boogie84
Velünk: 4146 napja
Szvsz inkabb egy ND, v GT86 mint egy NC.
Szvsz inkabb egy ND, v GT86 mint egy NC.
Aki jó autót akar venni az azonnal fusson érte!!!!! csak nehogy GT86 legyen belőle Andor :P
2.0-s (NC)/NCFL a legvalószínűbb (mióta 'morc szendóját' megkóstoltam), de ha elgurulna a gyógyszer, akkor lehet hogy mást dob végül a gép.
Mi lesz utána?
Az érdeklődőknek:
Ez egy nagyon jó állapotban lévő sportive, Andor tényleg vigyázott rá és törődött vele!
Sziasztok!
Tudtam, hogy előbb vagy utóbb eljön a pillanat, hogy egy újabb hobbi/élményautót szeretnék.
Azt viszont nem, hogy ehhez ~3,5 fél év kell.
Így eladó sorba került a 2002-es Sportive-om. 2. tulaj, első hazai.
~175k km, klíma nincs, de minden más van (Bilstein gátlók, 6-os váltó, (még Torsen) sperr, alsó merevítések, nagy fékek, bőr, ülésfűtés, ködlámpa). Full gyári, egy Cobalt végdobot leszámítva.
Minden komolyabb szerviz Lalee-nál történt (kuplung, vezérlés, vízpumpa csere...).
Áprilisi fotók a kocsiról itt.
A kocsi a gyári 16"-os 5 küllős csavart felnikkel eladó.
A 15ˇ-os gyári sport Enkei-ek feketére festve + kb. 2e km-t futott Bridgestone RE002-el, ha az új tulajnak kellenek, akkor megalkuszunk, ha nem később külön lesz eladó.
Érdeklődni privátban: kovandor kukac jahú pont com, a kocsi Szfváron van.
Üdv.,
kovandor
Sziasztok!
Eladó lenne egy 2002-es nbfl miata.
Akit esetleg érdekel egy kicsit egyedibb az mindenképp nézze meg a hirdetésem!
http://www.hasznalta___geteg_extra-10261040
MX5 NA eladó!
Nem húznám a szót felesleges érzelmekkel, de az eladás oka szerintem megmagyarázza: Egy éve már csak átmozgatni viszi ki apukám, mert én nagyon messze élek a garázstól, ahol áll a kocsi. Ha már így alakult - és mivel csak egy hobbi autó állhat a garázsban -, pár hónapos-éves vívódás után megszavaztuk, legyen az az egy újra egy veterán Mercedes. Visszahúz a szívünk, ez van. Tehát:
Európai kiadás, 1990-es, piros, ténylegesen törésmentes, legjobb tudomásom szerint gyári fényezéssel - a fénye még tényleg szép, a lökhárítók mattultak valamennyit. Nem szalonautó, tehát akadnak fiszfasznyi karcok itt-ott, mea culpa. Mattulással, karcokkal együtt szerettem, mert nekem így volt életszagú, úgyhogy ezeken nem is gondolkoztam, hogy újrafényezném.
VAN: -alig futott gumik (én vettem őket, nyáriak, 195/55 15", téli nincs, nálam nem futott télen) -(valószínűleg) valós 210e.km futás (én 3 éve 195e.-rel vettem egyébként, az előttem lévő életében volt németországi belga nagykövetségen autó, aztán egy magyar tulaj, aztán én jöttem) -szakadásmentes és jó állapotú tető (Nincs szakadás, nincs beázás, semmi ilyesmi. A hátsó müa. kis ablaka viszont matt és karcos, azt érdemes lenne már cserélni.) -short nose-long nose gyári probléma orvosolva (Lallee volt a műtét elkövetője.) -vaci új termosztát -fékmunkahengertől réz fékcső a kerekekig, ott HEL fém fékcsőbe csatlakozik (mindkettőt tőlem kapta, tehát alig használtak, nyoma sincs a huszonéves rozsdás fékcsöveknek) -friss műszaki vizsga (jún.7.) -gyári bőr sportkormány -2 elektromos ablak -szép beltér, nincs kiülve az ülés, van szélfogó háló -JDM OEM front lip - még itt, a klubbal együtt vettem groupbuy-ban, de addig már nem jutottam el, hogy fel is rakjam, úgyhogy azt külön a kezébe nyomom a leendő tulajnak -orvos nem vagyok, se nő, de tényleg nem dohányzom
NINCS: -titok. Mindent elmondok a vevőnek, amit tudok. -a küszöb vége rohad, a hátsó kerékjárati ívek csipásak, tehát egy kasznimunka vár a tulajra majd a jövőben, ha nem is azonnal. -a szilentek a futóműben csere érettek -váltó 1-es és 2-es nem az igazi (és az olajcsere is csak kicsit segített rajta), már én is így vettem (állítólag 30-40e.ft.-ért egy másik váltóval egyszerűbb orvosolni a problémát, mint ezzel tökölni, de a hozzáértőknek meghagyom ezt a dolgot) -a vezetőülés bal derék részénél van egy icipici kopás a szöveten (juj!) -nincs légzsák, klíma, tempomat, ülésfűtés, fölösleges elektronika... tényleg, rádió sincs benne :D
Képeket (ha sikerül feltölteni ide) rakok, de ezek még magamnak készültek, nem az eladásra fotóztam őket. Jővő hétvégén (jún.18-19-e) tudok készíteni fotókat, akkor hazautazok pont. E-mailben nagyon szívesen elküldöm bárkinek, illetve amit kérsz, azt fotózom le neked majd. Megtekinteni bármelyik nap meg lehet, csak egy órával előtte szólj rám. Garázsban áll, tőlem nagyon messze, ezért én valószínűleg nem leszek ott, de apukám megmutatja szívesen, mindent tud ő is az autóról. Ha km állást szeretnéd lekérdezni, LSC-664 a rendszáma. Elérhetőségeim: e-mail ( czifrus.david kukac gmail pont com ), mobil ( 06 30 63 55 068) Nevem: Czifrus Dávid (vigyázz, fb-on kettő is van, mert van névrokonom! :D ) Hívhatsz bármikor (hétvégén este is), ha nem veszem fel, visszahívlak!
A sisak nem pályanapozás miatt van, hanem mert motorozok és épp oda raktam le. :D
Hátsó kerékcsapágy hiba is adhat erős búgó hangot. A bal hátsót nekem is már cserélnem kellett valahol 150 000 km környékén. Nem egy fájdalmas tétel.
Sziasztok!
Magic kiadás volt gyárilag titán-szürkében és feketében is!
A srác külföldön van, az apja tudja megmutatni. Az autó törve volt, ezért nincs rajta mazda embléma. Szerintem az eredeti színe sem fekete, mert a magicnek titanium szürkének kellene lennie. Ezen kívül a tulaj elmondása szerint beszart a hátsó féltengely vagy a diffi, abból jön a zúgó hang. Eléggé meg kell azért gondolni szerintem.
Gyonyoru
Megvan meg? Email cimet tudsz adni?
Sziasztok!
Rettenetesen fájó szívvel, de eladó lett az eddigi legcsodálatosabb autóm.
NB FL 2002/9
Külföldi munka miatt sajnos már nem tudom eleget vezetni.
Szép bőrbelső - Szép fekete külső
elektromos ablakok, Nardi kormány, ülésfűtés, stb.... (link) Olajcsere és szűrők cseréje óta alig mentem vele.
A típusra jellemző bal küszöb hátsó rohadása frissen lett megcsinálva. (a fémlemez cseréjével, nem gitteléssel- profi lakatosnál)
Egyedül a jobb hátsó kerékből jön valami hang. (valószínű kerékcsapágy )