kovandor
Velünk: 4791 napja
A nagy fékeseknél más volt a gyári fékrásegítő is. 6,4:1 vs 9,7:1
A nagy fékeseknél más volt a gyári fékrásegítő is. 6,4:1 vs 9,7:1
Szia!
ez gyári gyakori NB 5-ágú felninél úgy is igaz, ha jól van felrakva a ragasztott centírsúly, de vastag a ragasztós réteg
illetve ha a fékcsövet a gyárinál vastagabb réz tömítő-gyűrűvel rakják a helyére (nem egészen 1mm ami már számít!)
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ha már lúd, legyen kövér. Akkor bevállalom a nagyobb fékeket.
A télre rendelek egy szettet, unalmas óráimban jó lesz majd felújítgatni őket tavaszra.
Sima 1.8 NB fék: HRing utolsó két kanyarra már elmelegedett, egy tempós kört mentem. TRW betét, ismeretlen tárcsa. Régebbi betétekkel Galyatető-Parád szakaszon is elmelegedett. Nem vészesen, csak már éreztem egy kis butulást a fékerőben.

Touge Runnerz
Gyári 15-ös felni alatt nekem elfért, csak szarul felrakott centrirsúly ért bele.
Hali
Nekem eddig mindig elég volt a közepes fék (a sima 1,8-é)
Köszönöm! Az mx5nutz-on láttam, hogy néhányan panaszkodtak, hogy nem fért el a 15-ös felnijük, de hogy milyen felnik pontosan, azt nem mindenhol taglalták.
Köszönöm! Az mx5nutz-on láttam, hogy néhányan panaszkodtak, hogy nem fért el a 15-ös felnijük, de hogy milyen felnik pontosan, azt nem mindenhol tagolták. :)
Sziasztok!
1.8 NA-ra érdemes lehet az SVT/sport fékeket felrakni? Utcai autó, de szerpentint rendszeresen látna, szlalomot is néha, pályanapot is. Abszolút 2., hobbi és nyári autóról van szó.
Vagy elég lehet az 1.8 fék egy jó betéttel, tárcsával, fékcsövekkel?
Kinek milyen 15-ös felnivel fért el? Ha jól láttam, akkor a gyári 15-ös NB felnik alatt elfér.
Köszönöm mindenkinek, előre is!
Sziasztok!
1.8 NA-ra érdemes lehet az SVT/sport fékeket felrakni? Utcai autó, de szerpentint rendszeresen látna, szlalomot is néha, pályanapot is. Abszolút 2., hobbi és nyári autóról van szó.
Vagy elég lehet az 1.8 fék egy jó betéttel, tárcsával, fékcsövekkel?
Kinek milyen 15-ös felnivel fért el? Ha jól láttam, akkor a gyári 15-ös NB felnik alatt elfér.
Köszönöm mindenkinek, előre is!
Evans-ék 115-135 GBP körül adják őket állapottól függően, (nyergek+tárcsák+szervo).

Touge Runnerz
Sziasztok!
Lenne egy közepes állapotú nagyfék szettem szervodobbal, kb mennyit érhet most?
nekem is ugyanez volt a bajom a fékkel.. a külső betétek szinte újak voltak, az egyik oldalon a belsőn meg semmi... meg is sirattam a trw betéteket :'(
21.-e előtti csütörtök este jött egy villanás, hogy csak rá kéne nézni rendesen azokra a betétekre, csak le kéne venni azokat a kerekeket
Gyere
Profilomban megtalálod a telefonszámom, e-mail címem, azon elérsz. Annyi, hogy én max. délig érek rá ma, ezért írtam a kora délelőttöt.
A betétet kell nézni, hogy legyen még rajta "pofa".

Touge Runnerz
Köszi, lehet átugrom mert én is a xi ben lakok :D M1M7 kivezető. Hétvége kicsit zsúfolt, de megpróbálom. Ha leveszem a kereket, ugyan azt kell nézni, mint a külső felén?
Ellenőrizd a belső betétet is (kereket kell levenni). Ha be van rohadva a nyereg, akkor kophat egyenetlenül. Fémes súrlódás az gyanúsan kopott/elfogyott betét.
Hűtő: a csavart kiveheted, elviheted csavarboltba (ne a Miatával! :D ), leesni nem fog a venti, mert alul kis csapokkal támaszkodik. De ha nagyon aggódsz, akkor ki is veheted a ventit, csak ahhoz szerintem a szívócsövet is le kell csavaroznod.
Ha holnap kora délelőtt (10 körül) átgurulsz hozzám (BP, XI. ker), akkor meg tudjuk nézni a féket, na meg itt van 2 perc sétára egy szerszámbolt, nekik van csavarjuk.

Touge Runnerz