igorov007
Velünk: 4973 napja
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, az autó elkelt. Új gazdájának ezúton is a legjobbakat kívánom!
I
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, az autó elkelt. Új gazdájának ezúton is a legjobbakat kívánom!
I
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt leírom, de az autóm - LXL-265 - eladóvá vált.
Az elérhetőségem: istvan.kapitany@gmail.com 06703358258
Üdv: I
Engem is érdekelne pár infó erről a járgányról. Tudnál írni ide?
Köszi!
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt leírom, de az autóm - LXL-265 - eladóvá vált.
Az elérhetőségem: istvan.kapitany@gmail.com 06703358258
Üdv: I
Sziasztok!
Eladó lett az autóm, természetesen az utódja is mx!
Sziasztok!
Nagyjából 1 hét múlva eladó lesz:
Mx-5 NBFL Phoenix, Klíma, LPG:
-Teljesen rozsdamentes
-Vinyl tető szép és jó állapotú
-Olaszországból való, így az alja is nagyon szép állapotú (rozsda szempontjából)
-Hibátlan műszaki és ténylegesen szép esztétikai állapot
-Olasz okmányokkal, műszaki áprilisban lejárt, LPG összeg papírja megvan
-15"-os kerekek helyett gyári 16"-os Mx-5 kerekekkel adom (legalsó 2 kép)
-Ülések állapota szép, Sony fejegység, style bar, szélfogó
- 2002-es évjárat, 210e km
Ár: 1.25m + regadó (68e Ft) + műszaki vizsga ( kb 25e Ft)
Keménytető nincs benne az árban !
Egyelőre csak ennyi, jövőhéten ahogy lesz időm, készítek jó minőségű képeket és rendes leírást.
06-70-411-4029
Ez egy tekert km-es darab. 160e körül volt benne.
Az tényleg el lett bontva, nyugi.. Amikor én láttam Pomázon már nem volt benne motor sem
Fun is not a straight line
Minimum 2 éve tervezem eladni, de ha tudom előre, hogy milyen telefonok, sms-ek jönnek, el se kezdem... Néha türelmetlen vagyok én már az ilyesmihez...
Persze bíztatok mindenkit, akinek van pénze, most van ennyi pénze, elolvasta a hírdetést és ilyet keres, hívjon : )
Minimum 2 éve tervezem eladni, de ha tudom előre, hogy milyen telefonok, sms-ek jönnek, el se kezdem... Néha türelmetlen vagyok én már az ilyesmihez...
Persze bíztatok mindenkit, akinek van pénze, most van ennyi pénze, elolvasta a hírdetést és ilyet keres, hívjon : )