Bálint07, 2016-09-08 11:57:38Sziasztok!
Ki szeretném cserélni mind a négy féktárcsát és mind a négy féknyerget beleértve a fékpofákat is. A nyerget úgy gondolom új gyárira cserélném, semmi extra nem kell.(mert ha jól sejtem nem tud többet egy ugyanannyi dugattyús, bár nevesebb féknyereg sem) Viszont a tárcsákat elől-hátul lyuggatottra szeretném cserélni ahhoz méltó pofákkal.
Milyen márkákat tudnátok ajánlani? Gyári alkatrészt hol érdemes venni? Jó ár érték arányban keresek. Hol tudom beszerezni kedvező áron a termékeket?
Elég zavaros és sok kérdést felvető oldalakat találok csak, nem is értem miért ilyen nehéz fékrendszer elemeket venni.
Köszönöm!
Üdvözlettel, T. Bálint
+3630/5568-928
tothbalint9447@gmail.com
Elvileg van olyan megoldás (Bárdi / Unix), hogy beviszed a régi nyerget és adnak felújítottat. Töredéke az új nyeregnek.
Magad ne állj neki, nem fog menni. Nem csak a tömítéseken múlik. Hívd fel őket, kérdezz rá!
Tárcsa nem attól jó, hogy lyuggatott, hanem az anyagától, minőségétől. Nem tudom jelenleg mi a legjobb ár/érték arány, de ha végignézed őket és felrakod a típust árat, akkor biztos tud sok ember tanácsot adni.
(I.L / Moss / mx-5 parts, stb.)
Tárcsa: Nyilván pl. egy EBC nagyon jó, de nem olcsó. Esetleg szintén Unix, de csak ha van normális kedvezménye a szerelődnek.
Betét: EBC yellow ha pályára is kell, ha nem zavar a gyors kopás
Fékfolyadék: fontos! cseréld frissre.
Ha a fék nyomáspontod nem elég határozott, akkor a munkahenger is kérdés.
Ha a fékcsövek cserések, akkor fémbevonatút vegyél, eddig mindenkinek bevált. Több márka is van, fogsz találni jót.