:55
fazimarcee

fazimarcee

Posztok: 103
Velünk: 3349 napja

Menjünk el megnéznii! Jónak tűnik

2016-06-26 8:49:00
Robuss

Robuss

Posztok: 519
Velünk: 3861 napja

Üdv a klubban smile en is szurkolok hogy a tiéd legyen es mar vasárnap jöhess is velünk Visontara össze szokni :P

aláírás Touge Runnerz
2016-06-26 7:10:10
WarLock

WarLock

Posztok: 1088
Velünk: 5024 napja

Nocsak, nocsak! Üdv itt is, Prézli smile

2016-06-26 15:14:50
Prazelee

Prazelee

Posztok: 31
Velünk: 3029 napja

Válasz erre: @LSCh #106437 

Szépestét!
Kérlek bocsáss meg, hogy így rád támadok (első fórumbejegyzésem, ennek megfelelően könnyen lehet, hogy nem ez a helyes megközelítési forma), de ha megvan még az autó, akkor szeretném megtekinteni, megvenni. Telefonszámod, email címed nem tudom, így ez tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak.

(Ha megteszed esetleg, hogy felveszed velem a kapcsolatot nagyon hálás lennék:   prazelee@gmail.com   )

*szerk: Most beszéltünk, kedden megyek érte!

Üdv, Soma

Történet:

Szépestét!
Kérlek bocsáss meg, hogy így rád támadok (első fórumbejegyzésem, ennek megfelelően könnyen lehet, hogy nem ez a helyes megközelítési forma), de ha megvan még az autó, akkor szeretném megtekinteni, megvenni. Telefonszámod, email címed nem tudom, így ez tűnik. a legkézenfekvőbb megoldásnak.

Üdv, Soma

Szépestét!
Kérlek bocsáss meg, hogy így rád támadok (első fórumbejegyzésem, ennek megfelelően könnyen lehet, hogy nem ez a helyes megközelítési forma), de ha megvan még az autó, akkor szeretném megtekinteni, megvenni. Telefonszámod, email címed nem tudom, így ez tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak.

Üdv, Soma

Szépestét!

(Ha megteszed esetleg, hogy felveszed velem a kapcsolatot nagyon hálás lennék:   prazelee@gmail.com   )

Üdv, Soma

2016-06-24 14:31:53

LSCh

Posztok: 84
Velünk: 4092 napja

LSCh, 2016-06-11 7:54:12

MX5 NA eladó!

Nem húznám a szót felesleges érzelmekkel, de az eladás oka szerintem megmagyarázza: Egy éve már csak átmozgatni viszi ki apukám, mert én nagyon messze élek a garázstól, ahol áll a kocsi. Ha már így alakult - és mivel csak egy hobbi autó állhat a garázsban -, pár hónapos-éves vívódás után megszavaztuk, legyen az az egy újra egy veterán Mercedes. Visszahúz a szívünk, ez van. Tehát:

Európai kiadás, 1990-es, piros, ténylegesen törésmentes, legjobb tudomásom szerint gyári fényezéssel - a fénye még tényleg szép, a lökhárítók mattultak valamennyit. Nem szalonautó, tehát akadnak fiszfasznyi karcok itt-ott, mea culpa. Mattulással, karcokkal együtt szerettem, mert nekem így volt életszagú, úgyhogy ezeken nem is gondolkoztam, hogy újrafényezném.

VAN: -alig futott gumik (én vettem őket, nyáriak, 195/55 15", téli nincs, nálam nem futott télen) -(valószínűleg) valós 210e.km futás (én 3 éve 195e.-rel vettem egyébként, az előttem lévő életében volt németországi belga nagykövetségen autó, aztán egy magyar tulaj, aztán én jöttem) -szakadásmentes és jó állapotú ! tető (Nincs szakadás, nincs beázás, semmi ilyesmi. A hátsó müa. kis ablaka viszont matt és karcos, azt érdemes lenne már cserélni.) -short nose-long nose gyári probléma orvosolva (Lallee volt a műtét elkövetője.) -vaci új termosztát -fékmunkahengertől réz fékcső a kerekekig, ott HEL fém fékcsőbe csatlakozik (mindkettőt tőlem kapta, tehát alig használtak, nyoma sincs a huszonéves rozsdás fékcsöveknek) -friss műszaki vizsga (jún.7.) -gyári bőr sportkormány -2 elektromos ablak -szép beltér, nincs kiülve az ülés, van szélfogó háló -JDM OEM front lip - még itt, a klubbal együtt vettem groupbuy-ban, de addig már nem jutottam el, hogy fel is rakjam, úgyhogy azt külön a kezébe nyomom a leendő tulajnak -orvos nem vagyok, se nő, de tényleg nem dohányzom

NINCS: -titok. Mindent elmondok a vevőnek, amit tudok. -a küszöb vége rohad, a hátsó kerékjárati ívek csipásak, tehát egy kasznimunka vár a tulajra majd a jövőben, ha nem is azonnal. -a szilentek a futóműben csere érettek -váltó 1-es és 2-es nem az igazi (és az olajcsere is csak kicsit segített rajta), már én is így vettem (állítólag 30-40e.ft.-ért egy másik váltóval egyszerűbb orvosolni a problémát, mint ezzel tökölni, de a hozzáértőknek meghagyom ezt a dolgot) -a vezetőülés bal derék részénél van egy icipici kopás a szöveten (juj!) -nincs légzsák, klíma, tempomat, ülésfűtés, fölösleges elektronika... tényleg, rádió sincs benne :D

Képeket (ha sikerül feltölteni ide) rakok, de ezek még magamnak készültek, nem az eladásra fotóztam őket. Jővő hétvégén (jún.18-19-e) tudok készíteni fotókat, akkor hazautazok pont. E-mailben nagyon szívesen elküldöm bárkinek, illetve amit kérsz, azt fotózom le neked majd. Megtekinteni bármelyik nap meg lehet, csak egy órával előtte szólj rám. Garázsban áll, tőlem nagyon messze, ezért én valószínűleg nem leszek ott, de apukám megmutatja szívesen, mindent tud ő is az autóról. Ha km állást szeretnéd lekérdezni, LSC-664 a rendszáma. Elérhetőségeim: e-mail ( czifrus.david kukac gmail pont com ), mobil ( 06 30 63 55 068) Nevem: Czifrus Dávid (vigyázz, fb-on kettő is van, mert van névrokonom! :D ) Hívhatsz bármikor (hétvégén este is), ha nem veszem fel, visszahívlak!

A sisak nem pályanapozás miatt van, hanem mert motorozok és épp oda raktam le. :D

Köszi a sok érdeklődést!

Az irányárat innen kifelejtettem: 950e.Ft.-
Remélem ezzel máris eltántorítottam pár embert, ők nyugodtan repüljenek rá a 700e. körül hirdetett egy darab képes másikra, de ne fárasszuk egymást. Én is ismerem a HAHU-t, köszi, de látatlanban ne akard ahhoz hasonlítani az autómat. Köszi a megértést!
A maradék embernek pedig csatolom az ígért képeket. Van egy komplett galéria, dobsz egy e-mail címet és elküldöm neked szívesen az összeset.
Kicsit szigorú voltam/vagyok magamhoz, ezért jeleztem részletesen a hibáit. Utóbb már kicsit bánom, hogy egyáltalán megemlítettem, mert ha nem szólok, valószínű észre sem veszi a leendő tulaj, de én így alszok jól. Tehát még egyszer: a váltó (jég)hidegen, első pár váltáskor nem olyan szépen mozog, mint szeretném. Lehet vele szépen váltani, de ha az ember gyorsabban húzná át 1-ből 2-be, akkor azt nem szereti, a többi sebességnél már nincs ilyen gondja (semmilyen olajhőmérsékleten). Nem vagyok én sem barbár, csak a váltó (szinkronja?) kopott kicsit - én is így vettem, bő 15e.km-rel ezelőtt. Melegen semmit nem érezni belőle, tehát nyugodtan használható, nem ipari hulladék, nem váltóhibás, meg semmi tragikus dolog. Tényleg bánom már, hogy megemlítettem. :D
Az első ülésen a kopás annyi, amit lentebb a képen láthattok. Ez nagyjából egy 4x4mm-es folt, de nem több.
Nincs sehol szétfurkálva valami gagyi illatosítónak/telefontartónak a műszerfal.

Bármi kérdésed van, azt intézheted felém e-mailben, telefonon, személyesen, ahogy szeretnéd. Ha eljössz, akkor alábújhatsz, elvihetjük egy általad megjelölt szerelőhöz/szervizbe (a te költségeden), vagy amit akarsz.

Köszi!

Pár darab pedig ide:

Jobb oldali küszöb:

Jobb oldali ajtó alja (nem, nem rozsdál sehol sem):

..és bal oldali ajtó alja
l

Hátsó lökhárító fénye:

Tető

Ez az ajtózsanér felett a jobb elejének a csavarja - eredeti a festés, nem volt soha szétszedve.

Csomagtartó gyári emelővel, tekerővel, pótkerékkel, meg a gyári teleszkópos kerékkulccsal (utóbbi nincs a képen).

Érzékekre ható japán autóbelső a '90-es évekből. De az hiánytalan. :D Rádió nincs, nem spúr vagyok továbbadni, hanem nekem sem volt benne. Hobbi roadster - nem zenét hallgatni ültem bele soha.

Nincs légzsák, de eredeti MOMO bőr a kormánykarika. Bal oldalán kopott, még ha a képen annyira nem is látszik.

Jobb egy. Nem az ülés foltos, hanem a telefonom kamerája szar.

Kézifék és váltókar, még nem kopott el a gyári rücskössége. smile

A hely, ahova soha nem fogsz semmit rakni című kép.

Első torony. Nincs szétrohadva és nem is Sufni Sándor hegesztgette - hanem leginkább senki.

A híres kopás a vezetőülésen, amitől sokan beszartatok. Az ott mind, igen.

Még egy torony.

Motortér. Van egy csomó kép még róla, ilyen-olyan szögekből, közelebbről. Ha kell, írj rám és küldöm. Ugyanitt a szemfülesek kiszúrhatják az újakra cserélt fékcsöveket. wink

Hűtők, lámpák, lökhárító. Egyben fut minden, nincsenek gyanús hézagok.

2016-06-24 12:28:33

Flyinkari

Posztok: 4
Velünk: 3032 napja

Válasz erre: @atomin #106420 

A segitséget. Bocsànat de nem làttam a posztot. Most olvatstam. Köszönöm a választ és, hogy mégevyszer leirtad. 

2016-06-24 12:23:13

Flyinkari

Sziasztok. Erről tud valaki információt. Vételi szàndékom lenne?  Köszönöm.  

http://www.hasznalta___5_1.6i_dohc-10234035

Történet:

Sziasztok. Erről tud valaki információt. Vételi szàndékom lenne?  Köszönöm. 

2016-06-24 9:07:10

atomin

Posztok: 2354
Velünk: 4043 napja

Flyinkari, 2016-06-24 8:38:41

Válasz erre: @Flyinkari #106391 

Köszönöm. 

smile
Micsodát? Amennyiben ez nekem szólt akkor bízom benne, hogy elolvastad amit írtam, de ha nem, akkor idézhetem is újra.

Viszont, telefonon, e-mailben szívesen adok infót minden érdeklődőnek.

Azért a biztonság kedvéért megint leírom:

"Nem adnám feltétlen, így nem bontó áron lehet megvenni. Árat ide feleslegesen írok, mert annyi opció és lehetőség van a vásárlásra, ezzel azzal mindennel, csupaszon....

Gyári autó ami jó állapotú és NA az 1M magasságában van, hatos váltó és t2 torsen 300k körül mozog. Gyárilag NA 90 és 115 lovas létezik, vagy 1.8-ban 130."

Ebből következik, hogy 1,3 alatt biztos nem eladó wink  

Remélem segített.

2016-06-24 8:38:41

Flyinkari

Válasz erre: @Flyinkari #106391 

Köszönöm.