kovandor
Velünk: 4791 napja
A Tanner biblia szerint a főfékmunkahenger is más a sportive-ban és féknyomás elosztó szelepben is van varia.
Olvasni való
A Tanner biblia szerint a főfékmunkahenger is más a sportive-ban és féknyomás elosztó szelepben is van varia.
Olvasni való
Elég nyeregtartót cserélni, csak fejjel lefelé kell feltenni.
Tehat ha a Sportive nagy feket(270/276mm) akarunk feltenni, eleg elore illetve hatulra csak az NBFL nyeregtartot[hasznalhato a gyari 1.8 feknyereg], elol csak fejjel lefele kell feltenni?
Elég nyeregtartót cserélni, csak fejjel lefelé kell feltenni.
Viszont elöl...nekem oda kellett a nyereg is.
Nem feltétlenül kell a nagyobb nyereg, nekem pl. hátul maradt a régi pedig a betét és a tárcsa a nagy fékből van. De Lalee ezt (is) jobban vágja.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Az első 236os tárcsáim és a hozzá tartozó betétek is eléggé elkoptak és arra gondoltam, hogy ha már cserélnem kell úgyis, akkor átlépnék a 255mm-es nagyobb fékre.
A tárcsán, betéten kívül mit kell még cserélni?
Van valakinek eladó alkatrésze a projekthez?
+ nyereg és konzol csere.
Írtam mailt. Nekem van egy eladó szett (4db) tárcsa, és hozzá való betét. Nem új 2002es 1,6 ból
Hali.valakinek nem lesz a kozeljovoben elado 1.6NB(kis fekes)fektarcsa es pofa szett?lehetoleg uj.vagy tudnatok ajanlani kozepkategoriasat?meg hol erdemes megvenni?
új gyári első tárcsákat kínált korábban klubból valaki, bár nem szett, de hátha érdekel
meg is van, azonos képek
Hali.valakinek nem lesz a kozeljovoben elado 1.6NB(kis fekes)fektarcsa es pofa szett?lehetoleg uj.vagy tudnatok ajanlani kozepkategoriasat?meg hol erdemes megvenni?
15ös felnim van (jelenleg Borbet T), de a sportiveról hallottam, hogy elég parásan fér el és nem is mindegyik 15-ös alatt...
Igen azt fel kell probalni, a gyari mazda felnik ala tuti felmegy, nem gyarinal lehet kiszedni belole.
En a Vmaxxal kuzdottem, az se megy fel 15ala nagyon, pedig a gyarto azt irja....
15ös felnim van (jelenleg Borbet T), de a sportiveról hallottam, hogy elég parásan fér el és nem is mindegyik 15-ös alatt...
Köszi!
Az ebben található tárcsa és betét minősége mennyire jó? Valami igazán jó fékteljesítménnyel bíró szettet tennék össze: pl. Bosch tárcsa, bosch vagy nipparts betét...
Nem tudom mekkora felnimereted, ha legalabb 15-os akkor mar erdemes lenne a sportive szettet ratenni elol 270mm, hatul 276mm, valami jobb betettel EBC mondjuk. Olcsobb megoldas a sima 1.8NA-NB fekszett ra, szinten valami EBC betettet(szin donti el milyen legyen - sarga,zold, piros, fekete).
Köszi!
Az ebben található tárcsa és betét minősége mennyire jó? Valami igazán jó fékteljesítménnyel bíró szettet tennék össze: pl. Bosch tárcsa, bosch vagy nipparts betét...
Sziasztok!
Az első 236os tárcsáim és a hozzá tartozó betétek is eléggé elkoptak és arra gondoltam, hogy ha már cserélnem kell úgyis, akkor átlépnék a 255mm-es nagyobb fékre.
kiindulásnak ez hátha segít
https://www.ilmotors___c5b2e13495a21fc1739c
aztán akit érintett, az majd úgyis ellát valós infókkal!
Sziasztok!