Pont azért kérdezem, mert nehezen tudom elhinni, de a kép alapján az ABS kocka nincs ott, tehát nincsen benne. Csak furcsállom nagyon.
Szia!
Nem hinném, de nézd meg, van-e ABS modulod:

Szia!
Nem hinném, de nézd meg, van-e ABS modulod:

Szia!
Hát ez az, hogy annyira el van kopva, hogy szerintem elkezdte enni a tárcsát is éppenhogy. Emiatt nem tudom kihasználni a jó időt se. Az átnézést Lalee csinálja
Nincs valaki. Xi ker sasadi út közelében, aki csinált már betét cserét? :D
Szia!
Ha nincs nagyon elkopva (1mm vastagságig használható), és nem akarsz szerpentinezni menni Ausztriába mostanság, akkor én elengedném a helyedben az akciót.
Elsősorban azért, mert a fékbetét cseréje során több egyéb dolgot is vizsgálni szoktak (pl. https://www.youtube.com/watch?v=oQpv1RIlWwI) és a félrekopásról még nem szólt a bácsi...
Kivéve, ha van olyan ismerős aki elmegy hozzád egy házban laktok, és sokszor, sikeresen csinált már ilyet!
Amúgy ha nekilátsz utána-nézni neten, akkor 95%-ban azt találod majd, hogy tök egyszerű, csináld magad!
Sziasztok!
Most hogy lesz időm, szerelőhöz meg lehet nem szabad menni, azon gondolkodom, hogy megejteném életem első fékbetét cseréjét.
Eddig nem mertem, mert nem akartam az első árokban kikötni, ha valamit elcseszem.
Van valami leírás ?
mit hogyan, mire kell figyelni?
(Még nem kerestem youtube videókat, se leírásokat..)
Egyáltalán neki merjek állni? Első betétről van szó.
Sziasztok!
Most hogy lesz időm, szerelőhöz meg lehet nem szabad menni, azon gondolkodom, hogy megejteném életem első fékbetét cseréjét.
Eddig nem mertem, mert nem akartam az első árokban kikötni, ha valamit elcsesztem.
Van valami leírás ?
mit hogyan, mire kell figyelni?
(Még nem kerestem youtube videókat, se leírásokat..)
Egyáltalán neki merjek állni?
Öhm... akkor passzolom 
2004 - 1.6 NBfl Unplugged
Nekem '05-ös és kisfékes 
Touge Runnerz
Ismerős a dilemma, nekem is azzal vált gyanússá, hogy eléggé kitölti a gyári felnit. Aztán tájékoztattak, hogy bizony ez nagy fék, és elvileg az utolsó szériás NBfl-eken gyárilag van (enyém 2004-es). Holnap tervezek kereket cserélni, ha gondolod, lemérem a féknyerget, bár szerintem már meg lettél győzve a nagy fékről. 

2004 - 1.6 NBfl Unplugged
Én TRW-t tettem az alig kopott, nemtudommilyen márkájú tárcsákra, utcára tök jók. Mondjuk tudom magamról, hogy többet kéne fékezni.
Van aki Brembora esküszik. Van, aki azt mondja ezek rosszak, EBC kell. Van aki azt mondja EBC szar, stb, stb...

Touge Runnerz
Szuper, köszönöm
Szia!
szerintem nagyfék, az első féknyereg rögzítése alapján biztosan, ez az a kép:

és igen, ez így kopik, elől és hátul is
Szia!
szerintem nagyfék, az első féknyereg rögzítése alapján biztosan ez a kép:

és igen, ez így kopik, elől és hátul is
És az hátul ilyen hülyén kopik?
Van róla egy ilyen képem is, ha segít valakinek:

És az hátul ilyen hülyén kopik?
Ez a kicsi lesz.