Bence ezt az autót te hoztad be vagy csak te árulod? Érdekelne a lepapírozás utáni ára?
Köszi előre is
Kíváncsiság
Ajánlom figyelmetekbe!
Rozsdamentes, frissen szervizelt, új szövet tető, 1. tulaj, szervizkönyv szinte végig vezetve csak Mazdánál !
Mast is eladhatsz, nem csak az mx-et.
Egy BBR érkezése még nem lehet indok arra, hogy valakinek ne legyen két Miatája. Én pl. megtartottam a másikat.
Egy BBR érkezése még nem lehet indok arra, hogy valakinek ne legyen két Miatája. Én pl. megtartottam a másikat.
Sziasztok,
lőttem pár nagyon szar telefonos, cserébe legalább friss képet az autóról. A BBR érkezése miatt bármennyire is sajnálom, de mennie kell.
Szia!
Mai nap folyaman elkelt az auto.
Udv: Bence
Sziasztok!
Kérlek ne kövezzetek meg azért, amit írok, egy merész gondolatom támadt és vettem a bátorságot, hogy írjak.
Korábban már volt Miatam, de eladtam és mi tagadás, borzasztóan hiányzik, késő bánat tudom.
Most jelenleg van egy 1993-as 5. generációs 4 ajtós Honda Civic-em, hibátlanul működik. 1.6-os 125 LE-s füstmentes motorral (191.000 km van a motorban, az autóban 290.000, az előző tulaj megbízható forrásból tudott bele rakatni egy hibátlanul működőt, teljes okmányirodai ügyintézéssel abszolút legálisan), VTI beltérrel, VTI toronymerevítővel, VTI toldattal, nagy (262-es) mart fékekkel, Eibach rugókkal és Koni gátlókkal, katalizátoros sport rendszerrel, nem ordít, nagyon kellemes hangja van. Természetesen minden elektromos, a 4 ablak, a napfénytető és a tükrök is, klíma is van. Egyetlen hibája, hogy a bal hátsó sárvédő rohad.
Merész dolog tudom, de akad-e köztetek olyan, aki fontolgatja a váltást és akár cserében (értékegyeztetéssel) gondolkodik egy japán rombolón?
Keep Drifting Fun - #lowpowerheroes
Sziasztok!
Eladóvá vált a ’99-es, 185e kilométert futott 1.6-os NB-m.
Az autót 2013-ben vásároltam Németországból, megvan hozzá
a német szervizdokumentáció, számlák. Magyarországon mindig Laleekirályhoz
vittem (vásárlás után átvizsgálás, majd olaj, olajszűrő, üzemanyagszűrő, és levegőszűrő
cserék, illetve tavaly a hátsó féknyergek cseréje). Az autó nagyon jó állapotban van, végig garázsban tartottam, télen nem
használtam, rozsdamentes.
A vászontető hibátlan,
2011-ben vásárolta még az előző, német tulajdonos, számla megvan. Tartozik
hozzá egy soha nem használt tetőtakaró ponyva is.
A keménytető színazonos, használatot
nem befolyásoló hajszálrepedések vannak rajta, illetve a szélvédőfűtés
csatlakozója hiányzik (ne kérdezzétek, én is így vettem…). 2015-ben az MX5parts-ról
rendeltem hozzá gyári Hardtop Fitting Kit-et, amit szintén Laleekirály szerelt
be, majd állította be a keménytetőt.
Esztétikai hibái vannak, amiket még nem csináltattam
meg: az első lökhárító bal sarkán tenyérnyi területen karcos, a vezetőülés
kárpitján van két, kicsi szakadás, illetve a könyöklő tetején az egyik zsanér
törött. Valamint a központi zár esetlegesen működik.
Az autó személyesen Gödöllőn tekinthető meg, irányára
1.250.000 Ft.
Sziasztok!
Eladóvá vált a ’99-es, 185e kilométert futott NB-m.
Az autót 2013-ben vásároltam Németországból, megvan hozzá
a német szervizdokumentáció, számlák. Magyarországon mindig Laleekirályhoz
vittem (vásárlás után átvizsgálás, majd olaj, olajszűrő, üzemanyagszűrő, és levegőszűrő
cserék, illetve tavaly a hátsó féknyergek cseréje). Az autó nagyon jó állapotban van, végig garázsban tartottam, télen nem
használtam, rozsdamentes.
A vászontető hibátlan,
2011-ben vásárolta még az előző, német tulajdonos, számla megvan. Tartozik
hozzá egy soha nem használt tetőtakaró ponyva is.
A keménytető színazonos, használatot
nem befolyásoló hajszálrepedések vannak rajta, illetve a szélvédőfűtés
csatlakozója hiányzik (ne kérdezzétek, én is így vettem…). 2015-ben az MX5parts-ról
rendeltem hozzá gyári Hardtop Fitting Kit-et, amit szintén Laleekirály szerelt
be, majd állította be a keménytetőt.
Esztétikai hibái vannak, amiket még nem csináltattam
meg: az első lökhárító bal sarkán tenyérnyi területen karcos, a vezetőülés
kárpitján van két, kicsi szakadás, illetve a könyöklő tetején az egyik zsanér
törött. Valamint a központi zár esetlegesen működik.
Az autó személyesen Gödöllőn tekinthető meg, irányára
1.250.000 Ft.
Eladó NBFL-em, 2002, 117e km, költségmentes, rengeteg munka és pénz van benne, ha valaki ilyet keres, tökéletes választás !
https://www.hasznalt____ev_muszaki-10040223
Írtam mailt