Cimbi
Velünk: 5715 napja
Hogy EBC yellow vagy greenstuff kell. Én most cseréltem le mind a 4 féket japanpartsra, csikorognak is mint az állat. Előtte ebc volt turbogroove tárcsákkal, most újra az lesz.
if in doubt, flat out.
Hogy EBC yellow vagy greenstuff kell. Én most cseréltem le mind a 4 féket japanpartsra, csikorognak is mint az állat. Előtte ebc volt turbogroove tárcsákkal, most újra az lesz.
if in doubt, flat out.
Üdv, egy kis szaktanácsra lenne szükségem fék fronton.
Iszonyat kemény és gyenge tahásfokúnak érzem a fékem. (1996 NA) Le lettek cserélve a fékbetétek és a fékolaj is. Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Egy ügyfelem 2003-as 1.6-os MX5-jéhez keresek fék alkatrészeket. Konkrétan hátsó tárcsát, betétet, első betétet és fékbetét beépítő készleteket. Mivel nem egy gyakori autó a Unixban és egyébb ilyen helyeken semmit (főleg ne márkás, minőségi alkatrészt) nem lehet kapni hozzá, de ezt Ti nyilván tudjátok! Az lenne a kérdésem, honnan érdemes alkatrészt vadászni ehez az autóhoz? Gyári cikkszámokat már kikerestem alvázszám alapján, az autó ráadásul erősített fékkel szerelt példány! Kérlek, ha tudtok segítsetek.
Köszönöm szépen!
Most néztem az NBFL-t amit szétbontok és 270-es fékkel van szerelve. Akkor öröm van és bódogsá?
Írtam mailt.
sas leszállt
Most néztem az NBFL-t amit szétbontok és 270-es fékkel van szerelve. Akkor öröm van és bódogsá?
Írtam mailt.
Nekem mindenképp! :D
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Csak a bal.nyar vegen okesnak tuntek a betetek.
Nem lehet hogy a fékbetét van ferdén lekopva?
Sziasztok.tanacsot szeretnek kerni.ma elkezdett a kocsi ball hatso feke kiadni egy ilyen surlodo eles,karcolo hangot.az erdekesseg benne hogy nem allando a jelenseg illetve nem is random jon elo hanem katyu hatasara amit ugy tudok elmulasztani ha kap meg egy katyut vagy dlesetleg nagyobbat rafekezek de akkor sem oldodik meg mindig.2000 NB 1.6 az alanyunk :-)
A job hacso nem? Csakk a ball?
Sziasztok.tanacsot szeretnek kerni.ma elkezdett a kocsi ball hatso feke kiadni egy ilyen surlodo eles,karcolo hangot.az erdekesseg benne hogy nem allando a jelenseg illetve nem is random jon elo hanem katyu hatasara amit ugy tudok elmulasztani ha kap meg egy katyut vagy dlesetleg nagyobbat rafekezek de akkor sem oldodik meg mindig.2000 NB 1.6 az alanyunk :-)
Valakinek van elfelvoben egy szett nb feknyereg tarto konzolja?
Köszi!
Nem ismeri a cikkszámot a rendszerük, de írtam nekik. Itt azért barátibbak az árak.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt